Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum kodlama kurşuna seçilmiş
Düzgün bir tablet almamız gerekiyor elindeki uygulamaları düzgün calıştırmıyodu. Baya da pahalanmış tabletler![]()
Teşekkür ederiz canım![]()
LENOVO Tab P12 TB370FU 8GB 128GB 3K 12.7'' Tablet ZACL0030TR + Lenovo Tab Pen Plus + Klavyeli Kılıf - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Tab P12 TB370FU 8GB 128GB 3K 12.7'' Tablet ZACL0030TR + Lenovo Tab Pen Plus + Klavyeli Kılıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim oğlum bunu okulda not almak soru çözmek için kullanıyor ama kodlama için nasıl hiç sormadım
Çünkü odasına çıkıyor kodlama dersi için bilgisayar başına oturuyor
Gelince sorabbundim istersen işe yarıyor mu diye
Tebrik ederim çok severek gider inşallah
Oyy maşallah erkek çocukları çok seviyorTeşekkür ederiz canım
Eşimde buna benzer bişey gösterdi canım ben pek anlamıyorum
Çok severek gidiyo geçen hafta gerçek robot kodladık biz de alalım diyodu![]()
Aaaa tam aradığımız şey buu kırtasiyeye sorup duruyoduk o da küçük pervane calıştırıyodu sadece ayy çok teşekkür ederiim sipariş ederim bunu bugünOyy maşallah erkek çocukları çok seviyor
![]()
eğiteklab ARDUİNO SÜPER BAŞLANGIÇ EĞİTİM SETİ - Fiyatı, Yorumları
eğiteklab ARDUİNO SÜPER BAŞLANGIÇ EĞİTİM SETİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bak yoksa eğer böyle bir şeyi de çok sevecektir alırsan faydalı olur
Oğluma kodlama dersinden önermişlerdi
Tebrik ederimOğlum kodlama kurşuna seçilmiş
Düzgün bir tablet almamız gerekiyor elindeki uygulamaları düzgün calıştırmıyodu. Baya da pahalanmış tabletler![]()
Ne demek canımAaaa tam aradığımız şey buu kırtasiyeye sorup duruyoduk o da küçük pervane calıştırıyodu sadece ayy çok teşekkür ederiim sipariş ederim bunu bugün![]()
Yaa çok teşekkür ederim canım sorarım tabi kiNe demek canım
Bir sürü çeşitleri var bu ayrıntılı dersen daha az parçalı var
Aklına takılan olursa sor oğluma sorar yardımcı olurum
Yeterki sevsin Ertuş![]()
Geçmiş olsun canımSlm kızlar
Haftaya hızlı bir başlangıç çocukları doktora götürdüm ikisine antibiyotik başlayacağım
Yemek çamaşır ortalık toparlamaca ( ki asla tam toplu olmuyor)
Ödevler yeni bitti çay içiyorum
Kafamı koyduğum gibi uyurum sanırım gözlerimi zor açık tutuyorum
Oğlum Lego hastası kodlama öğrensin çok istiyorum ama henüz yaşına uygun bir öğretmen bulamadım burası küçük yer ilerleyen yıllarda olur umarım çok sevindim oğlun içinYaa çok teşekkür ederim canım sorarım tabi ki
TÜBİTAK'ın bir kitabı vardı tam da böyle parçalarla yapabileceği şeyleri anlatıyodu yapar artık![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım![]()
Lego eğitim setleri oluyor biraz pahalı ama uygulaması ile bağlanıp hareket ettiriliyor filan baya güzelOğlum Lego hastası kodlama öğrensin çok istiyorum ama henüz yaşına uygun bir öğretmen bulamadım burası küçük yer ilerleyen yıllarda olur umarım çok sevindim oğlun için![]()
Burada da çok yok canım belediye yeni açmış siz de bulursunuz inşallah baya yarışmalara felan katılıyolar liseliler için bile var keşke her yerde olsaOğlum Lego hastası kodlama öğrensin çok istiyorum ama henüz yaşına uygun bir öğretmen bulamadım burası küçük yer ilerleyen yıllarda olur umarım çok sevindim oğlun için![]()
Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar
Haftaya hızlı bir başlangıç çocukları doktora götürdüm ikisine antibiyotik başlayacağım
Yemek çamaşır ortalık toparlamaca ( ki asla tam toplu olmuyor)
Ödevler yeni bitti çay içiyorum
Kafamı koyduğum gibi uyurum sanırım gözlerimi zor açık tutuyorum