Benim de eşim yok bir kaç gün
Kayınvalidemleri almaya gittiler kardeşi ile
Pazar dönecekler

Oğlanı okula gönder çık gez dolaş iyi gelir

Güle güle kullanın yeni evinizi
Hep mutlu anılarınıx olsun içinde

Çok sevindim ya güle güle oturun huzurla

güle güle huzurla oturun evinizde, kaygıyı atmışsın, bundan sonrası toparlanır artır. oh mis elenmiş tertemiz evin, en sevdiğim

Hayırlı olsun canım sağlıkla oturun inşallah
Ben de eşimle konuştum geçen gün bayadır taşınmadık alışık değilim taşınasım geldi dedim baya eleme yapardım neyse duralım biraz daha

Eveet ihtiyaçlarımı belirledim sepete ekledim
Yüz yıkama jeli, güneş kremi renksiz ve renkli bide kitap oğlumda kendi parasıyla lego alacakmış. Birde ona bir kaç tane kitap alırım
Renkli güneş kremi note marka seçtim herkes çok beğenmiş bakalım

Note rujunu kullanıyorum acayıp güzel
Elimden düştü kırıldı kapağı o halde arabada unutmuşum sıcakta erimiş tekrar içine yerleştirdim soğuk yere koydum kullanmaya devam ediyorum eşim görmüş Allah aşkına at şunu sana bir sürü ruj alacam dedi
Katiyen atmam onu çok seviyorum dedim

Ben hiç bir ürününü kullanmadım galiba hatırlamıyorum ruj bence önemli bi bakıyosun sevdiğin ton üretimi kalkmış Stok yok hem renkli güneş kremi hemde BB krem diye geçiyo galiba 3 in 1 yazıyo daha önce bakmıştım rengi koyu gelmişti acık tonu yeni çıkmış

Bende de var bb krem marka hiç hatırlamıyorum çünkü kullanmıyorum

Kullansam ne güzel olacsk halbuki

9. Sınıf annesi olmak

Sınıf haftası okuyommm ben
Ders dinliyoruz

Eklentiler

• IMG_6131.webp
    40 KB · Görüntüleme: 11
Bisiklet sürmeye çıktık oğlumla kedi köpek besledik köpek biraz sinirliydi kaçtık hemen
Eve geldik yemek yedik bi şeyler izledik şimdi kek yapcam orman meyveli güzel olur inşallah yarın kahvaltıya arkadaşımı davet ettim çayın yanında yeriz.
Yarın saçlarımı boyamayı düşünüyorum inşallah üşenmem bakalım.
Şimdi keki yaparım oğlum duşa girer ben de bakımlarımı yapıp yatarız. Bu arada karınca yağı çok sivilce yaptı yaa bidaha sürmem sanırım aynı yerden 3 tane sivilce cıkmıs moralim bozuldu ama regl dönemimde yaklaştı belkide ondandır bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…