• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın 😍
Bugün oğlumun yüzme kursu başlıyor. Öğleden sonra da arkadaşlarla parkta buluşcaz. Dün alışveriş yapıp yerleştirdim. Bugün kütüphaneye de uğrarız baya yoğun geçecek 😊
Yarın hava güzel olursa içeceklerimizi alırız dolaşırız biraz

Selamlar
Dün evdeki ilaçları kontrol ettim, skt geçenleri ayırdım.
Cuma çamaşır yıkama günümdü, onları hallettim.
Bugün çamaşırları yerleştirirken giysilerimi, pijama, çorap ve iç çamaşır çekmecelerini kontrol ettim, düzenledim. 4 parça eledim.
Ayakkabılığı temizledim, sandaletleri kaldırdım.
Banyo dolabını temizledim, ordan da atılacak bir şeyler çıktı.
Çamaşır makinesine makine temizleyici koyup çalıştırdım.
Mutfak lavabosunun altındaki dolabı temizledim.

İyi akşamlar kızlar ayyyyy sabah kalktığımdan beri oturamadım niyeyse🤪🤪🤪

Kahvaltıdan önce kızları markete yokladım onları yerleştirdim
Kahvaltı yaptık
2 tepsi poğaça yaptım
2 tepsi çatlak kurabiye yaptık küçüğün beslenmesine katıyorum

Pazara gittim bir tu daha markete gittim😃

Eve gel yerleştir düzenle
Kısır yaptım yanına ayran turşu

Kızı yıkadım ortalığı topladım ödevle oturttum ben girdim duş aldım artık azıcık dinlenmek istiyorum🤣🤣🤣

Günaydıın 🥰
Dün azıcık daha kahvaltılık sos yaptıım. Koltuk ve halı sildim spor yaptım. Bugün evi süpürüp silcem yarında dinlenirim inşallah. Kütüphaneden Agatha Christie romanı aldım yarından itibaren okuyup bitiririm 🥰
Oğlumu belediyenin kendin yap kurşuna kaydetmiştim ön kayıt yaptırmıştık kaydı onaylanmış çok sevindim yarın başlayacak. Siz nasılsınız neler yapıyosunuz 😊

Günaydıın 🥰
Dün azıcık daha kahvaltılık sos yaptıım. Koltuk ve halı sildim spor yaptım. Bugün evi süpürüp silcem yarında dinlenirim inşallah. Kütüphaneden Agatha Christie romanı aldım yarından itibaren okuyup bitiririm 🥰
Oğlumu belediyenin kendin yap kurşuna kaydetmiştim ön kayıt yaptırmıştık kaydı onaylanmış çok sevindim yarın başlayacak. Siz nasılsınız neler yapıyosunuz 😊
Günaydın

Hayırlı olsun. :nazar:

Ben ortaokul çocuğuna kafayı takmış bir anne olarak akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum :KK48:
Dikkat dağınık, sorumluluk yok, yemek yemiyor doğru dürüst.
Allah yardımcımız olsun.

Kitap okumaya başladım ben de bu yıl. Bir sürü de kitabım var evde.
Kızıla Boyalı Saçlar'a başlamıştım taaa yazın başında :KK70:Onu bitirdim.
Şimdi Değersiz Bir Hayat'a başladım. bakalım bu ne kadar sürecek. dili daha akıcı gibi.

Günaydın

Hayırlı olsun. :nazar:

Ben ortaokul çocuğuna kafayı takmış bir anne olarak akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum :KK48:
Dikkat dağınık, sorumluluk yok, yemek yemiyor doğru dürüst.
Allah yardımcımız olsun.

Kitap okumaya başladım ben de bu yıl. Bir sürü de kitabım var evde.
Kızıla Boyalı Saçlar'a başlamıştım taaa yazın başında :KK70:Onu bitirdim.
Şimdi Değersiz Bir Hayat'a başladım. bakalım bu ne kadar sürecek. dili daha akıcı gibi.
Teşekkür ederim. Benim oğlum da öyle sorumluluk hiç yok. Allah yardımcınız olsun. Kızıla boyalı saçların konusu ne acaba merak ettim benim saçlarım da kızıla boyalı da 😅😅

Teşekkür ederim. Benim oğlum da öyle sorumluluk hiç yok. Allah yardımcınız olsun. Kızıla boyalı saçların konusu ne acaba merak ettim benim saçlarım da kızıla boyalı da 😅😅
Ben kitabı sevemedim. Yıllardır defalarca okumaya başladım, bitiremedim. bu sene kısmet oldu da bitirdim.

Kitap anlatmayı da beceremem ki :D

Yunan edebiyatından bir kitap.
Biraz biyografi gibi.
Bir adam başka bir arkadaşının hayatını anlatıyor. Tabii ki o hayatın içinde kendisi de var. bir grup arkadaşlar. En cesurları da hayatı anlatılan kişi. Biraz yunan politikası, fazlasıyla kadın bedeni üzerinden anlatımı olan bir kitap işte. ÇEviriden dolayı olabilir, ağır geldi bana. Anlam karmaşası oluyor gibi.

Nasılsınız kızlar
Ben de bugün değişik ruh hali içindeyim☹️
İki yavru kedi bırakmıştım vete aradılar biri vefat etmiş
Zaten bulduğum da çok kötü durumdaydı
Diğeri daha iyiydi aradı şimdi aldım
Çok korkmuş altına yapmış
Sildim her yerini ama sürekli miyavlıyor
Kutu ve battaniye ile yer yaptım ama sanırım vet vibe aldığı için durmak istemiyor
Bol bol su içti
Tavuktan yaş mama yaptım ondan yedi bahçede oturuyor öyle
İnşallah toparlar

Bu ev bana hiç iyi gelmedi yaa
Sürekli hasta muhtaç kedi görmekten yoruldum
Dün oğlumun arkadaşı fotoğraf atmış gözleri kör hasta yavru kedi sizin bahçeden mi diye
Ağlayarak uyudum değil dedim yaa bir kere de siz alın vete götürün para yoksa belediye de bakıyor
Ne kolay başkası üzerinden vicdan rahatlatmak🤦‍♀️

Neyse çok doluyum
Gogolun kitabını okuyorum “burun,palto”kısa hikayeler var ama bayıldım değişik bir kitap tavsiye ederim

Yemek olarak tavuk kanat pilav
Kendime de fellah köftesi
Dolapta hazır vardı🙈

Günaydıın 🥰
Hayırlı olsun canım
Kursun içeriği ne

Ben kitabı sevemedim. Yıllardır defalarca okumaya başladım, bitiremedim. bu sene kısmet oldu da bitirdim.

Kitap anlatmayı da beceremem ki :D

Yunan edebiyatından bir kitap.
Biraz biyografi gibi.
Bir adam başka bir arkadaşının hayatını anlatıyor. Tabii ki o hayatın içinde kendisi de var. bir grup arkadaşlar. En cesurları da hayatı anlatılan kişi. Biraz yunan politikası, fazlasıyla kadın bedeni üzerinden anlatımı olan bir kitap işte. ÇEviriden dolayı olabilir, ağır geldi bana. Anlam karmaşası oluyor gibi.
Kesinlikle çeviri çok önemli Vadideki Zambağı okuduğum zaman anladım yani orjinal dilde okusam ne kadar anlayamazsam o kadar anlayamamıştım 😆

Nasılsınız kızlar
Ben de bugün değişik ruh hali içindeyim☹️
İki yavru kedi bırakmıştım vete aradılar biri vefat etmiş
Zaten bulduğum da çok kötü durumdaydı
Diğeri daha iyiydi aradı şimdi aldım
Çok korkmuş altına yapmış
Sildim her yerini ama sürekli miyavlıyor
Kutu ve battaniye ile yer yaptım ama sanırım vet vibe aldığı için durmak istemiyor
Bol bol su içti
Tavuktan yaş mama yaptım ondan yedi bahçede oturuyor öyle
İnşallah toparlar

Bu ev bana hiç iyi gelmedi yaa
Sürekli hasta muhtaç kedi görmekten yoruldum
Dün oğlumun arkadaşı fotoğraf atmış gözleri kör hasta yavru kedi sizin bahçeden mi diye
Ağlayarak uyudum değil dedim yaa bir kere de siz alın vete götürün para yoksa belediye de bakıyor
Ne kolay başkası üzerinden vicdan rahatlatmak🤦‍♀️

Neyse çok doluyum
Gogolun kitabını okuyorum “burun,palto”kısa hikayeler var ama bayıldım değişik bir kitap tavsiye ederim

Yemek olarak tavuk kanat pilav
Kendime de fellah köftesi
Dolapta hazır vardı🙈
😞 ahh canım yaa kıyamam bende yavru kediler gördüm bugün etrafında köpek geziyodu köpek gidene kadar bekledim çokta korkarım köpekten keşke güzel ortamlarda olsa hepsi ama işte elimizden geleni yapıyoruz sen de öyle daha yapacak bişey yok maalesef 😞

Back
X