• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yıl önceliğim telefonumu değiştirmek şarjı çok çabuk bitiyor.
Taksit olmuyormuş en azından birikimi çekmektense taksit bu aşama da daha mantıklıydı.
Ben telefonu alana kadar yaz gelir.
3 taksit oluyordur diye düşünmüştüm telefon alanlar nasıl alıyor öyle o zaman.
Telefon almayalı uzun zaman oldu birde bunun şarj adaptörü de ayrı satılıyor dimi 😅

Bu yıl önceliğim telefonumu değiştirmek şarjı çok çabuk bitiyor.
Taksit olmuyormuş en azından birikimi çekmektense taksit bu aşama da daha mantıklıydı.
Ben telefonu alana kadar yaz gelir.
3 taksit oluyordur diye düşünmüştüm telefon alanlar nasıl alıyor öyle o zaman.
Telefon almayalı uzun zaman oldu birde bunun şarj adaptörü de ayrı satılıyor dimi 😅
Kredi kartıyla olmuyo mu taksit. Benim annem sürekli telefon alıyo nasıl alıyon diye sormadım yanliş anlar diye bende onun eskisini aldım eski dediğimde maksimum 6 ay kullanmıştır 😁😁
Bayadır kendime telefon almadım he kocama deyim onun yerine bişeyler alsın bana altın gümüş 😆

Kredi kartıyla olmuyo mu taksit. Benim annem sürekli telefon alıyo nasıl alıyon diye sormadım yanliş anlar diye bende onun eskisini aldım eski dediğimde maksimum 6 ay kullanmıştır 😁😁
Bayadır kendime telefon almadım he kocama deyim onun yerine bişeyler alsın bana altın gümüş 😆
Alışveriş kredisi kullandiriyorlarmis o da artı faiz koyuyorlar üstüne.
Taksit olayı hiç yokmuş tek çekim.😄

Alışveriş kredisi kullandiriyorlarmis o da artı faiz koyuyorlar üstüne.
Taksit olayı hiç yokmuş tek çekim.😄
Aaa gerçekten nasıl alıyolar o zaman 😅
Ertusa lisede alırız telefon ben şimdiden biriktirmeye başlayayım o zaman 😁 Ben annemin eskileri alırım yine 😅

Aaa gerçekten nasıl alıyolar o zaman 😅
Ertusa lisede alırız telefon ben şimdiden biriktirmeye başlayayım o zaman 😁 Ben annemin eskileri alırım yine 😅
Annen telefon almaya devam ederse Ertusa da gelir bir tane 😄
Yeni telefon çıkınca bu sıraya girenler kim 😄

Yarısını biriktirip taksitle alırım diyordum. Ama hesaplar tutmadı eşim yarısını veririm dedi.
Sonra toplu para gelecek onunla alırsın sen dedi.
Ama onu ya ajdaya yada yatırıma bağlamayı düşünüyordum. Neyse telefonum iyi idare eder bir süre canım telefonum 🙃

Aylik ve haftalik aklıma gelenleri yazdım zamanla burası bakkal defterine dönecek.
Ama dikey olmasını sevdim.
Haftalik üst kısım kisisel alt kısmını da diğer işler için planladım.
Burası böyle dursun birde hafta sonu paylaşım yaparım 😊

Eklentiler

• 20251229_111411.webp
    20251229_111411.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 20251229_111325.webp
    20251229_111325.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 17

Yarısını biriktirip taksitle alırım diyordum. Ama hesaplar tutmadı eşim yarısını veririm dedi.
Ama onu ya ajdaya yada yatırıma bağlamayı düşünüyordum. Neyse telefonum iyi idare eder bir süre canım telefonum 🙃
Biz iki yıl önce bir gsm firması kampanyasıyla almıştık 3 taksit şeklinde almıştık, tekte ödemek için önden baya birikim yapmak gerekir maalesef

Biz iki yıl önce bir gsm firması kampanyasıyla almıştık 3 taksit şeklinde almıştık, tekte ödemek için önden baya birikim yapmak gerekir maalesef
Birikimle almaya çalışacağım 🥹

Bence de ekran karanlık olana kadar kullan boşver 😁

Aylik ve haftalik aklıma gelenleri yazdım zamanla burası bakkal defterine dönecek.
Ama dikey olmasını sevdim.
Haftalik üst kısım kisisel alt kısmını da diğer işler için planladım.
Burası böyle dursun birde hafta sonu paylaşım yaparım 😊
Temizlik günün tekrar cumartesi olmuş 😊Benim merak acıp incelediğim belli oldu 😆😆

Bu arada yüzümü kurtardım çok şükür retinolle yakmıştım ya🙁Artık haftada bir gün yapıyorum. Haftada iki gün sadece onarıcı tonik ve nemlendirici yapıyorum çok iyi oldu. O karşıtı bu karşıtı yüzüme her şeyi üst üste sürüyodum hem yaktım hem sivilcelerim çıkıyodu sürekli böyle yeni rutinim daha sade olunca yüzüm ekstra nemlendi düzeldi hem sivilcem de çıkmadı minimalizm her konuda mikemmel değil mi 😅

2 hafta böyle olacak mecburen eşimin babası bize yemeğe geliyor normalden erken saatte oluyor. Hem yemek hem temizlik yetişemiyorum.
Aylik planda yanlış yazmışım 😁 düzeltirim.
😅😅 evet orda bir karışıklık olmuş 😆
Evet ya hem yemek hem temizlik çok zor oluyo bugün benim temizlik günüm ama ikiye bölüp yaparım yarına da kalır aceleye gerek yok 😆

😅😅 evet orda bir karışıklık olmuş 😆
Evet ya hem yemek hem temizlik çok zor oluyo bugün benim temizlik günüm ama ikiye bölüp yaparım yarına da kalır aceleye gerek yok 😆
Normalde saat 17 de temizlik duş işim bitmis oluyordu yemek yapıyordum geç kalsam bile sorun olmuyor yada basit bir yemek yapıyordum ama misafir olunca olmadı.
Yinede cuma gününe de yaparım birseyler 😊

Bu arada yüzümü kurtardım çok şükür retinolle yakmıştım ya🙁Artık haftada bir gün yapıyorum. Haftada iki gün sadece onarıcı tonik ve nemlendirici yapıyorum çok iyi oldu. O karşıtı bu karşıtı yüzüme her şeyi üst üste sürüyodum hem yaktım hem sivilcelerim çıkıyodu sürekli böyle yeni rutinim daha sade olunca yüzüm ekstra nemlendi düzeldi hem sivilcem de çıkmadı minimalizm her konuda mikemmel değil mi 😅

En güzeli az öz bakım.😊

Evde süt bitmişti kahve yapabilmek için market alışverişini de bugün yapmış oldum.
Benim planların tutarlılık seviyesi 😄
Ama böyle net saatli bir randevum yoksa haftalik planlarımı akışına bırakıyorum.

Back
X