Artık kız büyümüş biraz biraz girişebilirsiniz bence, biz de şimdiden eşimle çocuk olsa şöyle yapardık böyle yapardık diye konuşuyoruz başımıza daha gelmediğinden kolay görünüyor ama olunca bugünleri hatırlıcaz bencebizde sadece kahvaltı menüsü olan otellerde kalmayı seviyorduk.
gezdiğimiz yerlerde yeni tatlar denerdik.
ama çocuktan sonra gezme işi kısıtlandı.
öğlen dışarı çıkamıyorsun ve uzun süre gezmiyorsun
uyuyor acıkıyor veya başka ihtiyaçları oluyor.
kamp yapmak çok güzeldir ya aklıma deeperise- move on klibi geliyor :)
kamp yapan kızıl saçlı kadın :)
Odunpazarı tarihi evleriEskişehirde gezilecek, görülecek, yenilecek neler var arkadaşlar,
Tavsiyelerinizi alırım
Hafta sonu gidebiliriz ordan da ankaraya geçeriz
Artık kız büyümüş biraz biraz girişebilirsiniz bence, biz de şimdiden eşimle çocuk olsa şöyle yapardık böyle yapardık diye konuşuyoruz başımıza daha gelmediğinden kolay görünüyor ama olunca bugünleri hatırlıcaz bence
Ay bir de burada bazı çadırlar var sözde çadır gerçekte ev çadır demek ayıp, geçerken biraz inceledim TV, altında dantel, mutfak kısmı ayrı perdeli, bahçede 3lü çekyat, evye lavabo falan gördüm inanamadım, biz evleri minimalleştirelim diye uğraşıyoruz insanlar tatilde bile rahat vermiyor kendine şok oldum
ya sorma tesekkur ederımYa çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş.
tesekkurler bugunde sıcagın altında ev baktıkGeç miş olsun, tayininiz hayırlı olsun.
Kolaylıklar diliyorum :)
Günaydın
Benim hiç modum yok. Ben meğerse şekerle mutluymuşum bu gün 3. günüm hiç mutlu değilim yüzüm hep asık. Bakalım 21 tamamlayınca da aynı mı olacak ne değişecek. Kaldı 19
İnşallah canım bozmadan devam edeceğim en az 21 günBünyen alışır canım.
başak kablan ayda 1 kez tatlı tüketiyormuş
ama ondan da zevk almadığını anlatmıştı
bırakalı 1-2 yıl olmuş.
kışın bende başlayacağım şekersiz yaşama :)
Kızlar saçlarımı yine boyadım aynı boyayla ama yine pek belli değil. Kuruyunca çıkar rengi inşallahçıkmazsa boyamam bi daha artık zaten
Emzirme bitince ben de boyatacağım olmayacak evde hiç belli olmuyor yineBende fırsat bulsam boyatacağım koyu kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?