• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Tatil güzel geçti. Bugün çamaşır işim bitti en son nevresimleri yıkadım. Ayrıca temizlik günümdü, sil süpür yaptım. Duş aldım. Markete gittim. Aklımdaki işler bitti çok şükür.
Eline sağlık oh mis gibi oluyor işler bitince. 😊

Günaydın kızlar
Sabah erken uyandım. Çamaşır katlayıp yerleştirdim, evi toparladım. Baktım saat 7 bile değilmiş😊

Günaydın kızlar
Sabah erken uyandım. Çamaşır katlayıp yerleştirdim, evi toparladım. Baktım saat 7 bile değilmiş😊
Günaydın nasıl erken uyandın öyle maşallah.
Ben daha gözümü açamıyorum. 🙈

Selam kızlar günaydın
Çayımı demledim
Sabah aradilartelefon hattımın paketini yeniledim 277 tl oldu uyku sersemi 239 olarak anlayıp tamam dedim ama neyse çok yüksek değil yinede.
Sonra evi toparlayıp
12 de kızımla oyun oynayacağım dün konuştuk randevulastik 😊
Akşama doğru markete giderim.
Eşime Dr randevu alacağım.
Yaparsam da ütü yaparım.

Yemekte bahçeden kabak gelmişti onu kizartirim yanına patates biberde yaparım. Yeter.

Sonra yeniden uyudum..
telefon faturan epey az, benim 430 tl

430 da çokmuş müşteri hizmetleri en düşük olanı asla söylemiyor ben siteden ulaşmıştım müşteri hizmetlerine en düşük tarifeyi almıştım şimdi oradan ulaşımı kapatmışlar galiba oradaki kişi yardımcı olmuştu yoksa diğer arayan asla o fiyata yok demişti. Evde internet var zaten bir dakika kullanıyorum oda az yani neden çok ödeyeyim.

Selam kızlar Sabah erken uyandım 8 de yani
Kahvaltı hazırladım kızım uyuyordu.
Günlük işleri toparladım.
Kızım da kendi odasını topladı.
Bugün daha çok boş zamanım oldu.
Çay yaptım.

430 da çokmuş müşteri hizmetleri en düşük olanı asla söylemiyor ben siteden ulaşmıştım müşteri hizmetlerine en düşük tarifeyi almıştım şimdi oradan ulaşımı kapatmışlar galiba oradaki kişi yardımcı olmuştu yoksa diğer arayan asla o fiyata yok demişti. Evde internet var zaten bir dakika kullanıyorum oda az yani neden çok ödeyeyim.
Kullandığım operatörde en uygun tarife 275 tl onun interneti de 1GB

Günaydin 😍

@Mia- @belleza okul kayıtları açıldı mı e devletten göremiyorum

Teşekkürler kızlar bende baktığımda temmuz ayı başında belli olacak yazıyodu temmuz bitmek üzere olduğu için acaba ben mi göremiyorum diye düşündüm

Back
X