Bisi sorucam benim gunluk catal kasiklarim yiprandi ceyizden 14 sene oldu.
Nehirin 12kisilik alayim diyorum.
Ama netten bi cesaret edemedim cizik vs gelirmi diye.
Bir de 250tl gecmesin istiyorum.

Hic alan var mi?
Oneriniz var mi?

Evdekileri cikaricam.

iade sorunu yaşamazsan al.

servis tabakları benimde 18+6 adet var kaldırdım hepsini kutuladım
4-5 kez kullanıyorum sadece çok kalabalık misafirliklerde.

benimde çay takımım 3 takımdı ama kırılıp azaldılar.
şimdi parça parçalar
sorun etmiyorum.
mutfak yenilerken onlarıda yenilerim.
ayrıca büyük ve ince cam kupalarımı daha çok kullanıyorum.
denk gelse 1 takım daha alırım.

Bisi sorucam benim gunluk catal kasiklarim yiprandi ceyizden 14 sene oldu.
Nehirin 12kisilik alayim diyorum.
Ama netten bi cesaret edemedim cizik vs gelirmi diye.
Bir de 250tl gecmesin istiyorum.

Hic alan var mi?
Oneriniz var mi?

Evdekileri cikaricam.
Nehirin çatal kaşıkları gerçekten kaliteli ve sade çok beğeniyorum.. ablam günlük kullanım için şoktan almıştı bir ara pırıl pırıl duruyor

Nehirin çatal kaşıkları gerçekten kaliteli ve sade çok beğeniyorum.. ablam günlük kullanım için şoktan almıştı bir ara pırıl pırıl duruyor
Kacirdim ben o seriyi.
Keske yetisseydim seri yapsaydim.
Nehiri bende begeniyorum modelde okadar onemli degilde indirimden uygun bisi ve bicakli takim istiyorum.
Bakalim takip etmem gerek sitelerim

Günaydın
dün 2 ayakkabılık ve salıncak ayırdım verileceklere
lavabonun orda raflı ferforjem vardı
onuda kaldırdım
üstündeki malzemeleri ayıkladım.
tepsi ve çöpleri attım.

ev sadeleşiyor

mutfağımda çok ferahladı.
eşim hiç eşyamız yok gibi sanki dedi :KK70:
gözü alışır yakında

Günaydın kızlar
Mutfağımda şu kelepçeli kalıplardan var. Zamanında heves edip esseden almıştım. Bir kere Bile kullanmadım.
Hep atmaya niyet ediyorum. Sonra da ya kullanırsam diyorum. Bir de oğlumun biberonları duruyor. Hatıra niyetine. Onlara da elim bi gidiyor atmak için bi gitmiyor

Günaydınlar kahvaltımızı yaptık bugün baya temizlik isim var havada yağmurlu wc den başlıcam süpürme silme toz alma çöpler atılacak çamaşır yıkamam lazım ama artık yarına kalacak...birazda atılacak birşeyler bulursam süper olur baza altındaki yazlıklara bakarım eskimis tipi kaymis cok sey vardi hepsi cöpe

Günaydın kızlar
Mutfağımda şu kelepçeli kalıplardan var. Zamanında heves edip esseden almıştım. Bir kere Bile kullanmadım.
Hep atmaya niyet ediyorum. Sonra da ya kullanırsam diyorum. Bir de oğlumun biberonları duruyor. Hatıra niyetine. Onlara da elim bi gidiyor atmak için bi gitmiyor
Bende oğlumun birkaç şeyini saklıyorum dişlik ilk kaşığı göbek bağı çıngırak emzik ve biberon ucu...ama biberonlarini saklayamam daha minik şeyleri sakliyorum

Kacirdim ben o seriyi.
Keske yetisseydim seri yapsaydim.
Nehiri bende begeniyorum modelde okadar onemli degilde indirimden uygun bisi ve bicakli takim istiyorum.
Bakalim takip etmem gerek sitelerim
Merhaba ben ceyizime günlük kullanım için a101den nehirin setini aldım kaliteli ve sitedekinden daha uygun fiyatlı. Ara ara geliyor yine takip edin derim o dönem çok araştırdım en uygunu böyleydi..

dün:
ortalık toplandı
ev süpürüldü
bulaşık makinesi boşaltıldı yerleştirildi
elde yıkananlar yerleştirildi mutfak toplandı
mikro dalganın içi temizlendi
2 makine çamaşır yıkandı
lavabo wc yıkandı

bugün:
işteyim 14:00 e kadar
sonrasında 2 yere ziyarete gidilecek

Günaydın kızlar

vermek istemiyorsan dursun
sonra keşke demek daha zor...
kendini hazır hissettiğin şeyleri ver her zaman.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de verilecek ayırmak için soğukların azalmasını bekliyorum. Küçük kızımın küçülen kışlıkları var onlardan kurtulmak için sabırsızlanıyorum :))

Aynen bende
bazıları leke oldu
yeni alıcam ama yaz geliyor artık
bol bol kullandığım için mutluyum tabi :)

Aynen bende
bazıları leke oldu
yeni alıcam ama yaz geliyor artık
bol bol kullandığım için mutluyum tabi :)
Benim bir de büyük kızımdan kaldığı için bazı kıyafetler, ben de aynen doya doya kullandık diyorum. Yani hatıra diye saklanacak gibi değiller:) Verilecek gibi olmayanları zaten attım kendim de giydirmedim.
Bir de çekmeceyi açınca çok kıyafet var gibi duruyor ama dediğin gibi ya lekeli ya eskimiş, yeni alsam yine leke olacak diye ben de kullandım açıkçası. O yüzden onları elden çıkarıp rahatlamak istiyorum kuru kalabalık gibi bazı kıyafetler.

Yengemin evi benim bu konuda ki tek geçeceğim ev
Bir oda düşün içinde 2 tane üst üste komodin
Bir tane yüksek komodin
1 yatak 1 kütüphane
komodinlerin üstü ve ve boşluk olabilecek her alan eşya ıvır zıvır dolu
Benim babaannemin evide öyle

Benim bir de büyük kızımdan kaldığı için bazı kıyafetler, ben de aynen doya doya kullandık diyorum. Yani hatıra diye saklanacak gibi değiller:) Verilecek gibi olmayanları zaten attım kendim de giydirmedim.
Bir de çekmeceyi açınca çok kıyafet var gibi duruyor ama dediğin gibi ya lekeli ya eskimiş, yeni alsam yine leke olacak diye ben de kullandım açıkçası. O yüzden onları elden çıkarıp rahatlamak istiyorum kuru kalabalık gibi bazı kıyafetler.

benim kızımın çok kıyafeti yok
iç zıbın 7-8 tane anca yetiyor
7 şer alt üst var
3-4 kazak
1 pant

yelekleri yada fazlalığı hep anneme yolluyorum
acil durumlarda giydiriyor vs.

Back
X