Her gün zor olacaksa sen 10 günün başında direk 55 TL at canım. Bana da zor geldi aslında her gün bozuk para bulmak.
Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım Anka 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL . . . . . Mia- 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL . . . . . wendy 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL . . . . . Mikan 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . . Aloben 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . . p_ritha 1 TL 2 TL 3TL . . . . . . . yorgun anneanne 1 TL . . . . . . . . . mornergis 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL . . . . . @befer 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . . Hurdunya 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . . morordek 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL . . . . .
Geç oldu ama toptan attım :)
Her gün zor olacaksa sen 10 günün başında direk 55 TL at canım. Bana da zor geldi aslında her gün bozuk para bulmak.
ne güzel bir haber... artık kitap almaktansa kütüphaneye üye olmak daha mantıklı geliyor, zira bıktım kitap vermektenBu arada kızlar e-devlette halk kütüphanesi diye bi uygulama başlamış. E-kitap alabiliyormuşuz ödünç. E-devlet şifremi hatırlayabilirsem tam olarak ne olduğunu anlayacağım inşallah:) şifreme çok karışıyorlar yok sayı ekle yok büyük harf ekle yok küçük harf de ekle derken ne yaptığımı unutmuşum :)
Şimdi hesap yaptımbanada bu şekilde zor geldi ama eğlenceli de tümlemek :)
phoenix, bence doğumdan önceki son günlerinde "kendini" düşün. tamam sen annesin, eşsin ama herşeyden önce bir bireysin. hayatında ne olmak istiyorsun, nasıl biri olmak istiyorsun, seni ne mutlu ediyor; biraz bunların üzerine düşün derim. başkası toplu diye senin evin de toplu olmak zorunda değil. ama dersen ki, ben düzenli evde daha mutluyum, o zaman daha düzenli olmalı, bunun için çaba sarfetmelisin. doğum zamanı gelecek, bebek geldi alt değiştir, emzir vs derken ve ev işleri, diğer çocuklarla hayat aynı şekilde ilerlerken "sen" neresinde olacaksın bu hayatın?? bence daha uykusuz geceler başlamadan karşına al, kendinle bir sohbet et, bakalım neler diyecek sana kendin:)Haklısın canım. 4 çocukla daha büyük kaosun içine girmeden düzen oturtsam iyi olacaktı. Önce ertelememeyi öğrenmek iyi olacak. Öteleye öteleye birikiyor. Herşeyi bilip uygulayamamak benimki :)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar ben geldim kızımı verdim
Nişan yapıldı darısı bekarlara
Allah bereket versin :) bu arada attım 5 tl miŞimdi hesap yaptım
Her hafta 1 TL artan kumbaram var temmuzda bitecek. 1378 TL çıkacak içinden atabilirsem her hafta.
Bu başladığımız 10 günlük dönüşümlü birikimi temmuza kadar yapabilirsem temmuzda 1320 olacak
Günüm var 1400 TL oradan gelecek
1200 de gelecek param var
Yani temmuzda 5298 TL birikmiş olacak.inşallah başarırım bakalım
Ooo süper bak ya senelerdir amannn minik minik ne toplanırki deyip birikim yapmadım halbuki eve kumbara almak direk birikim demekmiş...Şimdi hesap yaptım
Her hafta 1 TL artan kumbaram var temmuzda bitecek. 1378 TL çıkacak içinden atabilirsem her hafta.
Bu başladığımız 10 günlük dönüşümlü birikimi temmuza kadar yapabilirsem temmuzda 1320 olacak
Günüm var 1400 TL oradan gelecek
1200 de gelecek param var
Yani temmuzda 5298 TL birikmiş olacak.inşallah başarırım bakalım
Öyle de yapabilirimHer gün zor olacaksa sen 10 günün başında direk 55 TL at canım. Bana da zor geldi aslında her gün bozuk para bulmak.
Eline sağlık ne güzel yazmışsın. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.phoenix, bence doğumdan önceki son günlerinde "kendini" düşün. tamam sen annesin, eşsin ama herşeyden önce bir bireysin. hayatında ne olmak istiyorsun, nasıl biri olmak istiyorsun, seni ne mutlu ediyor; biraz bunların üzerine düşün derim. başkası toplu diye senin evin de toplu olmak zorunda değil. ama dersen ki, ben düzenli evde daha mutluyum, o zaman daha düzenli olmalı, bunun için çaba sarfetmelisin. doğum zamanı gelecek, bebek geldi alt değiştir, emzir vs derken ve ev işleri, diğer çocuklarla hayat aynı şekilde ilerlerken "sen" neresinde olacaksın bu hayatın?? bence daha uykusuz geceler başlamadan karşına al, kendinle bir sohbet et, bakalım neler diyecek sana kendin:)
elecda nın yazılarını, bebekten sonrakileri özellikle- okuman sana faydalı olacaktır diye düşünüyorum doğumdan sonraki günlük rutini ayarlamak için. planını yap ve gerisini düşünme derim. her anının keyfini çıkar; şu an hamileliğinin, ileride bebeğinin kucağında olduğu zamanların, sonra diğerleriyle kalabalık ve bol muhabbetli bir akşam yemeğinin... an'da ve mutlu ol
Çok haklısın canım ben de daha planlı düzenli bir hayatla kendime daha fazla vakit ayırırım diye düşünüyorum. Kafamda sürekli yapmadığım ertelediğim işlerin yorgunluğu var. Teşekkür ederim ilgin için bu güzel mesajın için çok incesinphoenix, bence doğumdan önceki son günlerinde "kendini" düşün. tamam sen annesin, eşsin ama herşeyden önce bir bireysin. hayatında ne olmak istiyorsun, nasıl biri olmak istiyorsun, seni ne mutlu ediyor; biraz bunların üzerine düşün derim. başkası toplu diye senin evin de toplu olmak zorunda değil. ama dersen ki, ben düzenli evde daha mutluyum, o zaman daha düzenli olmalı, bunun için çaba sarfetmelisin. doğum zamanı gelecek, bebek geldi alt değiştir, emzir vs derken ve ev işleri, diğer çocuklarla hayat aynı şekilde ilerlerken "sen" neresinde olacaksın bu hayatın?? bence daha uykusuz geceler başlamadan karşına al, kendinle bir sohbet et, bakalım neler diyecek sana kendin:)
elecda nın yazılarını, bebekten sonrakileri özellikle- okuman sana faydalı olacaktır diye düşünüyorum doğumdan sonraki günlük rutini ayarlamak için. planını yap ve gerisini düşünme derim. her anının keyfini çıkar; şu an hamileliğinin, ileride bebeğinin kucağında olduğu zamanların, sonra diğerleriyle kalabalık ve bol muhabbetli bir akşam yemeğinin... an'da ve mutlu ol
Ben yıllardır kumbarada biriktiriyorum ama daha bütünlemeden o parayı harcayacak yer buluyordum. Şimdiye kadar biriktirsem güzel bir arabam olurdu aslında. Neyse bundan sonrası için inşallah artık.Ooo süper bak ya senelerdir amannn minik minik ne toplanırki deyip birikim yapmadım halbuki eve kumbara almak direk birikim demekmiş...
Bu arada ben evde olmuyorum 1 hafta artık dönüşte toplu atarım bilgin olsun işaretlerin canım beni yine hergün
Aynen amacımız eğlenerek biriktirmek ama bu seni zora sokacaksa toptan da atabilirsin demek istedim. Sana nasıl kolay gelecekse.Öyle de yapabilirim
Ya bi de aslında maaşı alınca ben hep ayırıyorum zaten, şimdi bu olay ekstra oldu ama eğlenceli de :) bakalım işte şimdi ay sonu bizim için 15'inde biraz daha fazla mı ayırıp koysam bilemedim :)
Eline sağlık ne güzel yazmışsın. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.
Hayırlı olsun abla ben de diyorum nerelerdeKızlar ben geldim kızımı verdim
Hayırlı olsun canımKızlar ben geldim kızımı verdim
Bereketli olsun canım. Uyuyacağım sanırım evde derin bir sessizlik oluştu çok heyecanlıııı
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | 5 TL | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | 5 TL | 6 TL | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3TL | 4 TL | 5 TL | . | . | . | . | . |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | 5 TL | 6 TL | . | . | . | . |
Çok şükür canım.Uyumuşsundur umarım..
5 tl yi de atmıştım.
Hatta 6 yı da atarım şimdi, bakamıyorum bu ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?