Balkonda 4 çocuk attım sadece yaa çok beklentiye girmeyinAnka ben de istiyorum foto göremedim ya :/
dün kızım da balkonda dışarı bakıyor esiyor mesela gülümsüyor filan :)Balkonda 4 çocuk attım sadece yaa çok beklentiye girmeyin
bende balkon istiyorum ama küçük yinede oturulur:)Ben de bahçe katı istiyorum aslında. Arkada veranda önde bahçemutfak balkonu daha büyük bizim ama ince uzun olunca hiç kullanışlı değil.
Amin canımdün kızım da balkonda dışarı bakıyor esiyor mesela gülümsüyor filan :)
ben de bulaşık yıkamaya çalıştım ama gözümü ayıramadım Allah korusun. Allah şifasını versin düşen küçüğün de
kimse görmediAnka ben de istiyorum foto göremedim ya :/
bizimki yanında yedek bacak gibi tabure gezdiriyor evin ulaşamadığı bir yeri kalmadı resmen :)) balkona da götürüyor haliyle korkunçlu oldu iyiceAmin canımben büyük oğlum olmadan kesinlikle bırakmıyorum. Zaten sandalye vb de bulundurmuyorum balkonda
bizim ev 2+1 bir salonumuz var biz de orayı kullanıyoruz, misafir de gelirse oraya geliyor.misafir odasi denen bişey mi var evet var.
ben o odayı misafir odasi sifatini kaldirmak istityorumvalla..
kim gelecek ki.. misafirlerimi oturma odaya aliyorum .kimse girmiyor tuhaflık...
ben bi odasini giyim odasi kullanmak istiyorum..
diğer odayı misafir odasi dediğim odayi çocuk odasini..
kayinvalidem misafir odasinda yazin oturuyolar. serin oluyor orasi.
bilemedim ki odalarin ben biçimsiz görüyorum. çünkü 7 pencereli ev.
Bizimikinin atı var onu gezdiriyor. Onun üzerine çıkıyor yetişemediği yerdebizimki yanında yedek bacak gibi tabure gezdiriyor evin ulaşamadığı bir yeri kalmadı resmen :)) balkona da götürüyor haliyle korkunçlu oldu iyice
Bana göre almıyorumAramıza hoşgeldin :)
verdiğin halde ev çok doluysa
yeni eşyalar mı alıyorsunuz peki ?
Hoşgeldin canımBana göre almıyorumHoşbuldum bu arada
HoşbuldumHoşgeldin canım
aslansın kaplansın yaparsın ckbeau ooooooooooBu akşam takatim kalırsa iftar öncesi evi süpüreyim. Gaza getirin beni
Bana göre almıyorumHoşbuldum bu arada
Bu akşam takatim kalırsa iftar öncesi evi süpüreyim. Gaza getirin beni
Yaparsın be nedir ki ev süpürmek.
Eşyaları ordan buraya çekmek.
kaplonun kısa gelmesi falan
uzanırsında çekmez ya makina
sonra cebine atarsın
dün cebimde korniş unurmuşum dedim ne batıyor
Benimki de 10 metre bi de 3 lü takıyorum ben rahat oluyorkablom 8 metre maşallahı var. her yere yettiriyorum.
orta kısma taktığımda evin çoğunu süpürmüş oluyorum.
En son yatak odası banyo süpürürken yatak odasına doğru taşıyorum, iş bitince yatak odasında kalıyor zaten.
düşünüyorum da minimalliğe uygun olarak neler atsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?