• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hedefim şekeri azaltmak. bunu birkaç gündür deniyorum
Hazır gıda tüketimini azaltmak
günde 1 meyve kuruyemiş bitkiçayı ve su tüketmek
sağlıklı bir kahvaltı yapmak
evimde sürekli yemek pişer. bu konuda sorunum yok
tatlıyı makarnayı ve kızartma ürünlerini tamamen hayatımdan çıkartamasam da azaltmak

Ben 100gram çikolata yiyip üstüne de başka bileu yiyorum yemeye başlayınca :KK43: reçel pekmez çok çok nadir yerim

bende çok az yerim ama bir kaşık bile yetiyor o yüzden.
krizin önüne geçiyor yani.
Doğum sonrası kurtarıcım olmuştu mesela tahin pekmez birde tereyağlı ekmeğe takmıştım.
kilo almamıştım ama kızım baya güzel gelişimi olmuştu.
Bal malesef hiç sevmem ayda yılda 1 tadına bakarım o kadar.

meyvelerde lifli olduğundan sana doyum hissi vericektir.

kızımda çocuk sütüne taktı malesef.
Benim ki çok fena 1 yıldır süt ve süt ürünlerini ağzına sürmüyor sadece kakaolu süt, çok üzülüyorum bu duruma ek gıdaya girerken lor yapardım yoğurt kaymağıyla karıştırıp severek yerdi ve yoğurtsuz hiç yemek yemezdi niye böyle oldu bilmiyorum bıktı galiba ama bu bıkkınlık çok uzun sürdü

Benim ki çok fena 1 yıldır süt ve süt ürünlerini ağzına sürmüyor sadece kakaolu süt, çok üzülüyorum bu duruma ek gıdaya girerken lor yapardım yoğurt kaymağıyla karıştırıp severek yerdi ve yoğurtsuz hiç yemek yemezdi niye böyle oldu bilmiyorum bıktı galiba ama bu bıkkınlık çok uzun sürdü

Biliyorsunuzdur mutlaka ama kırın inadını, gerekirse almayın, gerekirse hiç süt içmesin. Kakao küçük çocuklar için çok zararlı, onun yerine muhallebiler için bile keçiboynuzu unu / tozu öneriliyor. Hem kendinden tatlı bir tadı da var, ayrıca şeker kullanmıyorsun.

Biliyorsunuzdur mutlaka ama kırın inadını, gerekirse almayın, gerekirse hiç süt içmesin. Kakao küçük çocuklar için çok zararlı, onun yerine muhallebiler için bile keçiboynuzu unu / tozu öneriliyor. Hem kendinden tatlı bir tadı da var, ayrıca şeker kullanmıyorsun.
Bana kalsa almam da alan birileri illaki çıkıyor ama unutturacağım inşallah çünkü iştahını da çok etkiliyor, sütü pekmezle balla denedim içmiyor bakalım bi şekilde bıraktıracabilirim umarım

Bana kalsa almam da alan birileri illaki çıkıyor ama unutturacağım inşallah çünkü iştahını da çok etkiliyor, sütü pekmezle balla denedim içmiyor bakalım bi şekilde bıraktıracabilirim umarım

Sütte olmazsa olmaz değil sandığımız kadar.. fazlası zaten zarar.. taze sıktığınız mandalina, portakal suları bile alternatif olabilir, onları çok içemez zaten.

Sütte olmazsa olmaz değil sandığımız kadar.. fazlası zaten zarar.. taze sıktığınız mandalina, portakal suları bile alternatif olabilir, onları çok içemez zaten.
Yok kesinlikle zaten hiç süt vermedim öncesinde açıkçası ben de hiç sevmem sütü, portakal suyuna bayılıyor neyseki . Sadece kakaolu sütten vazgeçsin diye o alternatifleri değerlendirdim işe yaramadı zaten

yok o MERiN_ MERiN_ ve benim :KK200: o da diyodu sanki (yanlış hatırlamıyorsam)
Evet benim. Oğlum da 93 kg ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 79 dum 79 ile başlamıştım zaten. 1. Yaş gününde 66 kg idim. Sonra tiroid sorunum patlak verdi 2. Bebe için Çanlar çaldı. 2. Bebe için uğraşırken 72 oldum. Bu hamileligim 72 ile başladı şimdi 88 im bu kilo ile tamamlamayı hedefliyorum. Şimdi evdeyim düzenli besleniyorum umarım basaririm.
Sonrasında beraber verelim ve sonsuza dek kurtulalim kilo sorunundan
Bu arada boyum 160 cm

Bugün sağlıklı beslenmek adına taze sıkılmış portakal suyu içtim, gerçi Canan hoca pek önermiyor ama. Bulantılarım olduğu için sağlıklı beslenmekten ziyade beslenemiyorum:( oğlum yine kakaolu süt içti:kızgın: tükettiği bir iki paketli gıdadan biri :işsiz:

Bugün sağlıklı beslenmek adına taze sıkılmış portakal suyu içtim, gerçi Canan hoca pek önermiyor ama. Bulantılarım olduğu için sağlıklı beslenmekten ziyade beslenemiyorum:KK43: oğlum yine kakaolu süt içti:kızgın: tükettiği bir iki paketli gıdadan biri :işsiz:
portakal suyunu pipetle içmek gerek. içindeki asit diş minesine çok zararlı.
benim kızım da muzlu süt hastası
gece yatarken de normal süt istiyor

portakal suyunu pipetle içmek gerek. içindeki asit diş minesine çok zararlı.
benim kızım da muzlu süt hastası
gece yatarken de normal süt istiyor
Aaa bunu hiç duymamıştım, dikkat edeyim bundan sonra. Gece yatarken bi şey yeme içme huyu yok benimkinin ama normal sütü ağzına sürmüyor

Back
X