selam kızlar!
2 haftadır eğitim izin vs derken evde yoktum. sizlerin yazdıklarını da ancak okuyabildim :)
herkes başlamış temizliğe maşallah. birikimleriniz de bereketli olsun kızlar
tuvalet eğitimine başlayanlara da kolaylıklar diliyorum kukuli çişini tuvalete yap pepe tuvalete diye az şarkılar söylemedim geçen sene
ben de temizlik işini bu hafta yapacağım sonra nasipse oruç tutmak istiyorum bakalım.
bizde eşimle hesabımız ortaktır. ayın 15inde alıyoruz maaşları ertesi güne ödemelerden sonra kalan miktar çekilir vestiyere bırakılır ihtiyacı olan oradan alır lazım olan kadar. birikim maalesef yok henüz. olursa ben de sizinle birlikte ayda 100 tl olayına girerim :)

100 tl hemen katılmalısın bende yapamam diyordum da ayda 100 tl gözden çıkartmak çokda sarsmıyor hatta 230 tl attım.

Tabi ki hayatını kolaylaştıracaksa al ankam.
YA bazen amannn diyorum 10 dakikada serdim işte ne gerek var diyorum. Bazen o kdar zor geliyor ki şimdi kurutma olsa atardın ne güzel diyorum. Ruh halim sürekli değişiyor açıkcası.
Benim çocukların parası da duruyor daha. İkisini de verirlerse 1200 TL de devletten alacağım var

100 tl hemen katılmalısın bende yapamam diyordum da ayda 100 tl gözden çıkartmak çokda sarsmıyor hatta 230 tl attım.
Aslında maaşın %10 u çok rahat ayrılabilir diyorlar. Ramazanda masraf çok oluyor. Çocuklara bayramlık falan derken baya açılıyoruz. Hazirandan itibaren deneyeceğim bakalım eşimden habersiz nasıl olur bilmiyorum gerçi o kadar

Birlikte çözelim o zaman daha dikkat edelim harcamalara :)
Aa cok ıyı olur valla bı duzenleme lazım bıze. 1 ay sonra ıl dısı tayın ıstıcez muhtemelen ıl degıstırıcez sımdı 2+1 evde oturuyoruz dıye esyaları da mınımuma ındırdık baya bı masraflı olacak yanı 6 aydır bırıkım yapmaya calısıyoruz ama olmadı bı turlu bakalım ne olacak beraber takıp ederız

Valla kurutma makinesi istiyorum ama havalar da düzeliyor bakalım belki bi canıma tak dediği anda kurutma alabilirim ☺
Anka’m al gitsin valla çok memnun kalacaksın ben kefilim vallaha:) Hele ki çocuklu insanlara kesin şart.

Akşam işten gelince tartıldım 61.4 ü görünce yemek yemedim 58 dim ya iki hafta önce Türk kahvesi yaptım kendime en sevdiğim.bu günden itibaren gerçekten kendim için bi şeyler yapmak istiyorum kızlar destek verin bana bi el atın :)
Eşimde kahvaltılık tarzı yedi.şükür 2 gündür harcamam yok. Yarına tatil korkuyorum umarım çok harcama yapmayız.

Evden çıkmayın harcamazsınız :)

Off hergün misafir var bu ara, pasta börek yapmaktan yoruldum, yemek bile gelmiyor içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…