• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy yılbaşı hediyesi dedin aklıma geldi bak oğlum lego bekler ona lego alınacak sabaha kadar oturacakmış yeni yılı karşılayacakmış arkadaşlarımı çağırıp parti yapsam diyo ben de az daha dişini sık çocuğum dedim şimdi olacak şey değil dedim 😁😁
Çaycım vardı benim Karaca'dan almıştım canım üstü camdı kırıldı fazla kullanamadım camlı bişey alma bence çelik olsun iki kısmıda 😅
Benim ki artık büyüdüğünden hediye beklemiyor ama küçükken beklerdi🤣
Al lego çok güzel oluyor 🙈

Hepinizi alıntılayamadım ama önerileri dikkate alıp inceleyip alacağım
Teşekkür ederim hepinize

Ayy yılbaşı hediyesi dedin aklıma geldi bak oğlum lego bekler ona lego alınacak sabaha kadar oturacakmış yeni yılı karşılayacakmış arkadaşlarımı çağırıp parti yapsam diyo ben de az daha dişini sık çocuğum dedim şimdi olacak şey değil dedim 😁😁
Çaycım vardı benim Karaca'dan almıştım canım üstü camdı kırıldı fazla kullanamadım camlı bişey alma bence çelik olsun iki kısmıda 😅
Benimkiler playstation istiyor. 3te 2 parasını toplarsanız üstünü tamamlayıp alacağız dedik 😅 sadece para istiyorlar bu aralar hediye derdinden kurtuldum 😅

Benimkiler playstation istiyor. 3te 2 parasını toplarsanız üstünü tamamlayıp alacağız dedik 😅 sadece para istiyorlar bu aralar hediye derdinden kurtuldum 😅
PlayStation fiyatları baya değişik sıfırı ikinci eli slimi prosu 😅😅

Benim ki artık büyüdüğünden hediye beklemiyor ama küçükken beklerdi🤣
Al lego çok güzel oluyor 🙈

Hepinizi alıntılayamadım ama önerileri dikkate alıp inceleyip alacağım
Teşekkür ederim hepinize
Evet canım seviyorum ben de baya güzel vakit geçiriyo

Ps5 kullanıyor oğlum hiç ne özelliği var bilmem
Ama istersen sorabilirim gelince
Çocuklar hangi oyunu oynamak istiyor
Bazıların da oyunları internetten mi almak gerekiyor
Bizdekinde oyun cd si var galiba fifa filan ordan oynanıyor
Hiç bir fikrim bilgim yok desem 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20251130_114312_Trendyol.webp
    Screenshot_20251130_114312_Trendyol.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 27
Eşim PlayStation uzmanıdır 😁sormak istediğin bişey olursa alırken sorabilirim canım

Bizde geçen yıl alacaktık arkadaşımızda varmış bize verdiler eski model tabi
Kızım hevesini aldı.
Başka oyun baktık o seriye göre oyun bile uretilmiyor artık yeni oyunda alamadık. Sonra geri verdik almadılar 😅 depoda duruyor.

Bizde geçen yıl alacaktık arkadaşımızda varmış bize verdiler eski model tabi
Kızım hevesini aldı.
Başka oyun baktık o seriye göre oyun bile uretilmiyor artık yeni oyunda alamadık. Sonra geri verdik almadılar 😅 depoda duruyor.
Yaa aslında istediği oyunları cd olmadan atabiliyor eşim canım ama PlayStation kaç model sistem yazılımı felan öğren istersen ona göre sorarım kullanmıyosanız satın canım 4 felansa alan olur bence

Yaa aslında istediği oyunları cd olmadan atabiliyor eşim canım ama PlayStation kaç model sistem yazılımı felan öğren istersen ona göre sorarım kullanmıyosanız satın canım 4 felansa alan olur bence
Evet içinde bir sürü oyun vardı ama acamadik CD olan oyun çalıştı bi onu oynadık.
Bir yer varmış yapan oraya da götürmedik.
Tv nin kumandası zor çalışıyor onunla bile ilgilenemiyoruz 😅

Evet içinde bir sürü oyun vardı ama acamadik CD olan oyun çalıştı bi onu oynadık.
Bir yer varmış yapan oraya da götürmedik.
Tv nin kumandası zor çalışıyor onunla bile ilgilenemiyoruz 😅
Yaa biz de oğlumun oynaması yasak zaten eşim oynuyor. Belki de bozuktur dediğin gibi canım zaten çok pahalıya yapıyolar boşver 😅

Back
X