Biz de bu ay başlıyoruz arkadAşlarla 1000 tllik güne. Bence mantıklıarkadaşlarla 1000 tl ile gün yapmayı düşünüyoruz 6-7 kişilik.tam karar vermedim ama benim için iyi bir birikim olacak.aylık attığım 100 lira ile ele gelir bişeyler halledemeyecek gibiyim..rahat bir şekilde verebilirim diye düşünüyorum.sizce?
bugün halletmeyi düşünüyorum artık.birazını eşime itelerim.bi yaparsam baya gider bize.ahh işteAman suhancım bende takılmıyorum ütü olmuş olmamış
sadece salon ortasında duruyor şuan :)
aynı işyerinde çalışıyor olma ihtimalimiz varmı tryingBiz de bu ay başlıyoruz arkadAşlarla 1000 tllik güne. Bence mantıklı
Ben de meb e bağlıyım amaaynı işyerinde çalışıyor olma ihtimalimiz varmı trying
şöyle bi 7000 olsa üstünü 10000 yapardık.yapılacaklar çok ,kendime altın alasım var aslında toplanacak parayla.İmkanın varsa gir güne canım hemde süper birikim olur.
öğretmendin dımı sen.iyiBen de meb e bağlıyım ama
Benim deşöyle bi 7000 olsa üstünü 10000 yapardık.yapılacaklar çok ,kendime altın alasım var aslında toplanacak parayla.
Evet o ben değilimöğretmendin dımı sen.iyikatılan bi bayan daha var ama hamile değil bide 55 yaşında
altın kaç oldu acaba bugünBenim de
Bakmadım, Şubatta gün ben de daha çok varaltın kaç oldu acaba bugün
minimal yaşayıp arada birikim hakkında fikir alışverişi yapıyoruzMinimal yaşam diye okudum son yazışmalarda baktım altın günü çıktı konu naptınız gayzz :))
sanırım biz temmuzda başlıyacağız.bikaç kişi daha var görüşmelerimiz devam ediyor ikna içinBakmadım, Şubatta gün ben de daha çok var
12 kişiyiz biz bu ay bir kişi alacak Temmuz Ağustos da vermeyeceğiz sonra Eylül’den devamsanırım biz temmuzda başlıyacağız.bikaç kişi daha var görüşmelerimiz devam ediyor ikna için
Minimal yaşam diye okudum son yazışmalarda baktım altın günü çıktı konu naptınız gayzz :))
sanırım biz temmuzda başlıyacağız.bikaç kişi daha var görüşmelerimiz devam ediyor ikna için
hadi yaaaevet o
işçiliği çok olmayan bilezik olabilirgr 250 tl olmuş
sen ne alacaksın ata veya bilenzik mi ?
tüm kamu günde :))Ben de meb e bağlıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?