Amma marifetlsiin vallahaVestiyer temizlendi fotoğrafları yarın paylaşırım
Sırada wc var
Wc tamam sadece lavabo kısmı kaldı kızım uyursa yaparım inşAmma marifetlsiin vallahamaşallah canım
Ovvv çaktırmadan mi yaptı bunu ya ben daha gram altinimi alamadım
Altın alınacak gibi değil ki. Dün çeyrek 419 du bu gün 428 olmuşOvvv çaktırmadan mi yaptı bunu ya ben daha gram altinimi alamadımbu kız bunu nasıl yapio
Altı üstü bir gram alacaktim onü arttirtikca arttirdilarAltın alınacak gibi değil ki. Dün çeyrek 419 du bu gün 428 olmuş
Ucuzlar inşallah.Abim nısanlandı evlenecek kız tarafı dugunu 1 gık sonraya attı uzulmem gerekırken altın suan pahalı o zamana ılk ucızladıgında bıkezık alırım dıye sevınıyom
Mia yaa biblolar falan pekte güzeller hepsini verdim deme sakın, hele o Willow tree biblodan bende de var hastasıyım onların, vermediysen bana gönder onu minimalleşirsin
Benim bebek durmuyor hiç dişleri kocaman şişmiş sabaha patlar herhalde
Evet yaa hepsi 4-5 aylıkken çıkardılar. Biri patlamış biri de patlar inşallah akşamaKuzum kolayca çıkarır inşallah, erkenci mi seninkiler böyle? Benim büyük yaşına 15 gün kala çıkarmıştı bu da öyle olur gibime geliyor.
Afiyet olsunsahur yenildi kızlar
Mia yaa biblolar falan pekte güzeller hepsini verdim deme sakın, hele o Willow tree biblodan bende de var hastasıyım onların, vermediysen bana gönder onu minimalleşirsin
Yeni hali de pek hoş olmuş o ahşap biblolara bayıldım, nereden onlar da?
Kuzum kolayca çıkarır inşallah, erkenci mi seninkiler böyle? Benim büyük yaşına 15 gün kala çıkarmıştı bu da öyle olur gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?