Bızde de durum aynı her ay su suraya bu buraya derken onumuzdekı ay rahatız derken hep onumuzdekı aya ekstra harcamalar cıkıyor bundan sonra bırıkım ınslalah :)

Bızde de durum aynı her ay su suraya bu buraya derken onumuzdekı ay rahatız derken hep onumuzdekı aya ekstra harcamalar cıkıyor bundan sonra bırıkım ınslalah :)

aynen mesela kredi kartını fazla fazla öderdim ama bitmedi borç.
geçenlerde hesapladım her ay sabit ödeyeceğim miktar belirledim.
oh kafam rahat :)

@Mikroplazmik
Şunu da ekleyeyim
önceden hiç param olmazdı.
şuan az da olsa hem cüzdanımda hem bankada hem birikimde param var
önceden ucu ucuna geçirdim ayları.
Bende senden cesart aldım zaten ınsallah bende 3 4 ay sonra ıyı kı baslamısım dıyecegım bı bırıkım yaparım

aynen mesela kredi kartını fazla fazla öderdim ama bitmedi borç.
geçenlerde hesapladım her ay sabit ödeyeceğim miktar belirledim.
oh kafam rahat :)
Kredı kartlarını komple kaldırdık 2 3 ay once bız ama yıne de bıseyler cıkıyor ek hesaba gırdıgımız falan oluyor ama dıkkat edıcem artık kafama araba almayı koydum bı kere

Yaaa maşallah canım ellerine sağlık

Ben de kaldırdım havluluğu lindadan sonra
Bugünde işim çok ankam :)
Başlamışsın ya bitti sayılır benim de işim çok. Aslında sadece bebeğin çamaşırlar kaldı. Onlar da seçilecek küçülenler ayrılacak bu gün halledeceğim inşallah.

Dün aklıma geldi linda da kullanmıyor dedim.
Anka çok kullanıyordu naptı acaba diye düşündüm :)
lindalinda :)

Kredı kartlarını komple kaldırdık 2 3 ay once bız ama yıne de bıseyler cıkıyor ek hesaba gırdıgımız falan oluyor ama dıkkat edıcem artık kafama araba almayı koydum bı kere

Rabbim gönlüne göre versin canım.
BEnim de hedefimde 4+1 ev vardı.
Ama geçen gün villa gördüm çok hoşuma gitti. Kenarda 3600 TL m var olur mu bence olur

iyiyiz ne olsun minimal takılıyoruz atacak birşey bulamayınca muhabbete sardım öyle :)
ecza dolapları her kış doluyor bizim geçende şurupları attım dolaptan.
açıldıktan sonra 6 aymış süresi.
:)) Allah daha iyi etsin hepinizi :)
Günü geçmiş 2 ilac attim, günü yaklasanlari ayirdim. Vestiyeri temizledim, esimin 3 ayakkabisini ayirdim, kendisine soracagim, bagda bahcede kurbanda giyerim derse 1 cifti kalsin gerisini at diyecegim. Bahar temizligi bitti. 2 odayi bilerek yapmadim, bayram yaklasinca yapacagim.

Vestiyer düzenliyorduk dimi

Amin canım :)
Ben eşime sormadan atıyorum ona kalsa hepsini kullanıyor.
eskileri iş yaparken giyecekmiş diye evi dolduruyor.
şimdi 2 iş ayakkabısı 1 spor 1 botu kaldı.
klasik alması gerekiyor.
önceden olsa alırdım da hiç umursamıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…