- 23 Ekim 2018
- 15.982
- 36.818
- 598
Kaç yaşındaydıKızlar ya genelde çocuklarımız aynı yaşlarda diye buraya sorayım dedim. Benim oğlum hiç bir şey yemiyor. Hep iştahsız. Var mı iştahını açacak tavsiyeleriniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındaydıKızlar ya genelde çocuklarımız aynı yaşlarda diye buraya sorayım dedim. Benim oğlum hiç bir şey yemiyor. Hep iştahsız. Var mı iştahını açacak tavsiyeleriniz.
yeğenim 19 aylıkken yürüdü erkek yeğenim erkekler daha erken yürür derler bi deevet ordada yazmıstım daralınca cenesi düsüyo işte yazıp rahatlamak istedim yok malesef yardım edecek bırı gitmiyoda kimseye babada bile durmuyo ah uyusa bı kahve bi kıtaba bile razıyım gecen ay gıttım bu ayı beklememı soylemişsti dr. tutunarak yuruyor arada azda olsa elını bırakıyo norolajık bi durum yok azıcık sol baakda carpıklık var dedi cıdddı degılmiş yurumeye engel yok ama yürümüyo buda can sıkıyo işte
25 aylık canım.Kaç yaşındaydı
Allah bereket versin baya yüklü bi harçlık galiba :)Günaydın kızlar
Anneannem harçlık verdi bana
Birazıyla altın almayı planlıyorum
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
![]() | 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | 5 TL | 6 TL | 7 TL | . | . | . |
![]() | 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | 5 TL | 6 TL | . | . | . | . |
![]() | 1 TL | 2 TL | 3TL | 4 TL | 5 TL | . | . | . | . | . |
![]() | 1 TL | 2 TL | 3 TL | 4 TL | 5 TL | 6TL | . | . | . | . |
@befer | 1 TL | 2 TL | 3 TL | . | . | . | . | . | . | . |
işler bitmiş kahve keyfine geçilmiş galiba afiyet olsun
AminAllah bereket versin baya yüklü bi harçlık galiba :)
Güle güle harcaAmin
Evet 1000 liracık![]()
1 ay varmış oğlumla aralarında benim oğlum da asla yoğurt ayran peynir süt içmiyor. Açsa güzel yemek yer, çorbayı çok sever ama değilse en sevdiği şey olsa hatta çikolata versem yine yemez ben zorlamıyorum zayıf bi de 37. Haftanın dolduğu gün doğdu doktorlar önce zayıf diyor Doğum zamanını öğrenince normal diyorAllah bereket versin baya yüklü bi harçlık galiba :)
Ben de sabah kahvaltıdan önce boşalttım makineyi. Çamaşır makinesine çamaşır attım. Kahvaltı hazırladım çocuklara. Sonra yatakları topladım başka bişey yapmadım. Aslında halıların lekeli yerlerini silesim var. Çıkmazsa yıkamaya göndericem.Nerde ancak kahvaltı yapıldı![]()
Benim kızım 30 haftalık doğdu. Ama 2 yaşında gayet kilosu yaşıtları gibiydi. Ama oğlum çok küçük 12-18 ay alıyorum boyu kısa geliyorz 18-24 ayların belleri aşırı bol geliyor. Öyle işte bakalım. Başka doktora da götüreyim olmazsa.1 ay varmış oğlumla aralarında benim oğlum da asla yoğurt ayran peynir süt içmiyor. Açsa güzel yemek yer, çorbayı çok sever ama değilse en sevdiği şey olsa hatta çikolata versem yine yemez ben zorlamıyorum zayıf bi de 37. Haftanın dolduğu gün doğdu doktorlar önce zayıf diyor Doğum zamanını öğrenince normal diyor
Ben de hala geçen seneki kıyafetlerini giydiriyorum biraz küçük geliyor ama hala oluyorlar 11 kilo oğlumBenim kızım 30 haftalık doğdu. Ama 2 yaşında gayet kilosu yaşıtları gibiydi. Ama oğlum çok küçük 12-18 ay alıyorum boyu kısa geliyorz 18-24 ayların belleri aşırı bol geliyor. Öyle işte bakalım. Başka doktora da götüreyim olmazsa.
Benimki de 10 kilo. Kilosundan ziyade vitaminsiz kalacak diye korkuyorum.Ben de hala geçen seneki kıyafetlerini giydiriyorum biraz küçük geliyor ama hala oluyorlar 11 kilo oğlum