Günaydın herkese,

Akıllı telefonumu kamerası kırıldığı gerekçesiyle değişime yolladım. 4 gündür eski bir tuşlu telefonla idare ediyorum.
Resmen sosyal medya detoksu yapıyorum iyi geliyor.

Bir takım şeyler soracağım.

Benim yatağın altında gelinlik altına giyerim diye aldığım jartiyer takımım ama hiç giymedim. Bir de çeyizde bohça ile gelen tüylü topuklu terlik ile saten gecelik var. Şortlu olanını giyiyorum ama uzun gecelik ve pijama gibi olanı hiç giymedim. Zaten uzun geliyor. Eşim onlar için dursun diyor ama zaten kendisi ben hayatına girmeseydim kesin istifçi olurdu. Siz bu tarz eşyalarını ne yaptınız? Hala kullanıyor musunuz?

Geçen sene eşimin bana hediye aldığı pembe bir gömlek var. Normalde pembe rengini kıyafette hiç sevmem. Bir kaç kere giydim ama artık dolabımda görmeye tahammülüm yok. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

Bir de gelinlik ve küçülen bebek kıyafetleri var. Gelinliğimi satmaya daha yakınım ama kızımın kıyafetlerini hayatta veremem. Bir sürü kıyafet ayakkabı verdim. Biraz da hatıra saklıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

Gelinliği çöpe attım, bildiğin çöp. önce tarlatanı atmıştım, sonra tamamını, 6 yıl sakladım
terliği verdim (tüylü değildi topukluydu)
saten pijama, özel gecelikleri kullanmadığım için verdim.
2 tane saten basic gecelik vardı, onları önceden kullanıyordum, bir kaç gündür aklımda sıra da onları elemek var.
jartiyerim yok
gömleği belki bir kaç ay daha bekleyip, kafamda netleştirirdim. ya da 1-2 kere daha giyip, verileceklere
ben de ilk çocuğumun kıyafetlerinden ayırmıştım, bir kaç yıl sonra tekrar bakıp, tekrar elemiştim. ilk başta kıyamayıp, hediye diye sakladıklarımın çoğunu da elden çıkardım.

Annem benim bebekliğimden çocukluğumdan bir kaç parça anı olarak bırakmış, geçenlerde gereksiz şeyleri ayıklarken gördüm, güzel bir hatıra oldu o günleri düşünmek. O yüzden kızının eşyalarından en sevdiklerin kalabilir bence onlar istif değil. Jartiyer, gecelik falan nadir de olsa kullanıyorum, tüylü terliğin siyahını beğendiğim bir modeli ben kendim almıştım, bazen tıkkıdı tıkkıdı dolaşıyorum evde :KK8: Gelinliğim duruyor, çok severek almış ve giymiştim, onu da yerim olduğu için saklıyorum. Gömleği sevmediysem giysi kumbarasına atardım. Bende mi istifçiyim ne o_O
bize göre biraz istifçi gibisin:)

ben de çarşamba- perşembe-cuma ve cumartesi için 4 ürün elden çıkardım. pazara kadar etrafta aranmayacağım.

Günaydın herkese,

Akıllı telefonumu kamerası kırıldığı gerekçesiyle değişime yolladım. 4 gündür eski bir tuşlu telefonla idare ediyorum.

Benim yatağın altında gelinlik altına giyerim diye aldığım jartiyer takımım ama hiç giymedim. Bir de çeyizde bohça ile gelen tüylü topuklu terlik ile saten gecelik var. Şortlu olanını giyiyorum ama uzun gecelik ve pijama gibi olanı hiç giymedim. Zaten uzun geliyor. Eşim onlar için dursun diyor ama zaten kendisi ben hayatına girmeseydim kesin istifçi olurdu. Siz bu tarz eşyalarını ne yaptınız? Hala kullanıyor musunuz?

Geçen sene eşimin bana hediye aldığı pembe bir gömlek var. Normalde pembe rengini kıyafette hiç sevmem. Bir kaç kere giydim ama artık dolabımda görmeye tahammülüm yok. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

Bir de gelinlik ve küçülen bebek kıyafetleri var. Gelinliğimi satmaya daha yakınım ama kızımın kıyafetlerini hayatta veremem. Bir sürü kıyafet ayakkabı verdim. Biraz da hatıra saklıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
okurken ayy dedim kendi kendime şu an bi bebeğim yok ama olsaydı sadece bir iki parça saklar geri kalan bütün saydığın şeylerin hepsini verirdim ki şu an evimde bunların hiç birisi yok valla.
-Pandora- -Pandora- sen baya şey saklıyormuşsun arkadaşım bunların hiç biri bende yok.
acaba gelinliği falan satsan mı :)

Annem benim bebekliğimden çocukluğumdan bir kaç parça anı olarak bırakmış, geçenlerde gereksiz şeyleri ayıklarken gördüm, güzel bir hatıra oldu o günleri düşünmek. O yüzden kızının eşyalarından en sevdiklerin kalabilir bence onlar istif değil. Jartiyer, gecelik falan nadir de olsa kullanıyorum, tüylü terliğin siyahını beğendiğim bir modeli ben kendim almıştım, bazen tıkkıdı tıkkıdı dolaşıyorum evde :KK8: Gelinliğim duruyor, çok severek almış ve giymiştim, onu da yerim olduğu için saklıyorum. Gömleği sevmediysem giysi kumbarasına atardım. Bende mi istifçiyim ne o_O

ahaa pandora ne yaptın ya :KK70:
Aramızda istifçi varmışta haberimiz yokmuş :duduk:

okurken ayy dedim kendi kendime şu an bi bebeğim yok ama olsaydı sadece bir iki parça saklar geri kalan bütün saydığın şeylerin hepsini verirdim ki şu an evimde bunların hiç birisi yok valla.
-Pandora- -Pandora- sen baya şey saklıyormuşsun arkadaşım bunların hiç biri bende yok.
acaba gelinliği falan satsan mı :)
Damatlık da kv de idi. O da geçen bayram gittiğimizde geri bana verdi. Gelinlikle damatlığı yanyana koydum bizim bazanın altında da onlar yatıyor :D

ahaa pandora ne yaptın ya :KK70:
Aramızda istifçi varmışta haberimiz yokmuş :duduk:
:D :D ben de yeni farkettim. Ayakkabım da çoktu. :olamaz: ama kızlar artık bir şey almıyorum. Olanlar şu an iyi durumda zamanla azalacak inşallah. Gelinliğim benim için özel ya bugün de evlensem yine aynı modeli alırdım, hem de düğünden kalan bir hatıra, biraz büyük ama neyse...

:KK70: :KK70: ben de yeni farkettim. Ayakkabım da çoktu. :olamaz: ama kızlar artık bir şey almıyorum. Olanlar şu an iyi durumda zamanla azalacak inşallah. Gelinliğim benim için özel ya bugün de evlensem yine aynı modeli alırdım, hem de düğünden kalan bir hatıra, biraz büyük ama neyse...

Görünce mutluluk duyuyorsan tabiki de saklamalısın.
Benim düğün stresliydi ama çok eğlenmiştim.
sadece çiçeğim duruyor.

Görünce mutluluk duyuyorsan tabiki de saklamalısın.
Benim düğün stresliydi ama çok eğlenmiştim.
sadece çiçeğim duruyor.
benim de sadece çiçek duruyor baza altında ama onu da atsam mı diye düşünüyorum. iyi aklıma getirdin, onu da sıraya mı alsam .)

Son düzenleme:
ins ta sade evim hesabı var. orada özel günlerde ne hediye alırsınız diye bir paylaşım vardı. orada yazılanlardan okudum. eşimin doğum günü var, 1 hafta sonra. ben de tema vakfı, lösev, eçev ve sokak-barınak hayvanları için 4 eşit parçada bağış yapayım diyorum. hem eve fazlalık bir şey almamış olurum. bu durum hoşuna gider mi bilmem, ona göre milyon tane ihtiyaç sıralayabilir almam için. Dernekleri kafamda netleştirmedim ancak eğitim, çevre, çocuklar, hayvanlar olarak 4 eşit parçaya ayırmayı düşünüyorum.

ins ta sade evim hesabı var. orada özel günlerde ne hediye alırsınız diye bir paylaşım vardı. orada yazılanlardan okudum. eşimin doğum günü var, 1 hafta sonra. ben de tema vakfı, lösev, eçev ve sokak-barınak hayvanları için 4 eşit parçada bağış yapayım diyorum. hem eve fazlalık bir şey almamış olurum. bu durum hoşuna gider mi bilmem, ona göre milyon tane ihtiyaç sıralayabilir almam için. Dernekleri kafamda netleştirmedim ancak eğitim, çevre, çocuklar, hayvanlar olarak 4 eşit parçaya ayırmayı düşünüyorum.

Çok iyi düşünmüşsün canım
bende ileride mevlüd yaparsam o süs şekerler yerine vakıflara bağış yapıcam.

Biz özel günlerde hediye işini kaldırdık.
yada parasını veriyim sen al der.

Ben de gelin çiçeğimi sattım zebramodan. Tozlanıp duruyordu. Darısı gelinliğe inşallah

Bu sabah ben de hatıra diye sakladığım fotoğraf ve mektuplara el attım ve çoğunu attım

Günaydın herkese,

Gelinliğimi ve eşimin damatlığı, evlenmek üzere olan ancak gelinlik alamamış bir çifte hediye etmiştik. Ben de çok beğenerek aldım ve giydim gelinliğimi, ancak fotoğraflar yeterli bence.

Saten Gecelik, jartiyer gibi eşyaları da kardeşime vermiştim.

Eşimin hediye aldığı iki tane gömleği geçenlerde Kızılay kumbarasına attım.

Kızımın kıyafetlerini şu an mecburen ikinci için saklıyorum ancak her yaş için bir parça kıyafet saklarım muhtemelen. Anı defterini düzenli olarak doldurmaya gayret ediyorum. Yaşanmışlıkların kaydı, küçükken giydiği kıyafetlerden daha değerli olacaktır diye düşünüyorum.

IMG_20180522_184044.webp
Benim kızım için sakladıklarım
diğer kıyafetlerini kardeşi için saklıyorum.
ig yüklemek için çekmiştim aklıma geldi :)

Back
X