- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
al kız 4 cocuklu aıle ye kurtarıcı gıbı olurAy dur depreştirme yine beni
Günaydın kızlar bugün tatil is yok
Evde oturuyorum
Ay ne güzel bi şey evde olmak hafta ici ya :)
İsmimi adıma yakışır biçimde sanırım değiştirdim oldu bu sefer sevdim:)
Bu mesaja ben napayım bacııı diyet topiği mi burası demek için alıntılamıştımAçım aççç 1 paket N**** (Siyahi) gömdüm dayanamadım
Bunu da hayrola damdan düşer gibi direk beni alıntılıyon noluyoruzzz yahu demiştimAl da 1 eksik daha aradan çıksın işte :) ben gaza getirim de al :)
Herkesi pasta börekle mi ağırlıyon salla yaa lokum bisküvi ver geçOff hergün misafir var bu ara, pasta börek yapmaktan yoruldum, yemek bile gelmiyor içimden.
Saolasın ablacım benim sınıfım tam gün o şekilde oluyor. 18.45te bitiyor tüm öğrenciler gidene kadar sınıftan ayrılmıyoruz 7de de çıkıyorum iştenöbet zamanları da yarım saat daha geç çıkıyoruz. Özelde böyle oluyor malesef yorucu ve uzun
Bu mesajla linda olduğuna çaktım çok şükürGünaydın kızlar bugün tatil is yok
Evde oturuyorum
Ay ne güzel bi şey evde olmak hafta ici ya :)
İsmimi adıma yakışır biçimde sanırım değiştirdim oldu bu sefer sevdim:)
Bu mesaja ben napayım bacııı diyet topiği mi burası demek için alıntılamıştım
Bunu da hayrola damdan düşer gibi direk beni alıntılıyon noluyoruzzz yahu demiştim
Herkesi pasta börekle mi ağırlıyon salla yaa lokum bisküvi ver geç
Sen kimsim bu mesaj nerden karıştı araya
Allah kolaylık versin diyeyim bari inşallah atanırsın kısa zamanda ❤
Bu mesajla linda olduğuna çaktım çok şükürhayırlı olsun yeni adın. ❤
selam olsun herkeslere...
suhanım geldim hayır olsun :)))
Aa cok ıyı olur valla bı duzenleme lazım bıze. 1 ay sonra ıl dısı tayın ıstıcez muhtemelen ıl degıstırıcez sımdı 2+1 evde oturuyoruz dıye esyaları da mınımuma ındırdık baya bı masraflı olacak yanı 6 aydır bırıkım yapmaya calısıyoruz ama olmadı bı turlu bakalım ne olacak beraber takıp ederız
Off hergün misafir var bu ara, pasta börek yapmaktan yoruldum, yemek bile gelmiyor içimden.
Abooo taa yemek topiğinden alıntılamışım yanlışlıkla nasılsa burdandır diye silmediydim
Anka sabah sinirliydim seni okudum gülmekten ağzım ağrıdı.
Görende diyecek iyice delirdi
işte bunlar için burdayız
Niye kızdırdılar seni de bakim totolarına totolarına vurayım onların
her ay aylık hedef yazıyoruz demı? ama bı sınır yok temızlık duzen planlar falanBakalım bu ay hedefler tutacak mı :)
Aynen canım istediğin her konuda. Mesela benim 2 hedefim var 1 şekeri bırakmak 2 mutfağı düenli tutmakher ay aylık hedef yazıyoruz demı? ama bı sınır yok temızlık duzen planlar falan
her ay aylık hedef yazıyoruz demı? ama bı sınır yok temızlık duzen planlar falan
Yarıldım yalnız okurken Anka koptumBu mesaja ben napayım bacııı diyet topiği mi burası demek için alıntılamıştım
Bunu da hayrola damdan düşer gibi direk beni alıntılıyon noluyoruzzz yahu demiştim
Herkesi pasta börekle mi ağırlıyon salla yaa lokum bisküvi ver geç
Sen kimsim bu mesaj nerden karıştı araya
Allah kolaylık versin diyeyim bari inşallah atanırsın kısa zamanda ❤
Bu mesajla linda olduğuna çaktım çok şükürhayırlı olsun yeni adın. ❤
Yarıldım yalnız okurken Anka koptum
tamamdır o zman bu lıste ısını bugun halletmelıyım ılk hedefım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?