Selamssssss ayyyy fırsatım olmuyor gelmeye
Annemler geldi kurs başladı derken kızın ödevleri

Dün birikimlik biraz
altın aldım bereketli olsun
Gün için tam altını da aldım
Yarında komşularla günüm var

Allah bereket versin hayırlı olsun inşallah

kızlar selam, nasılsınız hepiniz?
Selam sen nasılsın neler yapıyosun.
Ben iyi olmaya çalışıyorum iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonunu atlattıktan sonra daha iyi olurum inşallah daha sonra 2026 hedeflerimi planlıycam . Kitabım var bıtane okuduğum onu bitirmeye çalışıyorum. Bu aralar iştahım çok açıldı yemekten sonra pişmanlık hissi yaşamaktan sıkıldım ergenliğimden beri yeme bozukluğum var ya çok çok çok az yiyorum yada aşırı fazla yiyorum
İçimi sana döktüm

Sen yazınca farkettim aslında bu durumda benim de var
Yediğimde o pişmanlık hissi gerçekten çok rahatsız edici
Spor yapıyorsun ama kilo yapmaz bazen oluyor öyle
2026 hedeflerim neler benn de yazsam keşke
Düşüneyim yazarım ama misal şu kadar kitap okuyacağım dedim mi yapamıyorum
Ya da spor yapacağım yazayım olmuyor

Ben de şu kadar kitap okuyacağım diye hedef koymadan her gün 5 sayfa da olsa okumalıyım diye hedef koymayı düşünüyorum. Sporda da ilk başta zorlanmamak için 15 20 dakikayla başladım onu rutinime ekledim şimdi 45 50 dakika oldu bide sanırım sevmek lazım ben enerjim yokken biraz yaparım diye başlıyorum yaptıkça enerji yükleniyor
Yeni dil öğrenmeye başlamıştım çalışıyodum da ama onu bıraktım ona devam etmek istiyorum. Birde manevi eksikliklerim var inandığım dini daha çok araştırıp öğrenmek istiyorum. Bunun içinde kitaplar ekledim listeme böyle benim aklıma gelenler

Evet ya hep o hisle mücadele ediyorum. Pişman olduğum için mide bulantısı oluyo bide bende

Retinolle yüzümü yakmışım bariyer onarıcı krem almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…