Burdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.
Geçmiş olsun canım
Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası
Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür
Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür
Burdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.
Geçmiş olsun canım
Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası
Ama ben bu duygunun üstüne gidiyorum.
En fazla ne olabilir ki diye kendimi teselli ediyorum.
Geçen arkadaşımla buluştuk yeni dükkan açıyorlar. Yanlarına başka arkadaşı geldi tanıştık
Ben sizi tanıyorum dedi.
Düşünüyorum acaba nerden tanıyor yoksa tanıştık unuttum mu falan
Fotoğraflardan dedi.
Haa dedim evet
Ama ben bu duygunun üstüne gidiyorum.
En fazla ne olabilir ki diye kendimi teselli ediyorum.
Geçen arkadaşımla buluştuk yeni dükkan açıyorlar. Yanlarına başka arkadaşı geldi tanıştık
Ben sizi tanıyorum dedi.
Düşünüyorum acaba nerden tanıyor yoksa tanıştık unuttum mu falan
Fotoğraflardan dedi.
Haa dedim evet
Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbet
Açıyorum ama devamını karşıdaki getirmiyor mesela okul nasıl diyorum söylüyor sonra onun bana okul nasıl demesi gerekir demiyor gibi gibi bence ben utangaç değilim karşıma kasıntı tipler çıkıyor birebirde iyiyim de kalabalık ortamda geriliyorum
Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbet
Açıyorum ama devamını karşıdaki getirmiyor mesela okul nasıl diyorum söylüyor sonra onun bana okul nasıl demesi gerekir demiyor gibi gibi bence ben utangaç değilim karşıma kasıntı tipler çıkıyor birebirde iyiyim de kalabalık ortamda geriliyorum