günaydın güzeller :KK200:
yatak altlarında ki hurçların görüntüsü beni bi hayli rahatsız ediyor,
saklama sepeti tarzında daha estetik olan şeylerden alıp, hepsini güzel bi görüntüye sokmak niyetindeyim, bunu yaparken de baya bi eleme yapacağım, fakat bu dediğim saklaam çözümleri için satılanlar ya agzı yuzu bi tarafa giden hiç hoşlanmadıgım seyler yada misal var ama çok pahalılar, en az 6 tane falan almam lazım cunku, var mı aklınıza gelen bir ürün ??:KK14:
İkea da var
Saklama hurcu ama yanları kartonlu ezik büzük durmuyor

Ben iç çamaşırı çekmecemde bölmelisini kullanıyorum çok kullanışlı gerçekten. Ama baza içi için pahalı gelmişti bana :KK43:

Biz mobilya almıştık o zaman hediye çeki vermişlerdi bende para vererek almayabilirdim
Gardolabımın ölçüsüne göre almıştım içine yazlık kışlık kıyafet koyarak değerlendirdim
Memnunum

Baza altı benimde hoşuma gitmiyor ama çoğu kızımın kıyafetleri var ve 2-3 yıl sonra evden gidecekler.
misafirlik yorgan yastık için büyük ikea hurcu alıcam mutlaka

Bugün patatesli fırında tavuk var menümde
nevresimler yıkanıcak
çamaşır katlama işim var.

yaza kadar 3.500 tl biriktirmem gerekiyor.
eşim benim arabamı satmadan kendine araba alması için ödemelerine yardımcı olmam gerek.
tatilede bir bu kadar gitse 2019 maddi anlamda çok verimli geçmeyecek gibi.

ocak zamlarını hesaba katmışsındır değil mi Mia- Mia-

Bugün patatesli fırında tavuk var menümde
nevresimler yıkanıcak
çamaşır katlama işim var.

yaza kadar 3.500 tl biriktirmem gerekiyor.
eşim benim arabamı satmadan kendine araba alması için ödemelerine yardımcı olmam gerek.
tatilede bir bu kadar gitse 2019 maddi anlamda çok verimli geçmeyecek gibi.

Kızlar
Bu mobilyaya bayıldım
Kızıma almak istiyorum
Sizce nasıl?
Kullanışlı olur mu?

Eklentiler

• EDF90A0D-DFDF-4674-930E-72D07CEE01A7.webp
    EDF90A0D-DFDF-4674-930E-72D07CEE01A7.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 135
İş yerindeki odamda ayıklama yaptım.
1 poşet atılacak çıktı.
çok sayıda kullanmadığım ıvır zıvırları ayıkladım.
masa üstünü azalttım
işlerimi düzenli yapınca 3 katlı dosya düzenleyicisine de ihtiyacım kalmadı.
ay sonu arşivimi düzenlerim
dolaplarıma bakarım

Kızlar biz bu hafta sonu taşınıyoruz kısmetse. Artık yeni evin düzeni nasıl olacak bakalım. Mutfak kullanışlı ama çok büyük değil en çok ona üzülüyorum çünkü büyük mutfakları seviyorum. Minimalizme mutfaktan başlayacağım bu yüzden. Eve ekstradan hiç bir şey almamayı planlıyorum. Sadece yemek masası ve sandalyelerini alacağım çünkü yok :)) sizlerle paylaşırım taşınma, yerleşme aşamalarımı.

Back
X