Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu bir anda buralara nasıl geldiBi de inceciktim düz açık kumral uzun saçlarımla ne güzeldim besonra lisede her şey bozuldu
![]()
Bir yiyen pişman bir de yemeyenLisede öğle arası bimden beslenmeye başlayınca işler değişti
Bi daha bimden pişmaniye alırsam![]()
Bizim zamanımızda okullar disiplinliydi. Gerçi ben senden daha eski bir jenerasyonumGömlek dışarda olunca edebiyatçımız bağırsaklarınızı toplayın içeri sokun diye bağırırdı![]()
Yaw kendimi övesim varmış kurcalama işteKonu bir anda buralara nasıl geldi
Bir yiyen pişman bir de yemeyen
Bizim zamanımızda okullar disiplinliydi. Gerçi ben senden daha eski bir jenerasyonum
Kıyafete de karışırlardı, saça tırnağa da.. şimdikiler eşofmanla gidiyor, tırnaklar uzun ojeli, saçlar boyalı ve şaşırtıcı bir şekilde de büyükler![]()
Benim de büyük oğlumla durumlar aynı yaDün sabah ördüm saçını, sabahta taradık güzelce yine aynı modeli yaptık çok mutlu valla. ne diyim, rutinler iyi bir şeymiş aslında. salı-perşembe günleri küçük kızımın cimnastiği var, okuldan 1 saat daha geç çıkıyor, o saati kızımla (mecburen oğlumla da) anne kız saati yapmaya karar verdik, kahve içeriz okulun çevresinde çok cafe var. büyük kızımı çok ihmal ediyorum bence, çünkü birazcık ilgiyi hissedince o ergenlik tavırları bagırma çağırmalar hop kesiliyor.
anne oğul günü vaktiniz gelmiş, tüm çocuklarımıza kendini özel hissettirmek zorundayız mikan, büyükleri maalesef hemen büyüdü moduna girdirdik, çocuklar hala.Benim de büyük oğlumla durumlar aynı ya![]()
Her istediklerini yapamayız tabiki de ama elimizden geldiğince yanlarında olsak yeterlibunu yazarken de kendime çok mu yükleniyorum acaba diyorum, ama annelik böyle sanki.
öyle tabi, bu istek bazı değil de birlikte vakit geçirmek gibi düşün ama, sen tek eylüllesin, banyosunda yemeğinde ödevinde, biz onları hep yanında +1/+2 yapıyoruz, haliyle özel vakit istiyorlar kendilerine. hakta veriyorum, yapınca olan değişikliği de gözlemleyebiliyorum.Her istediklerini yapamayız tabiki de ama elimizden geldiğince yanlarında olsak yeterli![]()
tam konunun üzerine baba-kız günü, kesinlikle o da çok mutlu ediyor çocukları, hatta ben biriyle özel gün yapıyosam eşime de sizde baba-kız günü yapın diyorum, oğlum çorbalık şu anda amaSelam kızlar
Ev toparlama işim bitti sayılır.
Hazırlanıp toplantıya katılacağım
Kızımı babası alacak öğlen böyle günlerde baba kız olmasını seviyorum normal zamanda vakit bulamıyorlar. Gerçi okula geç kalıyorlar ama olsun.
Sonrasında kahvemi içerim. Dinlenirim.
3 gibi bakım yaparım.
Gün böyle biter.
Vakit olarak düşünmemiştim diğer konuya gitti aklım Haklısın.öyle tabi, bu istek bazı değil de birlikte vakit geçirmek gibi düşün ama, sen tek eylüllesin, banyosunda yemeğinde ödevinde, biz onları hep yanında +1/+2 yapıyoruz, haliyle özel vakit istiyorlar kendilerine. hakta veriyorum, yapınca olan değişikliği de gözlemleyebiliyorum.
Arkadaşım da öyle küçük kızları piyango gibi kim müsaitse o bakıyor gezerkentam konunun üzerine baba-kız günü, kesinlikle o da çok mutlu ediyor çocukları, hatta ben biriyle özel gün yapıyosam eşime de sizde baba-kız günü yapın diyorum, oğlum çorbalık şu anda ama![]()
eline sağlıkBen de sadece yatak odalarının olduğu katı süpürdüm
Kahvaltı yaptım
Mutfakta ki bulaşıkları yerleştirdim makineyi çalıştırdım
çamaşırları katladım
Teknenin nevresimlerini ayrı yere kaldırdım
Bana çok ama çok dolap lazım
Yatak odamı düzenleyeyim bol dolaplı bir oda yaptıracağım
Bugünlük yemeğim var eşim geç gelecek
Oğlumla bana nohut pilav yeter
Yarın için beslenmeye kurabiye ve poğaça yapacağım![]()