- 19 Şubat 2021
- 7.531
- 23.876
- 298
- 39
Lacivert olanı çok beğendimBunları aldım
Elbise henüz gelmedi.
Güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lacivert olanı çok beğendimBunları aldım
Elbise henüz gelmedi.
Güle güle kullanBunları aldım
Elbise henüz gelmedi.
Benim ki artık büyüdüğünden hediye beklemiyor ama küçükken beklerdiAyy yılbaşı hediyesi dedin aklıma geldi bak oğlum lego bekler ona lego alınacak sabaha kadar oturacakmış yeni yılı karşılayacakmış arkadaşlarımı çağırıp parti yapsam diyo ben de az daha dişini sık çocuğum dedim şimdi olacak şey değil dedim
Çaycım vardı benim Karaca'dan almıştım canım üstü camdı kırıldı fazla kullanamadım camlı bişey alma bence çelik olsun iki kısmıda![]()
Benimkiler playstation istiyor. 3te 2 parasını toplarsanız üstünü tamamlayıp alacağız dedikAyy yılbaşı hediyesi dedin aklıma geldi bak oğlum lego bekler ona lego alınacak sabaha kadar oturacakmış yeni yılı karşılayacakmış arkadaşlarımı çağırıp parti yapsam diyo ben de az daha dişini sık çocuğum dedim şimdi olacak şey değil dedim
Çaycım vardı benim Karaca'dan almıştım canım üstü camdı kırıldı fazla kullanamadım camlı bişey alma bence çelik olsun iki kısmıda![]()
PlayStation fiyatları baya değişik sıfırı ikinci eli slimi prosuBenimkiler playstation istiyor. 3te 2 parasını toplarsanız üstünü tamamlayıp alacağız dediksadece para istiyorlar bu aralar hediye derdinden kurtuldum
![]()
Evet canım seviyorum ben de baya güzel vakit geçiriyoBenim ki artık büyüdüğünden hediye beklemiyor ama küçükken beklerdi
Al lego çok güzel oluyor
Hepinizi alıntılayamadım ama önerileri dikkate alıp inceleyip alacağım
Teşekkür ederim hepinize
Uygun bir şey alırız iştePlayStation fiyatları baya değişik sıfırı ikinci eli slimi prosu![]()
Ps5 kullanıyor oğlum hiç ne özelliği var bilmemUygun bir şey alırız işte![]()
Hiç bir fikrim bilgim yok desemPs5 kullanıyor oğlum hiç ne özelliği var bilmem
Ama istersen sorabilirim gelince
Çocuklar hangi oyunu oynamak istiyor
Bazıların da oyunları internetten mi almak gerekiyor
Bizdekinde oyun cd si var galiba fifa filan ordan oynanıyor
Eşim PlayStation uzmanıdırUygun bir şey alırız işte![]()
Teşekkür ederim, alma evresine geçince mutlaka sorarım ikinize S sarahconnorEşim PlayStation uzmanıdırsormak istediğin bişey olursa alırken sorabilirim canım
Triko böyle simsiyah ama benim telefon güzel çekmiyor artıkLacivert olanı çok beğendim
Güle güle kullan![]()
Eşim PlayStation uzmanıdırsormak istediğin bişey olursa alırken sorabilirim canım
Yaa aslında istediği oyunları cd olmadan atabiliyor eşim canım ama PlayStation kaç model sistem yazılımı felan öğren istersen ona göre sorarım kullanmıyosanız satın canım 4 felansa alan olur benceBizde geçen yıl alacaktık arkadaşımızda varmış bize verdiler eski model tabi
Kızım hevesini aldı.
Başka oyun baktık o seriye göre oyun bile uretilmiyor artık yeni oyunda alamadık. Sonra geri verdik almadılardepoda duruyor.
Evet içinde bir sürü oyun vardı ama acamadik CD olan oyun çalıştı bi onu oynadık.Yaa aslında istediği oyunları cd olmadan atabiliyor eşim canım ama PlayStation kaç model sistem yazılımı felan öğren istersen ona göre sorarım kullanmıyosanız satın canım 4 felansa alan olur bence
Yaa biz de oğlumun oynaması yasak zaten eşim oynuyor. Belki de bozuktur dediğin gibi canım zaten çok pahalıya yapıyolar boşverEvet içinde bir sürü oyun vardı ama acamadik CD olan oyun çalıştı bi onu oynadık.
Bir yer varmış yapan oraya da götürmedik.
Tv nin kumandası zor çalışıyor onunla bile ilgilenemiyoruz![]()
Büyüyünce alsınYaa biz de oğlumun oynaması yasak zaten eşim oynuyor. Belki de bozuktur dediğin gibi canım zaten çok pahalıya yapıyolar boşver![]()
Ona ne soruyorsun canım bize soraydınDün yoğurt yapmıştım hiç olmamış fotoğrafını chat gbtye atıp nasıl değerlerebilirim diye soracaktım fotoğrafı attım çok güzel olmuş tam kıvamında görünüyor diyo yalançı![]()
Ona ne soruyorsun canım bize soraydın
Çökelek yapabilirsin
Kaynak karıştır sonra da süz![]()