• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba sürmek için hiçbir zaman hazır hissedemiyorsun ilk yıllar korku ve heyecan olurdu müzik bile acmazdim yola konsantre olacağım diye. Anahtarı elime alınca başlardı heyecan ama sürmeye başlayınca geçerdi. Sürdükçe alışacaksın. O yüzden erteleme 😊

Birikimin bereketli olsun 🙏

Maneviyatı bende ekleyeyim listeme 👍
Öyle mi diyosun parası hazır yazılmak için ayırdım ama hiç cesaret edemiyorum ama tamam yazılcam 😍

Keşke bulabilsek 2026 hedeflerime yazıyım belki bulunur 😁 günlük sil süpür yormuyor da exra işler çok bunaltıcı.
Balla o işi çoğunlukla kızlar yapıyor🤣🤣🤣
Bizim öğretmene 11 bin lira toplayıp saat aldılar🤦‍♀️
Hayır kadını tanıyoruz asla sevmiyo böyle şeyleri inatla yapıyolar
Sevmediğini bile bile niye alındı ki daha kullanacağı bişey olsaydı keşke
Ben daha hedeflerimi belirleyemedim ekstra olarak maneviyat yönünde eksikliklerim var onları tam düzenli yapmayı hedefliyorum.
Saglıklı beslenme kilo verme spor yapma hedefim vardı çok güzel geçti bu yıl önümüzde ki yıl da devam eder inşallah yeni yerler gezme hedefim vardı 3 farklı şehir gezdik bu yıl bence güzeldi hepsi. Yeni yılda da umarım başka görmediğimiz yerlere gidebildiğimiz bir yıl olur.Ehliyete yazılma hedefim vardı onu biraz erteledim çünkü kendimi hazır hissetmiyorum korkuyorum
Yeni yılda birikim yapmak hedefim var miadan aldıgım ilhamla . Rutinime devam edebildiğim bir yıl olsun inşallah
Kızzzzzzzzz biz yazıldık kızlarla beraber hadi sende yazıl 🤣🤣
Öyle mi diyosun parası hazır yazılmak için ayırdım ama hiç cesaret edemiyorum ama tamam yazılcam 😍
Hadi çabuk koş🤣🤣🤣

Bizde birikim yapamıyoruz ya ama ben ufaktan 1 gram altında olsa atmaya çalışıyorum (eşimin haberi yok) biraz da borsam var üfff hep zarardayım o ayrı mesele 🫢🫢🫢
Eşime güne girdim dedim her ay tam altın ama en son biz alacaz dedim tamam dedi ilk altını aldım geçen hafta ama bende birikecek🤣🤣🤣böyle olursa zorunlu alırız🤣🤣🤣

Benim kızlar biraz masraflı ya🤣🤣
Büyük kız geçen hafta iPad istedi aldık 👍👍
Küçük kız howerboard istiyor ama sonra dedim🤣🤣

Aslında küçük kıza hesap açayım her ay 1 gram da olsa ona altın biriktireyim diyorum ama bakalım bu ay açacam inşallah🤪🤪🤪

Back
X