Ğ
evet ordada yazmıstım daralınca cenesi düsüyo işte yazıp rahatlamak istedim yok malesef yardım edecek bırı gitmiyoda kimseye babada bile durmuyo ah uyusa bı kahve bi kıtaba bile razıyım gecen ay gıttım bu ayı beklememı soylemişsti dr. tutunarak yuruyor arada azda olsa elını bırakıyo norolajık bi durum yok azıcık sol baakda carpıklık var dedi cıdddı degılmiş yurumeye engel yok ama yürümüyo buda can sıkıyo işte
yeğenim 19 aylıkken yürüdü erkek yeğenim erkekler daha erken yürür derler bi de

Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım
Anka Anka 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL 7 TL . . .
Mia- Mia- 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
wendy wendy 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
Mikan Mikan 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
Aloben Aloben 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
p_ritha p_ritha 1 TL 2 TL 3TL 4 TL 5 TL . . . . .
yorgun anneanne yorgun anneanne 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
mornergis mornergis 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6TL . . . .
@befer 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
Hurdunya Hurdunya 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
morordek morordek 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL 5 TL 6 TL . . . .
7 TL mi de attım :5:

1541576864407197160536.webp

Allah bereket versin baya yüklü bi harçlık galiba :)
1 ay varmış oğlumla aralarında benim oğlum da asla yoğurt ayran peynir süt içmiyor. Açsa güzel yemek yer, çorbayı çok sever ama değilse en sevdiği şey olsa hatta çikolata versem yine yemez ben zorlamıyorum zayıf bi de 37. Haftanın dolduğu gün doğdu doktorlar önce zayıf diyor Doğum zamanını öğrenince normal diyor

Nerde ancak kahvaltı yapıldı :kk77:
Ben de sabah kahvaltıdan önce boşalttım makineyi. Çamaşır makinesine çamaşır attım. Kahvaltı hazırladım çocuklara. Sonra yatakları topladım başka bişey yapmadım. Aslında halıların lekeli yerlerini silesim var. Çıkmazsa yıkamaya göndericem.

1 ay varmış oğlumla aralarında benim oğlum da asla yoğurt ayran peynir süt içmiyor. Açsa güzel yemek yer, çorbayı çok sever ama değilse en sevdiği şey olsa hatta çikolata versem yine yemez ben zorlamıyorum zayıf bi de 37. Haftanın dolduğu gün doğdu doktorlar önce zayıf diyor Doğum zamanını öğrenince normal diyor
Benim kızım 30 haftalık doğdu. Ama 2 yaşında gayet kilosu yaşıtları gibiydi. Ama oğlum çok küçük 12-18 ay alıyorum boyu kısa geliyorz 18-24 ayların belleri aşırı bol geliyor. Öyle işte bakalım. Başka doktora da götüreyim olmazsa.

Benim kızım 30 haftalık doğdu. Ama 2 yaşında gayet kilosu yaşıtları gibiydi. Ama oğlum çok küçük 12-18 ay alıyorum boyu kısa geliyorz 18-24 ayların belleri aşırı bol geliyor. Öyle işte bakalım. Başka doktora da götüreyim olmazsa.
Ben de hala geçen seneki kıyafetlerini giydiriyorum biraz küçük geliyor ama hala oluyorlar 11 kilo oğlum

Günaydınlar
bozuğum yoktu 10 tl attım
yarın 5 tl eklerim
bugün 200 tl harcadım
anneme kek kalıbı
kızıma top
tv duvar aparatı

neyse eşimden 100 tl alırım :)

Back
X