Benim oyuncaklarla başım dertte çok fazla oyuncak var evde ikea oyuncak dolabı aldım doldu resmen hep araba kamyon kepçe uçak renk renk artık kesin kararlı olmalıyım almama konusunda...onun dışında bugün banyo ve yatak odamın kapı arkasına aski aldım bazen birşeyler aşmak gerekiyor kullanan varmı bilmiyorum sanırım gereksiz birşey almamisimdir temizlik bezi aldım bayadır birşey atmıyorum onu farkettim

selamlar... gidenlerde bugün: iki kova, kurutma makinasının yünlü kurutma aparatı, bulaşık çamaşır makinelerinin yedek hortumları, ve iki kazağım.

bugün yeniden yeniden koltuk yıkadık, tüm ev süpürüldü, silindi. tül-perde nevresim yıkandı. tuvalet banyo temizliği yapıldı. birazdan ütü yapılacak ve eşyalar kolilenecek.

Benim oyuncaklarla başım dertte çok fazla oyuncak var evde ikea oyuncak dolabı aldım doldu resmen hep araba kamyon kepçe uçak renk renk artık kesin kararlı olmalıyım almama konusunda...onun dışında bugün banyo ve yatak odamın kapı arkasına aski aldım bazen birşeyler aşmak gerekiyor kullanan varmı bilmiyorum sanırım gereksiz birşey almamisimdir temizlik bezi aldım bayadır birşey atmıyorum onu farkettim

fazlalık oyuncakları anasınıflarına hediye ediyordum ben, halen de aynı yöntemi kullanıyorum. benim aklımda da yarın için oyuncak ayıklama var. bizim için artık kolay oluyor. tek tek gösteriyorum, gidip gitmeyeceğine kendisi karar veriyor. biz bu sene bir tane oyuncak aldık ama yazın alır bir kaç tane daha. fakat evde kocaman 3 adet oyuncak sepeti var, hakikaten kocaman yanlız. amacım onu 1,5 yapmak :)) muhtemelen yarın yaparım.

oğlum geçenlerde markette bir dergi beğendi, ben pek beğenmedim. fiyatı da yüksekti. anlaşalım dedim, bunu alırsam bunun karşılığını bana evde sana vereceğim görevleri yaparak ödemen gerek. tamam diyecek zannettim ama dergiyi geri koydu, gerek yok dedi. :)))

fazlalık oyuncakları anasınıflarına hediye ediyordum ben, halen de aynı yöntemi kullanıyorum. benim aklımda da yarın için oyuncak ayıklama var. bizim için artık kolay oluyor. tek tek gösteriyorum, gidip gitmeyeceğine kendisi karar veriyor. biz bu sene bir tane oyuncak aldık ama yazın alır bir kaç tane daha. fakat evde kocaman 3 adet oyuncak sepeti var, hakikaten kocaman yanlız. amacım onu 1,5 yapmak :)) muhtemelen yarın yaparım.

oğlum geçenlerde markette bir dergi beğendi, ben pek beğenmedim. fiyatı da yüksekti. anlaşalım dedim, bunu alırsam bunun karşılığını bana evde sana vereceğim görevleri yaparak ödemen gerek. tamam diyecek zannettim ama dergiyi geri koydu, gerek yok dedi. :)))
Hahahaha :KK70:kaç yaşında oğlunuz peki...Evet bende biraz oyuncak elemeliyim aslinda çocuk çok var bulundugum yerde biraz dağıtsam ıyi olacak

Cok oyuncak evi cok daginik gosteriyor ya benim kizim buyuk 11 yasinda ama hala birsuru oyuncagi var bende o okuldayken elden cikariyorum.. ama simdi 2. Bebis geliyor yani yineee fazla oyuncaklar geliyor.. ama bunda cok almicam bikac tane olsun yeter

Cok oyuncak evi cok daginik gosteriyor ya benim kizim buyuk 11 yasinda ama hala birsuru oyuncagi var bende o okuldayken elden cikariyorum.. ama simdi 2. Bebis geliyor yani yineee fazla oyuncaklar geliyor.. ama bunda cok almicam bikac tane olsun yeter
Kesinlikle çok dağınık gösteriyor.. Benim oğlum 2,5 yaşında ben genelde ahşap eğitici oyuncak alıyorum ama oğlum kimi yakalarsa oyuncakla dönüyor eve tabi hep araba

merhabalar herkese.
Bugun bende bugun 5 tane esikin gomlegini ve 1 tane ceket ayirdim verilecekler arasina.her gun bir parca muhakkak hala cikiyor.çünkü surekli nasil daha sade olup da az işim olabilir diye dusunuyorum Mia- Mia- Yumusatuci bende bırakmayı düşünüyorum ama ne kullanacaksin peki yumusaticı yerine acaba?

Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
sıvı deterjanlar parfümlü zaten

Günaydın
Temizliğe başlamışken hemen yazayim.

Dün 4.poset çöp attim.
Plâstik kutular, kenarı çatlayan tabak vs.
Buzdolabını temizledim.
Camları sildim.
Tüller yıkanıyor asiyorum bir tarafdan.
Yatak , koltuk çekip altlarını süpürüp sildim.
Wc-banyo temizlicem şimdide
yıkayabilir hali almistim odaya hole
Attim mak. Sabah ne kolaylikmis ya
icime sine sine temizlik yapiyorum.

Günaydın

Dün 4.poset çöp attim.
Buzdolabını temizledim.
Camları sildim.

Bende temizlik yapıcam inş :)
bugün yemeğim var sayılır
yatak odası tülü yıkanıcak
dip köşe silinicek

Oh mis ev ferahlamıştır.

Bende temizlik yapıcam inş :)
bugün yemeğim var sayılır
yatak odası tülü yıkanıcak
dip köşe silinicek

Oh mis ev ferahlamıştır.
Nasil sindi icime keske 2 hafta bir bu düzeni oturtabilsem.
Ev kirlenmez ozaman her daim temiz düzenli olur.

Hayırlısı be gülüm diye :) bakıcaz artik.

Ben haftasonu neler mi yaptım?
Cumartesi
Kahvaltıdan sonra buzdolabını temizledim.
Mutfak dolaplarının içlerini kontrol edip temizledim.
Mutfaktan topla 3 poşet çöp/atılacak zerzevat çıkardım.
2 makina çamaşır yıkandım.
Onlar bitene kadar balkonları cifledim.
Nevresimleri değiştirdim.Onlarda yıkandı.
Yemek yaptım.
Pazar
Cumartesi günkü çamaşırlar kurumuştu.
Hemen katlayıp/ütüleyip kaldırdım.
Bir kova sirkeli su yaptım bütün camları sildim.
Küçük yollukları halıları balkona atıp dip köşe süpürdüm,sildim.
Salondaki halının bir kaç yeri leke olmuş.
Onları bulaşık makinası parlatıcısıyla sildim.(Gerçekten çok etkili)
Kızların oyuncaklarının hepsini kutuya koyup kaldırdım.(Toplamda 8 tane zaten)

Günaydın

Dün 4.poset çöp attim.
Buzdolabını temizledim.
Camları sildim.
Ellerine sağlık.
Okuyunca ben bile rahatladım valla :)
Bu düzeni oturtmak inan zor değil.
Bi süre sonra insana çok kolay geliyor ve elin alıştığı için çabucak bitiveriyor.

ben de taşınacağım için pazar günü koli yapmaya devam ettim. dolaplardan yine bir sürü kıyafet eledim. elimde çok fazla verilecek kıyafet var ve çoğu da ya az kullanılmış, ya hiç kullanılmamış. bu zamana kadar hep verdim ama şimdi verilecek kıyafetler dağ gibi oldu ve satsam mı diye düşünüyorum. bu konuda hiç tecrübem de yok.

hafta sonu bir taraftan koli yaptım, bir taraftan temizlik yaptım. her gün ev süpürülüp siliniyor bizde. ayrıca salonun iki duvarını da sildim.
kirli sepetini hala tam boşaltamadım, bugün yarın boşaltırım herhalde. oyuncak eleyecektim, başka işlere daldım.
bugün yorganlar, nevresim ve havluları kolilemeyi düşünüyorum.

dün kuruyanları bugün ütülersem ütü işim de kalmayacak.

bu sabah bir tane boşalan şampuan şişesini attım. 1 takım da evde giyidiğim üst ve altı attım.
hala banyoda 4 şampuan benim 2 tane eşimin ve 5 tane duş jelleri var. savaş falan çıkarsa şampuansız kalmayalım diye almışız sanırım. kasa önünde soruyorlar ya hep orda kanıyorum ben ama bundan sonra yemezler gülüm :dondurma:

Pazar günü eşim banyo rafını monte etti duvara
Şampuan duş jeli ve kızımın sampuanı var tabi banyo lifleride
kızımın kuveti kovası su oyuncağı
banyo havlularımız var

duş perdesi veya duşkabin olmadığından heryer su oluyor.
kirli sepeti koyamıyorum
hasır olan kısımlar yeşilleşiyor.
bu yıl idare etsin diye duş perdesi alıcam

tadilat zamanı
duşakabin
temizlik dolabı
düz büyük kirli sepeti
gri-siyah havlular
küçük banyo halısı
kullanışlı ve sade istediğim ortam olucak inş.

Slmlar benim büyük temizlik taşınırken çıkmıştı aradan zaten..ama parkelerin bazı yerlerinde boya kalmış minik minik gözüme çarpıyor onları temizlemem lazım en pratik nasıl temizlenir bilgisi olan varmı halbuki 3 kişi detaylı temizlemiştik ama kalmış...banyoda temizlik kovam delinmiş onu attim yerine küçük bisi bakıcam artık

Slmlar benim büyük temizlik taşınırken çıkmıştı aradan zaten..ama parkelerin bazı yerlerinde boya kalmış minik minik gözüme çarpıyor onları temizlemem lazım en pratik nasıl temizlenir bilgisi olan varmı halbuki 3 kişi detaylı temizlemiştik ama kalmış...banyoda temizlik kovam delinmiş onu attim yerine küçük bisi bakıcam artık

biz telle ovmuştuk :)

Terebentinle cikar diye biliyorum..

Back
X