Balkonda 4 çocuk attım sadece yaa çok beklentiye girmeyin
dün kızım da balkonda dışarı bakıyor esiyor mesela gülümsüyor filan :)
ben de bulaşık yıkamaya çalıştım ama gözümü ayıramadım Allah korusun. Allah şifasını versin düşen küçüğün de

Ben de bahçe katı istiyorum aslında. Arkada veranda önde bahçe mutfak balkonu daha büyük bizim ama ince uzun olunca hiç kullanışlı değil.
bende balkon istiyorum ama küçük yinede oturulur:)
annemlerin balkonu çok büyük 20 m2 :)çiçek dolu ben azalt dedim azaltmiyor nabim kullaniyorum diyor.
evde çok eşya var. kullaniyor annem çogunu.
kaynanamin evi minimalist ev. kullanmadığı eşyalari çatıda.. oda atmiyor çürüyene kadar çatida duruyor
atsin bence çöpe..:)

Amin canım ben büyük oğlum olmadan kesinlikle bırakmıyorum. Zaten sandalye vb de bulundurmuyorum balkonda

misafir odasi denen bişey mi var evet var.
ben o odayı misafir odasi sifatini kaldirmak istityorumvalla..
kim gelecek ki.. misafirlerimi oturma odaya aliyorum .kimse girmiyor tuhaflık...
ben bi odasini giyim odasi kullanmak istiyorum..
diğer odayı misafir odasi dediğim odayi çocuk odasini..
kayinvalidem misafir odasinda yazin oturuyolar. serin oluyor orasi.
bilemedim ki odalarin ben biçimsiz görüyorum. çünkü 7 pencereli ev.

Amin canım ben büyük oğlum olmadan kesinlikle bırakmıyorum. Zaten sandalye vb de bulundurmuyorum balkonda
bizimki yanında yedek bacak gibi tabure gezdiriyor evin ulaşamadığı bir yeri kalmadı resmen :)) balkona da götürüyor haliyle korkunçlu oldu iyice

bizim ev 2+1 bir salonumuz var biz de orayı kullanıyoruz, misafir de gelirse oraya geliyor.
mutfağımız büyük bir köşe koltuk var orada da bazen biz orada yemek çay işini halledip yatağa geçiyoruz gerçi

Yaparsın be nedir ki ev süpürmek.
Eşyaları ordan buraya çekmek.
kaplonun kısa gelmesi falan
uzanırsında çekmez ya makina
sonra cebine atarsın
dün cebimde korniş unurmuşum dedim ne batıyor

kablom 8 metre maşallahı var. her yere yettiriyorum.
orta kısma taktığımda evin çoğunu süpürmüş oluyorum.
En son yatak odası banyo süpürürken yatak odasına doğru taşıyorum, iş bitince yatak odasında kalıyor zaten.

düşünüyorum da minimalliğe uygun olarak neler atsam acaba?

Ğ
Benimki de 10 metre bi de 3 lü takıyorum ben rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…