İyi yapmışsın canımEşim istersen birini tutalım dedi
Gezmeye gitsek dışarda 100 150 tl para harcayacaktık. Temizlikçi çağırsak 150 de ona verecektik. İyisi mi evde olayım, kendi işimi de kendim yapayım param cebimde kalsın dedim
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | 3TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | . | . | . | . | . | . | . | . |
Yok canım yaa gece 4 e kadar gezdi kız. 4 te yattım. Sabah da oğlanın kursu vardı kahvaltıya bişey yok diye 6 da kalktım kek falan yaptım. Kursa da gitmedi oğlan. Sonra misafir geldi onlar gelmeden hızlıca sağ sol topladık süpürdük. Demin gittiler yattım şimdi eşim çocuklara bakarken uyuyabilirsem uyuyacağım inşallah bakalım.Anka canım uyudun mu? Güzelce uyumuşum demeni bekliyorum, şurda kaldı 26 gün, senin oğluş 2 aylık olunca benim kız gelir anaam çok az kaldı
Yok canım yaa gece 4 e kadar gezdi kız. 4 te yattım. Sabah da oğlanın kursu vardı kahvaltıya bişey yok diye 6 da kalktım kek falan yaptım. Kursa da gitmedi oğlan. Sonra misafir geldi onlar gelmeden hızlıca sağ sol topladık süpürdük. Demin gittiler yattım şimdi eşim çocuklara bakarken uyuyabilirsem uyuyacağım inşallah bakalım.
Bırak teli de uyu hadi o zaman, ay kıyamadım. Yakın olsakta senin kızı alsaydık arada, benimki pek güzel oynatırdı onu.
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | 2 TL | 3TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
| 1 TL | 2 TL | . | . | . | . | . | . | . | . |
Yok canım yaa gece 4 e kadar gezdi kız. 4 te yattım. Sabah da oğlanın kursu vardı kahvaltıya bişey yok diye 6 da kalktım kek falan yaptım. Kursa da gitmedi oğlan. Sonra misafir geldi onlar gelmeden hızlıca sağ sol topladık süpürdük. Demin gittiler yattım şimdi eşim çocuklara bakarken uyuyabilirsem uyuyacağım inşallah bakalım.
Bereketli olsun canım. Uyuyacağım sanırım evde derin bir sessizlik oluştu çok heyecanlııııAh kuzum benim.. allah kolaylık versin.. diyoruz da hep nereye kadar..
Attım parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?