• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiihh söz verdiysen alcan mecbur 😆 oyuncak kedi al 😅
Valla çok büyük bir sorumluluk çok zor o da hasta oluyo üzgün oluyo çocuğun hasta olmuş gibi hissediyosun yoksa tüy müy masraflar her şeye değer baktığın zaman ama şimdiki aklım olsa bakmazdım çocuk için de aynı şeyi düşünüyorum 😆
Yok yok valla bir sorumluluk daha yüklenemem kontenjanım dolu😅
Tüy müyü de kafaya takarım ben🤦‍♀️
Dışarda kedi var onunla oyalayacağız artık 😅

Yok yok valla bir sorumluluk daha yüklenemem kontenjanım dolu😅
Tüy müyü de kafaya takarım ben🤦‍♀️
Dışarda kedi var onunla oyalayacağız artık 😅
En güzeli kedi size alışkınsa kedi evi yapıp bahçeye onu beslemesini sağlamak
Hem sorumluluk bilir hem kedinin karnı doyar hem de sıcak bir yerde uyur kedicik🥰

Ya yerim onu🥰🥰acımaz mı çok acıyor ama herhalde sen kediye kızarsın diye acımadı diyor
Benim oğlum da yapardı aynısını 🥰
Evet bi daha sokakta sevme derim diye öyle dedi muhtemelen
Benim kaç kere ellerim kollarım yara oldu görmesine rağmen yine de sevmekten korkmuyo 😆

geçmiş olsun canım, hepinize şifa diliyorum, benim kızımda kahverengi kıvırcık tüylü köpek istiyomuş, sanki bakacak, aynı cümleleri kullandım bende :KK70:
Ya kendileri bakacaksa alalım ama benim kız 3 yaşında daha 😅😅

Yaa çocukken hayvanla büyümek çok güzel ama anne için gerçekten yorucu
Çünkü gerçekten o da bir bebek ve aynı bakımlara ihtiyaçları var

Benim oğlum da köpek istiyor dedim onu da sen evin olunca sahiplen çünkü ben gerçekten yoruluyorum
Aslında sorumluluk değil de hasta olmaları üzüyor
Seninkiler de büyüdüklerinde sahiplensinler sen de seversin torun niyetine🥰🥰
Bizim kedi küçük kızımın 🥰
Severken
“Kızımın oğluşu “diye seviyorum🫢🫢🫢

Geçmiş olsun önce olmamış gibi bir hafta ağrı çekersiniz ama sonra rahat edersiniz
İnşallah bir daha yaşamazsınız🙏
Nee 1 hafta mı? 😞

Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun diş korkulu rüyam 🥺
Zor gerçekten 😞

Keyifle okudum 🥰
Ben de kuru fasülye pilav düşünüyorum yanına turşu ayran yeter
Ben de yufka almıştım onu sarayım iyi olursam
Kızım dün bana bana kedi al dedi ayy yaa nasıl tatlı dedi ama nerden aklına geliyor bilmiyorum
Ben size zor bakıyrom ona bakamam demedim tamam alıcam dedim belki unutur 😆
Sizin köpeğiniz vardı, o ne oldu?

Hiihh söz verdiysen alcan mecbur 😆 oyuncak kedi al 😅
Valla çok büyük bir sorumluluk çok zor o da hasta oluyo üzgün oluyo çocuğun hasta olmuş gibi hissediyosun yoksa tüy müy masraflar her şeye değer baktığın zaman ama şimdiki aklım olsa bakmazdım çocuk için de aynı şeyi düşünüyorum 😆
Kedisi olan herkes çok seviyor. Ama kesinlikle tavsiye etmiyor. Ve ayrıca buna bir şey olsa tekrar almam diyor.

Nee 1 hafta mı? 😞

Zor gerçekten 😞

Sizin köpeğiniz vardı, o ne oldu?

Kedisi olan herkes çok seviyor. Ama kesinlikle tavsiye etmiyor. Ve ayrıca buna bir şey olsa tekrar almam diyor.
Böyle dayanılmayacak bir şey değil ama ağrıyor
Yani en azından benim öyle oldu
Acaba olmadı mı kanal tedavisi filan diye düşündüm 😔

Kedi o kadar çok seviliyor ki gerçekten bal hepsi ama kayıpları çok acı veriyor
Dışarda baktıklarım hasta olup ölünce kendime gelemiyorum aylarca
Evdekini düşünemiyorum bir şey olsa sanırım ben de tekrar aynı acıyı yaşarım korkusuyla almayabilirim😔

Ama dışarda da çok muhtaç kedi var belki iki kardeşe yine gönlümü evimi açadabilirim

Scss94 Scss94 sayende amazonda kitapların içinde kayboldum, son 3lüye karar verdim sanırım;

Gazap üzümleri
Anna Karenina
Karamazov kardeşler

İş bankası yayınları alayım dedim ama can yayınları falan da var, ne dersin?

Scss94 Scss94 sayende amazonda kitapların içinde kayboldum, son 3lüye karar verdim sanırım;

Gazap üzümleri
Anna Karenina
Karamazov kardeşler

İş bankası yayınları alayım dedim ama can yayınları falan da var, ne dersin?
Ayyy çok güzel harika kitaplar seçmişsin canım. Ben coğunlukla iş bankası yayınları alıyorum ama Gazap üzümleri can yayınlarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bide Cennet'in doğusu ve Oblomova da bayılmıştım. Bunları da listene ekle 🥰
Satıcısının Amazon olmasına dikkat et bide canım diğer satıcılarda problem yaşadım iki üç kez

Back
X