Hepsinin ana kartı yanmış yapılmaz dediler canım bizim taşındığımız yer yeni binaydı şehir dışıydı biraz elektirik hatlarını felan yeni yapıyolardı yol bile yoktu ayy o günler aklıma geldi şimdi nasıl kendimizi kurtarırız burdan diye onun derdine düşmüştük sonra pandemi felan oldu zaten hiç bi yere başvuru yapmadık canımtüketici hakem heyetine başvuracağız bakalım sonuç ne olur bilemiyorum, biz ne yapmış olacağız sanki kendilerinin hatası ama tabi ki kabul etmeyecekler, kafama göre voltaj düşürüp yükseltemem neticede.
valla o yaşadığım stres masrafın çok çok üstündeydi inan, yoksa çokta aşırı değil, 10 bin civarı.
yaa bizimki yapılır sanıyoruz ama yapılmama ihtimali de mi olur ki, hayırlısı olsun ne diyeyimbi yere başvuru yapmış mıydınız?
saol canım, annende annemi gördüm, bazen o da kızar al şunlardan yakışır sana diye
tüketici hakem heyetine başvuracağız bakalım sonuç ne olur bilemiyorum, biz ne yapmış olacağız sanki kendilerinin hatası ama tabi ki kabul etmeyecekler, kafama göre voltaj düşürüp yükseltemem neticede.
valla o yaşadığım stres masrafın çok çok üstündeydi inan, yoksa çokta aşırı değil, 10 bin civarı.
yaa bizimki yapılır sanıyoruz ama yapılmama ihtimali de mi olur ki, hayırlısı olsun ne diyeyimbi yere başvuru yapmış mıydınız?
saol canım, annende annemi gördüm, bazen o da kızar al şunlardan yakışır sana diye
Teşekkür ederimOhh eline sağlık
Güle güle kullan
Ben de ben deVaktimiz olsaydı görüşmek çok isterdim
Ama ben çok çekingenimdir sohbet bile edemem ilk tanışmamızda heycanlanırım
Annem çok sever giyineyim süsleneyim, aradığını ben de bulamıyortüketici hakem heyetine başvuracağız bakalım sonuç ne olur bilemiyorum, biz ne yapmış olacağız sanki kendilerinin hatası ama tabi ki kabul etmeyecekler, kafama göre voltaj düşürüp yükseltemem neticede.
Bayadır yazmıyordunTeşekkür ederim
Ben de ben de
Annem çok sever giyineyim süsleneyim, aradığını ben de bulamıyor
geçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Geçmiş olsun canım üst üste gelmişgeçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım üst üste gelmiş
Çok geçmiş olsun canım probiyotik al her gün hem bağışıklık da güçlendirirgeçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Çok geçmiş olsun canım probiyotik al her gün hem bağışıklık güçlendigeçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Benim annem de benim tarzımı hiç begenmez o da şey istiyo tam takım blazer ceket boynumda fular çok şık giyineyim isterTeşekkür ederim
Ben de ben de
Annem çok sever giyineyim süsleneyim, aradığını ben de bulamıyor
Teşekkür ederim canım, yoğurt ızgara et yüklendim bu araÇok geçmiş olsun canım probiyotik al her gün hem bağışıklık güçlendi
Benim annem de benim tarzımı hiç begenmez o da şey istiyo tam takım blazer ceket boynumda fular çok şık giyineyim ister
Teşekkür ederim canım, yoğurt ızgara et yüklendim bu ara
Hostesler gibi hep bakımlı şık yakışır sana
Geçmiş olsun hastalık olunca herşey üst üste gelmişgeçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Modern şık takımları beğeniyorum yaÇok geçmiş olsun canım probiyotik al her gün hem bağışıklık güçlendi
Benim annem de benim tarzımı hiç begenmez o da şey istiyo tam takım blazer ceket boynumda fular çok şık giyineyim ister
Teşekkür ederimGeçmiş olsun hastalık olunca herşey üst üste gelmiş
Burdayım canım, okuyorum
Geçmiş olsun canımgeçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Teşekkür ederimBurdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.
Geçmiş olsun canım
Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası
Ben kendimden bahsettim canım huyum böyle ilk tanışmada dedim sonra samimi oldukça açabiliyorum kendimiBurdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.
Geçmiş olsun canım
Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?