Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür

Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür
Nesi vardı benimkinin de fırçasının bir parçası düştü
Kutusunda yenisi var da üşendim takmaya
Bozulsa hiç götüremem herhalde

Teşekkür ederim ben utangaç mizaçlıyım ama alışınca susturamazsın

Ben kendimden bahsettim canım huyum böyle ilk tanışmada dedim sonra samimi oldukça açabiliyorum kendimi
Burda rahatız ya, yıllardır konuşuyoruz
O yüzden dedim
Bir de mia ve mikanı instada da gördüğüm için yüzyüze görüşsek yabancılık çekmem gibi geliyor

Eşyalara ne oluyor bu aralar acaba geçmiş olsun.

O kadar aşırı çekingen değilim de ilk buluşmada heyecan oluyor tabi sohbet açma konusunda hiç iyi değilim alışma süreci oluyor.

Ama ben bu duygunun üstüne gidiyorum.
En fazla ne olabilir ki diye kendimi teselli ediyorum.

Geçen arkadaşımla buluştuk yeni dükkan açıyorlar. Yanlarına başka arkadaşı geldi tanıştık
Ben sizi tanıyorum dedi.
Düşünüyorum acaba nerden tanıyor yoksa tanıştık unuttum mu falan
Fotoğraflardan dedi.
Haa dedim evet

Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbet
Açıyorum ama devamını karşıdaki getirmiyor mesela okul nasıl diyorum söylüyor sonra onun bana okul nasıl demesi gerekir demiyor gibi gibi bence ben utangaç değilim karşıma kasıntı tipler çıkıyor birebirde iyiyim de kalabalık ortamda geriliyorum

Belli bir yaştan sonra zor geliyor ya arkadaş edinmek tanışmak, tanımak, zaman ayırmak
Birde o kişi den enerji alamıyorsan daha zor.

Belli bir yaştan sonra zor geliyor ya arkadaş edinmek tanışmak, tanımak, zaman ayırmak
Birde o kişi den enerji alamıyorsan daha zor.
Kesinlikle, bende de pragmatist bir taraf var. Biriyle bir daha görüşmeyeceksem konuşmak enerji harcamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…