• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Market kasap işi tamam.
Yemek yapacagim birazdan.

Bugün az kalan ve az kullandığım birdaha almayacağım ürünleri makyaj masası üzerine koydum numune hediye urunleride koydum.

Bir kutuda stok urunlerimi koydum artık stok yapmayacağım. Bitince sadece sevdiğim ürünlerden sipariş vereceğim.

Tahmini yıl sonuna kadar aldıklarımı kullanırım.
Böylece tasarruf etmiş olacağım. 😊

Şu süpriz paketleri sevmiyorum ya ne istiyorsam gider alırım
Mağazaların satılmayan ürünleri için güzel taktik bulmuşlar.

Şu süpriz paketleri sevmiyorum ya ne istiyorsam gider alırım
Mağazaların satılmayan ürünleri için güzel taktik bulmuşlar.
Yurt dışındaki süpriz paketler çok güzel oluyo ama videolarda görüyorum burda tabi ki de öyle olmaz 😁

Selamlar 😍
Dün oğlumla sinemaya gittik minyonlara çok eğlendi geçen ayda oyuncak hikayesine gitmiştik 🥰
Bugün oğlumun tiyatro kursu var oraya kitabımı götürürüm cıkışta markete uğrarız yarında valiz hazırlığı yaparım evi toparlarım
Şimdi evi toparlıyorum akşama fırında kabak mücver düşündüm bide tavuk pilav yaparım
Saclarımı boyamam lazer yapmam lazım çok işim var 🙂
Ayy dün konuştuk eşimle, oyuncak hikayesinin hepsini izledi sinemayı da beğendi ama minyonları hiç izlemedi seriyi takip etmek önemli miydi acaba keyif alır mı dersin

Ayy dün konuştuk eşimle, oyuncak hikayesinin hepsini izledi sinemayı da beğendi ama minyonları hiç izlemedi seriyi takip etmek önemli miydi acaba keyif alır mı dersin
Biz de diğer minyonları bir kere izlemiştik sanırım biraz canavarlar var gibiydi ama komik canavarlardı hiç sıkılmadan heyecanla izledi serinin önemi yoktu devamı şeklinde değildi yani 😊

Selam kızlar
Herkes bir yerlere gitti dimi 🙈
Bende yarın anneme gideceğim.
Kızım birkaç gün kalacak.
Evde takılırım.

Bugün bir tshirt ayırdım evde giydiğim kiyafetti yakası güneş kremi olmuş eledim.
Birkaç gün öncede çay dökülen tshirt elemistim.

Bugün diş fırçalık siparisi verdim ihtiyactı şarjlı fırçalar sürekli düşme durumu yaşanıyor. ona uygun birsey aldım.

Kızıma mayo alacağım.
Başka eksik yok.

Selam kızlar
Dün anneme gittik
Koltuk takımı istiyordu birkaç magaza gezip aldık.
Kızım da kaldı çarşamba alacağız.

Bugün evi temizleyip yarın dinlenirim artık.
Akşam da yemek yapmazsam dışarıda yeriz.
Gündem böyle 😊

Detoks iyi gidiyor dün markete gittik içecek vs aldık. Dün gelince evi biraz toparladım.
Film izledik.

Bugünde dinlene dinlene yapıyorum işleri.
En son ütü yaparım.

@Scss94 geldin mi eve nasılsın 😊
Yok canım anneme yeni geldik cumartesi pazar düğün var bir kaos ortamı mevcut Bazı canımı sıkan olaylar oluyor bakalım zaten stresli bir insanım kendimi akışa bırakamıyorum şimdiden kararım kesin seneye gelmeyecem 😆

Yok canım anneme yeni geldik cumartesi pazar düğün var bir kaos ortamı mevcut Bazı canımı sıkan olaylar oluyor bakalım zaten stresli bir insanım kendimi akışa bırakamıyorum şimdiden kararım kesin seneye gelmeyecem 😆
Akraba ilişkileri kaos demek zaten 😅
Çok kasma kendini akışına bırak.
Bir gün bitti bile 😁

Selam kızlar temizliği bitirdim ama Ütüyü yine yapamadım.
Duş aldım ve çayımı içiyorum.
Akşama pratik bir yemek yapmaya karar verdim.

Kolay gelsin nasıl geçti tatil 😊
Tatil güzel geçti. Bugün çamaşır işim bitti en son nevresimleri yıkadım. Ayrıca temizlik günümdü, sil süpür yaptım. Duş aldım. Markete gittim. Aklımdaki işler bitti çok şükür.

Back
X