Ben ancak yemek yaptım

Epilasyon mak de bozuldu bozulacak
Bugünlerde hep masraf çıkıyor hayırlısı

Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım
Anka 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
Mia- 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
wendy 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
Mikan 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
Aloben 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
p_ritha 1 TL 2 TL 3TL . . . . . . .
yorgun anneanne 1 TL . . . . . . . . .
mornergis 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
@befer 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
Hurdunya 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
morordek 1 TL 2 TL . . . . . . . .

Selam kızlarr, Pazar koşturmacası var herhalde herkeste

Anka canım uyudun mu? Güzelce uyumuşum demeni bekliyorum, şurda kaldı 26 gün, senin oğluş 2 aylık olunca benim kız gelir anaam çok az kaldı

Anka canım uyudun mu? Güzelce uyumuşum demeni bekliyorum, şurda kaldı 26 gün, senin oğluş 2 aylık olunca benim kız gelir anaam çok az kaldı
Yok canım yaa gece 4 e kadar gezdi kız. 4 te yattım. Sabah da oğlanın kursu vardı kahvaltıya bişey yok diye 6 da kalktım kek falan yaptım. Kursa da gitmedi oğlan. Sonra misafir geldi onlar gelmeden hızlıca sağ sol topladık süpürdük. Demin gittiler yattım şimdi eşim çocuklara bakarken uyuyabilirsem uyuyacağım inşallah bakalım.

Bırak teli de uyu hadi o zaman, ay kıyamadım. Yakın olsakta senin kızı alsaydık arada, benimki pek güzel oynatırdı onu.

Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım
Anka 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
Mia- 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
wendy 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
Mikan 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
Aloben 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
p_ritha 1 TL 2 TL 3TL . . . . . . .
yorgun anneanne 1 TL . . . . . . . . .
mornergis 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
@befer 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
Hurdunya 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
morordek 1 TL 2 TL . . . . . . . .

Anneciğim ve bulantılarım sayesinde düzen rutin kalmadı bende. Hiç bişey yapmıyorum diyebilirim, annem memlekete dönünce fena boşluğa düşeceğim, böyle de kendimi faydasız hissediyorum, kitap bile okumuyorum bu aralar oysa o kadar boş zamanım oluyor ki biri beni dürtsün de kendime geleyim

Slmlar bugün avm ye gittik oğlumu oyun parkına götürdük bir güzel yoruldu...sonra koştur koştur yemek yaptım şimdi yiyoruz daha 2 posta çamaşır yıkandı birini astım diğerini sonra...

Çayımıda yaptım yemekten hemen sonra içerim çok yoruldum çünkü...

Bu arada yarının 5 tl sini attım...

Bugünkü harcamalar..
Oyun parkı 30 tl
Market 55tl
Eşofman ve üst aldım kendime 80 tl

Salı anneme gidiyorum şehir dışına hazırlık yapmam lazım artık yarın yaparım

Ah kuzum benim.. allah kolaylık versin.. diyoruz da hep nereye kadar..
Attım parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…