Selam kızlar.
Bugün uykum açılmadı hala.
Kendime geleyim hızlıca evi toparlayıp geleyim.
Aldığım kararları yazacağım
Benim de bugün temizlik günüm
Yavaş yavaş açılıyorum ben de
Ne kararlar aldın bakalım?

Canım doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu seneler
Ertuş da 10 yaşına girecek herhalde, küçük anne olmuşsun. Birlikte büyümüşsünüz
Sağol canım
Teşekkür ederim Evet 10 yaşına girecek birlikte büyüdük o zamanlar kendimi ne kadar büyük hissediyordum şimdi düşündüğüm zaman çocukmuşum daha

Benim de bugün temizlik günüm
Yavaş yavaş açılıyorum ben de
Ne kararlar aldın bakalım?
Ben gece hiç uyuyamadım sivrisinek saldırısına uğradım sabahta 7 de kalkmak zorunda kaldım açılamadım hâlâ biraz uyusam
Öğretmeni balık almış karne verirken verdi akvaryum aldık filtre kum aldık çok sevdim ben balığı daha önce hiç bakmamıştık şimdi dipte yatıyo diye çok moralim bozuldu ölecek sanırım bence canlı bir hediye hiç iyi olmadı ya zaten ben bakmak istesem alırdım . Memlekete gidince nolacak yaşarsa uff çok modum düştü düşüktü zaten yerlerde şuan

Ben sivrisinekten korkuma cam açamıyorum. Yazın da bu börtü böcek dertleri var maalesef.

Karne hediyesi balık hiç olmamış gerçekten. Biz birkaç defa denedik yaşatamadık.

Ben sivrisinekten korkuma cam açamıyorum. Yazın da bu börtü böcek dertleri var maalesef.

Karne hediyesi balık hiç olmamış gerçekten. Biz birkaç defa denedik yaşatamadık.
Ölmüş bizim balığımızda çok üzüldüm valla

Balığın cinsi ne
Canlı hediye hiç iyi olmamış petshopa götürüp verebilirsin alırlar.

Nevresimlerim yıkandı. Kargoya gidip geldim. Temizlik yaptım bitti. Şimdi akıllarda tek bir soru akşama ne yiyeceğiz?

Nevresimlerim yıkandı. Kargoya gidip geldim. Temizlik yaptım bitti. Şimdi akıllarda tek bir soru akşama ne yiyeceğiz?
Kıymalı makarna yapıyorum ben temizlik çok az yaptım nevresimleri değiştirdim tozları aldım çamasırları hallettim. Yarında kalan kısımları yaparım

Elinize sağlık kızlar
Bende çay içiyorum

Kıymalı makarna yapıyorum ben temizlik çok az yaptım nevresimleri değiştirdim tozları aldım çamasırları hallettim. Yarında kalan kısımları yaparım
Ben de makarna yapacağım. Yanına patates ve tavuk parçaları kızartırım bir de salata tamam.

Bir süredir hedeflerimi ve yapmak istediğim işleri düşünüyordum.

Önceki süreçte ev tadilat ve günlük işler arasında sıkışıp kalmış gibi hissettim ve bütün düzenim bozuldu.
Önceliklerim de değişti mecburen.

1 yıllık hedefleri uzun vadeli olarak devam ettiremiyorum çünkü her ay hatta her günümüz birbirini tutmuyor değişiyor böyle olunca başarısız hissediyorum.
Denediğim bütün uygulamaları ve yöntemleri toparlayıp bir karar verdim.
Max 3 aylık hedefler belirleyip 3 ayın sonunda sonuca göre devam edebilirim veya değiştirebilirim.

1. Gelir gider ve birikim yöntemlerim
Dün 3 aylık gelir giderimi baz alarak buna birikimleri de dahil ederek bir takvim oluşturdum.
Harcama limiti belirledim kızımın doğum günü , tatil vs ihtiyaçlar için
3 ay boyunca alışveriş detoksuna karar verdim.

2. Kızım ve aktiviteler
Mümkün oldukça vakit geçirmeye çalışıyorum ama büyüdükçe kendi halinde kalmayı seviyor.
Bunun sebebi ise kişisel benliğini bulmak ve kendisini tanımak.
Gün içinde bir araya geliyoruz :)
Bazı zamanlar test çözüyor bazen arkadaşıyla oyun oynuyor.
Hafta sonları aktiviteler düşünüyorum.

3. Ev düzeni
Yıllardır kurduğum sistem var rutinlerimden memnunum devam edeceğim.
Hep yazdım buraya biliyorsunuz.
Ev düzenli olmayınca başka bir konuya odaklanamıyorum.

4. Kişisel zaman
Bunu konuda da yıllar için çok yol aldım.
Ama insan öncelikleri hep başka işlere verince bazen kendini unutuyor.
Yapmak istediklerimi düşündüm günlük yaşamıma ekledim.
sürekli kendime hatırlatmam gereken bir hedef :)
Bakım yapmak
Kitap okumak
Dinlenmek
Su ve vitaminler

Az ve öz tüm önceliklerimi sadeleştirdim bu kararları aldım.

Doğum günün kutlu olsuuuun
Ne güzel oğlunla büyümüşsün genç anne

`