- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
miaa çok düzenlisim kızım ya süper olmuş ellerine sağlık :)
gayet düzenli gözküyor ben beğendin on :)
olsun önemli olan şimdiki hali :)Önceki halini görseydin
olsun önemli olan şimdiki hali :)
ben dün elbiselere baktım baktım geri kapattım atacak bi şeyim yok yeterki alışveriş yapmayayaım :)
biraz zaman alacak azalması ama olsun en azından şu an bana masraf çıkarmıyor :)
masrafları minumuma indirmeye çalışıyorum bu aralar :)
senin tl de arttıkça artıo valla maşallah canım.ayın 15 i bende bi gram alıcam inşallah :)
Görseydik keşke
günaydın.Mia- çok düzenli ve sade olmuş elerine sağlık.
ben dün eve geçip direk yemeğe yoğunlaştım.gittiğimde çocuklar uyuyor .uyanınca onlarla az oyalandık.iftardan sonrada mutfak batmıştı onu temizlemek baya zamanımı aldı.(gün içinde çok dağlıyor)iki makina çamaşır vardı onlar serildi.çay falan içtim pek bişey yapamadım.cezalıyım.
haydi at at :)Bugün planım lavabo bölümünün duvarlarını aynasını camını kapısını silmek
aslında o kapıyı hiç kullanmıyoruz. Atsammı
haydi at at :)
bugün az işim var ya ara ara yazmaya çalışırım. akşama da yemek yok kesin dışarı :)
Topladım kız vallahiSenin vestiyer ne oldu sinirli portakalcım :)
Evet yaa hepsi 4-5 aylıkken çıkardılar. Biri patlamış biri de patlar inşallah akşama
Willow tree mi kırıldı? Baza altına konmuş bi de :) nasıl rahat ediyorsan öyle tabiwillow tree olanları baza altına koydum diye hatırlıyorum :)
çerçeveler var 1 tanede kafes mumluk kaldı.
tadilat sonrası kullanacağım :)
zaten eşim onu ev taşırken kırdı yapıştırdı :)
ağaç olanlar Eskişehir'de mobilya isimli mağazadan aldım.
hatta düğün hazırlığı yaparken görmüştüm ama paramız kısıtlıydı.
sonra kızıma alışveriş yaparken baktım vitrinde.
hemen aldım bende :)
Topladım kız vallahiama bizim vestiyere ceketler asılıyor o yüzden mevsime uygun deri kot ceket ve trençkot bıraktım
İnci gibi gelsin devamı da kolayca inşallah
Diş buğdayı yapta gelelim
Willow tree mi kırıldı? Baza altına konmuş bi de :) nasıl rahat ediyorsan öyle tabi
bende devamını alıcam çok hoşuma gidiyor onlar.
Bi de ben ekleyim mi port mantoyufull + full seninkine göre
Kız neresi güzel bana :) bende işte calisiom şu an sende :) çalışmayı hem çok sevip hem de nefret edenler burda mi acep:)Hayat lindaya güzel :)
Bende çalışayım biraz erken bitsin işler.
Kız neresi güzel bana :) bende işte calisiom şu an sende :) çalışmayı hem çok sevip hem de nefret edenler burda mi acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?