• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim wendy wendy

Şu sıralar mutfağı bölmeyi düşünüyoruz
Güzel görseller görürseniz atın lütfen🙈
Bana da fikir olur

Parkem ahşap renginde
Gerçi mutfağın alttaki taşları da değişmeli ama
Bilmiyorum hangisi daha önce yapılsa iyi olur

Eklentiler

• IMG_6107.webp
    IMG_6107.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6106.webp
    IMG_6106.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 26
Daha yeni kahvemi alıp oturabildim.
Toplantıya gittim.
Eve geldim eşimle kızım pide yaptirmislar sonra okula bırakma işi yine bana kaldı dönüşte markete uğradım. Kedi maması bitmişti.
Sıcak çikolata aldım havalar soğudu bizim sezon açıldı 😊
Yerlestirmedim bir dinleneyim de.
Afiyet bal olsun❤️

Teşekkür ederim wendy wendy

Şu sıralar mutfağı bölmeyi düşünüyoruz
Güzel görseller görürseniz atın lütfen🙈
Bana da fikir olur

Parkem ahşap renginde
Gerçi mutfağın alttaki taşları da değişmeli ama
Bilmiyorum hangisi daha önce yapılsa iyi olur
Önce zemin yapılsa daha iyi olur çünkü kapı citalari ona göre konuluyor kırma işlemi vs olursa zor olur üstüne yapılırsa diğer odayla eşit olmaz zemin.

Ben daha çok endüstriyel seviyorum siyah ince demir çıta çerceve düz cam kapılar ama evin tarzına göre değişir 😊

Önce zemin yapılsa daha iyi olur çünkü kapı citalari ona göre konuluyor kırma işlemi vs olursa zor olur üstüne yapılırsa diğer odayla eşit olmaz zemin.

Ben daha çok endüstriyel seviyorum siyah ince demir çıta çerceve düz cam kapılar ama evin tarzına göre değişir 😊
Evrt ben de böyle düşünüyorum aslında
Kırmayacağız ama üzeri kaplabacak
O yüksekliği de ayarlamak lazım
Siyah ben de seviyorum ama evin tarzı beyaz tonlarında

Çok aykırı duracak🙈

Evrt ben de böyle düşünüyorum aslında
Kırmayacağız ama üzeri kaplabacak
O yüksekliği de ayarlamak lazım
Siyah ben de seviyorum ama evin tarzı beyaz tonlarında

Çok aykırı duracak🙈

Natürel olsun istiyorsan beyazdan devam et
Ahsap yerler var ya uyumlu olması zor biraz takılmam diyorsan meşe rengide olur.

Ama bu seçtiğin kapılar üstten raylı sistemler o yükseklik belli olur alttan sürgülü kapılar olursa kapatır onuda temizligi dert. Biraz kapıcı gezip fikir alsan daha net oluşur 😊 seçenek bulmak zor oluyor 🙈

anne oğul günü vaktiniz gelmiş, tüm çocuklarımıza kendini özel hissettirmek zorundayız mikan, büyükleri maalesef hemen büyüdü moduna girdirdik, çocuklar hala.
Günlük 10 dk da olsa birebir zaman geçirmek gerekiyor ama bizim evde bu çok zor. Diğerleri asla yalnız bırakmıyor. Kaos ortamı oluşuyor. Dışarda etkinlik yapmayı beklersek de uygun zamanı ayarlamak uzun sürüyor. Zor işler

Selam kızlar
Makyaj sungerlerini atmaya karar verdim.
Her türlü denedim ürünü emiyor.
Pudra fırçası almıştım onu bb krem ve güneş kremi sürmek için kullanıyorum çok memnun kaldım.

Saçıma yağ sürdüm cekmecemde bir sürü numune ürün birikmiş birkaç tanesini kullanacağım.
Kasim ayı için alacaklarımı belirleyeceğim.

İstediğim çantayı da önümüzdeki ay alacağım.

1 çantamı geçenlerde anneme vermiştim. Pek kullanamıyordum.
Siyah spor şık bir çantaya ihtiyacım var.

Selam kızlar
Makyaj sungerlerini atmaya karar verdim.
Her türlü denedim ürünü emiyor.
Pudra fırçası almıştım onu bb krem ve güneş kremi sürmek için kullanıyorum çok memnun kaldım.

Saçıma yağ sürdüm cekmecemde bir sürü numune ürün birikmiş birkaç tanesini kullanacağım.
Kasim ayı için alacaklarımı belirleyeceğim.

İstediğim çantayı da önümüzdeki ay alacağım.

1 çantamı geçenlerde anneme vermiştim. Pek kullanamıyordum.
Siyah spor şık bir çantaya ihtiyacım var.
Fırca izi oluyo mu canım ben BB cc krem kullanmayı bıraktım renk eşitleyici güneş kremi kullanıyorum bide kapatıcı göz altına. Neler alacaksın Kasım'da
Ben bol bol kitap alarım 😅 bide allık almak istiyorum
Ara tatilde İstanbul'a gideceğiz büyük ihtimalle bütcemi oraya ayırırım 😅

Fırca izi oluyo mu canım ben BB cc krem kullanmayı bıraktım renk eşitleyici güneş kremi kullanıyorum bide kapatıcı göz altına. Neler alacaksın Kasım'da
Ben bol bol kitap alarım 😅 bide allık almak istiyorum
Ara tatilde İstanbul'a gideceğiz büyük ihtimalle bütcemi oraya ayırırım 😅
Renkli güneş kremi kullanıyorum bazen renksiz
Özel davet düğün varsa bb krem kullanıyorum küçük alıyorum 1 yılda ancak bitiyor 😁

Fırça izi kalmıyor 😊 sıkı tüyleri var fırçanın. Önce dağıtıp sonra detayli geçiyorum üstünden.

Ooo o zaman pek harcama gezerken harcarsın 😁

Bir bakacağım bitmek üzere olan ürünlere liste yapacağım.
Yemek yaptım şimdi bakamadım, yazarım 😊

Back
X