Günaydın herkese,
Akıllı telefonumu kamerası kırıldığı gerekçesiyle değişime yolladım. 4 gündür eski bir tuşlu telefonla idare ediyorum.
Resmen sosyal medya detoksu yapıyorum iyi geliyor.
Bir takım şeyler soracağım.
Benim yatağın altında gelinlik altına giyerim diye aldığım jartiyer takımım ama hiç giymedim. Bir de çeyizde bohça ile gelen tüylü topuklu terlik ile saten gecelik var. Şortlu olanını giyiyorum ama uzun gecelik ve pijama gibi olanı hiç giymedim. Zaten uzun geliyor. Eşim onlar için dursun diyor ama zaten kendisi ben hayatına girmeseydim kesin istifçi olurdu. Siz bu tarz eşyalarını ne yaptınız? Hala kullanıyor musunuz?
Geçen sene eşimin bana hediye aldığı pembe bir gömlek var. Normalde pembe rengini kıyafette hiç sevmem. Bir kaç kere giydim ama artık dolabımda görmeye tahammülüm yok. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Bir de gelinlik ve küçülen bebek kıyafetleri var. Gelinliğimi satmaya daha yakınım ama kızımın kıyafetlerini hayatta veremem. Bir sürü kıyafet ayakkabı verdim. Biraz da hatıra saklıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Gelinliği çöpe attım, bildiğin çöp. önce tarlatanı atmıştım, sonra tamamını, 6 yıl sakladım
terliği verdim (tüylü değildi topukluydu)
saten pijama, özel gecelikleri kullanmadığım için verdim.
2 tane saten basic gecelik vardı, onları önceden kullanıyordum, bir kaç gündür aklımda sıra da onları elemek var.
jartiyerim yok
gömleği belki bir kaç ay daha bekleyip, kafamda netleştirirdim. ya da 1-2 kere daha giyip, verileceklere
ben de ilk çocuğumun kıyafetlerinden ayırmıştım, bir kaç yıl sonra tekrar bakıp, tekrar elemiştim. ilk başta kıyamayıp, hediye diye sakladıklarımın çoğunu da elden çıkardım.