olur olur canım en azından pesınatı tamamlasan taksıtlı alırsın Allah gonlune gore ev versın sana :)Rabbim gönlüne göre versin canım.
BEnim de hedefimde 4+1 ev vardı.
Ama geçen gün villa gördüm çok hoşuma gitti. Kenarda 3600 TL m var olur mu bence olur
Ay bilmem haberi olmadan atsam kizar mi bi sey der mi, belli olmaz :)) kenara ayirdim sunlara bir bak diye, hala bakmadi duruyor öyle 3 gündürAmin canım :)
Ben eşime sormadan atıyorum ona kalsa hepsini kullanıyor.
eskileri iş yaparken giyecekmiş diye evi dolduruyor.
şimdi 2 iş ayakkabısı 1 spor 1 botu kaldı.
klasik alması gerekiyor.
önceden olsa alırdım da hiç umursamıyorum artık :)
Ay bilmem haberi olmadan atsam kizar mi bi sey der mi, belli olmaz :)) kenara ayirdim sunlara bir bak diye, hala bakmadi duruyor öyle 3 gündürhuyu böyle, zorlasam bile yapmiyor bi seyleri. Galiba dedigin gibi atsam, ders olsa daha iyi olabilir belki
He onu da temizlik arasinda yapmistim :)BEn de çocukların kıyafetlerini ayırdım bi sürü bi sürü
He onu da temizlik arasinda yapmistim :)
Bi camlari biraktim, yağmurdan etkilenmesin diye bayramdan önce silecegim. Bayram yagmurlu olursa yapacak bir sey yok, kismet herkesinki islanir :))
Dolap olayina ben de girmiyorum, onceki gun dolabina baktim, "ellemiyorum kendi pisliginde bogul" deyip kapattimBen eşimle temizlik yüzünden tartışmıştım ilk zamanlar
o günden sonra dolaplarını canım isterse düzenlerim
ütüsünü canım isterse yaparım.
bir eşyası dağınıksa atarım.
o yüzden attıysam atmışımdır o kadar :)
Dolap olayina ben de girmiyorum, onceki gun dolabina baktim, "ellemiyorum kendi pisliginde bogul" deyip kapattim
hedeflerimiz hemen hemen aynıymışRabbim gönlüne göre versin canım.
BEnim de hedefimde 4+1 ev vardı.
Ama geçen gün villa gördüm çok hoşuma gitti. Kenarda 3600 TL m var olur mu bence olur
kızlar ya ben çok yoğunum torunlar burda ev bir görün aldı başını gidiyor
ama kızım oğlanı parka götürdü bende
torunu uyutum gelsin iş yapayım artık ne yaptıysam ödev vereyim balkon yıkamak olsun
fotomu atsam acaba diyorum
evin halini
süperDün yıkadım
ne kullanıyorsun.çocuklar olunca zorunlu gibi.evet zamlardan sonra daha dikkatli kullanmaya başladım tabi amaKağıt havluya gelen zamlardan sonra almadım bi dahavillamda alırım artık
yok atamam ya olmazOoo en sevdiğim at bakalım :)
Dolap olayina ben de girmiyorum, onceki gun dolabina baktim, "ellemiyorum kendi pisliginde bogul" deyip kapattim
benim vestiyer bitti gibi
yok atamam ya olmaz
çünkü çok dağınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?