• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonunuz 🥰
Yani haftalık 3500 tutuyo canım sen yanlış hesap yapıyodun 😁😁 aylık 8000 2020 de kaldı bizim 😆😆
Geçen hafta saç boyası aldım ekstra 300 lira rengini de farklı aldım kızıl kahve aldım çok heycanlıyım bu hafta boyarım 😅
Mia bu arada kitabım gelmedi gönderimde problem olmuş artı 100 lira bide parayı iade yaptılar. Müşteri hizmetiyle konuştum bu kitabı bilmiyodum bütün kitaplarını okudum ben de çok merak ettim kasım indiriminden alalım dedi 😁😁
Eşimle kızım da olunca lüx tüketime giren şeyler alınıyor şöyle haftalik 1000 tl temel ihtiyaç gerisi lüx alınan şeyler. Kızıma tropik meyvelerden alıyorum buldukça birde soya sosu aldım onu deneyeceğim nar ekşisi falan aldım eşim atıştırmalık aldı. 😅
2 hafta toplamı 4000 tl olmuş oldu.
Ama normal bence ya bir yemek yedik 1500 tl.
Kasap vs dahil 15-20 bin desek günlük 500-700 tl oluyor. Sürekli dışarıdan yemek yerine ev alışverişi daha ekonomik.

Kitabı alırken haber ver beraber alalım elimde ki kitapta bitmis olur hemde 😊

Kızıl kahve çok güzel olur yakışır sana 😊

Eşimle kızım da olunca lüx tüketime giren şeyler alınıyor şöyle haftalik 1000 tl temel ihtiyaç gerisi lüx alınan şeyler. Kızıma tropik meyvelerden alıyorum buldukça birde soya sosu aldım onu deneyeceğim nar ekşisi falan aldım eşim atıştırmalık aldı. 😅
2 hafta toplamı 4000 tl olmuş oldu.
Ama normal bence ya bir yemek yedik 1500 tl.
Kasap vs dahil 15-20 bin desek günlük 500-700 tl oluyor. Sürekli dışarıdan yemek yerine ev alışverişi daha ekonomik.

Kitabı alırken haber ver beraber alalım elimde ki kitapta bitmis olur hemde 😊

Kızıl kahve çok güzel olur yakışır sana 😊
Tamam canım haber ederim 🥰
Tabi canım sürekli dışardan yemek yemiyoruz istesekte imkanımız yok 😁
Ama balık sezonu acıldı onu her hafta pişirtip alırız çok fark olmuyo onda

Hayatım da ilk kez yapıyorum çok zormuş hazır kit olunca kolay olur sanmıştım deseni üstünde olur öyle işlerim sanmıştım 😁heroş tepemden inmiyo yaparken ama yapmaya başlayınca zevkliymiş bitince bidaha alırım 🥰

Eklentiler

• 1000002495.webp
    1000002495.webp
    183,2 KB · Görüntüleme: 10
Selam kızlar
Bugün çocukları okula bırakıp kahvaltıya gittik
Eve dönüşüm öğleni buldu
Okul saatine kadar evi topladım, toz aldım, süpürdüm. Çamaşır katladım yerleştirdim, bulaşık makinesini boşalttım. Koltuk örtülerini yıkadım. Sonra okuldan kızımı aldım. Market vs. Şimdi dinleniyorum.
Camlar silinecek, yerler silinecek, tüller yıkanacak.. Kendimi kaldırabilirsem🙈

Kendimi kaldırabildim ve işlerimi hallettim☺️
Ellerine sağlık 😍
Ben işlerin bir kısmını yaptım. Kalanını yarın artık. Kombimiz bozuldu bozulurken patladı resmen içinden pis su fışkırdı her yere balkonu yıkamam epey sürdü onu hallettim banyoyu temizledim mutfak dolaplarını sildim yemek yaptım spor yaptım çok yorgunum şuan hasta olacak gibi hissediyorum 😕

Back
X