Benim de bugün temizlik günümSelam kızlar.
Bugün uykum açılmadı hala.
Kendime geleyim hızlıca evi toparlayıp geleyim.
Aldığım kararları yazacağım
Sağol canımCanım doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu seneler
Ertuş da 10 yaşına girecek herhalde, küçük anne olmuşsun. Birlikte büyümüşsünüz
Ben vazgeçtim temizlikten hiç yapasım yokBenim de bugün temizlik günüm
Yavaş yavaş açılıyorum ben de
Ne kararlar aldın bakalım?
Kararları bekliyorumSelam kızlar.
Bugün uykum açılmadı hala.
Kendime geleyim hızlıca evi toparlayıp geleyim.
Aldığım kararları yazacağım
Ben gece hiç uyuyamadım sivrisinek saldırısına uğradım sabahta 7 de kalkmak zorunda kaldım açılamadım hâlâ biraz uyusamBenim de bugün temizlik günüm
Yavaş yavaş açılıyorum ben de
Ne kararlar aldın bakalım?
Ben sivrisinekten korkuma cam açamıyorum. Yazın da bu börtü böcek dertleri var maalesef.Ben gece hiç uyuyamadım sivrisinek saldırısına uğradım sabahta 7 de kalkmak zorunda kaldım açılamadım hâlâ biraz uyusam
Öğretmeni balık almış karne verirken verdi akvaryum aldık filtre kum aldık çok sevdim ben balığı daha önce hiç bakmamıştık şimdi dipte yatıyo diye çok moralim bozuldu ölecek sanırımbence canlı bir hediye hiç iyi olmadı ya zaten ben bakmak istesem alırdım . Memlekete gidince nolacak yaşarsa uff çok modum düştü düşüktü zaten yerlerde şuan
Ölmüş bizim balığımızda çok üzüldüm vallaBen sivrisinekten korkuma cam açamıyorum. Yazın da bu börtü böcek dertleri var maalesef.
Karne hediyesi balık hiç olmamış gerçekten. Biz birkaç defa denedik yaşatamadık.
Balığın cinsi neBen gece hiç uyuyamadım sivrisinek saldırısına uğradım sabahta 7 de kalkmak zorunda kaldım açılamadım hâlâ biraz uyusam
Öğretmeni balık almış karne verirken verdi akvaryum aldık filtre kum aldık çok sevdim ben balığı daha önce hiç bakmamıştık şimdi dipte yatıyo diye çok moralim bozuldu ölecek sanırımbence canlı bir hediye hiç iyi olmadı ya zaten ben bakmak istesem alırdım . Memlekete gidince nolacak yaşarsa uff çok modum düştü düşüktü zaten yerlerde şuan
Öldü maalesefBalığın cinsi ne
Canlı hediye hiç iyi olmamış petshopa götürüp verebilirsin alırlar.
Kıymalı makarna yapıyorum ben temizlik çok az yaptım nevresimleri değiştirdim tozları aldım çamasırları hallettim. Yarında kalan kısımları yaparımNevresimlerim yıkandı. Kargoya gidip geldim. Temizlik yaptım bitti. Şimdi akıllarda tek bir soru akşama ne yiyeceğiz?
Ben de makarna yapacağım. Yanına patates ve tavuk parçaları kızartırım bir de salata tamam.Kıymalı makarna yapıyorum ben temizlik çok az yaptım nevresimleri değiştirdim tozları aldım çamasırları hallettim. Yarında kalan kısımları yaparım
Doğum günün kutlu olsuuuunKıymalı makarna yapıyorum ben temizlik çok az yaptım nevresimleri değiştirdim tozları aldım çamasırları hallettim. Yarında kalan kısımları yaparım