- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.988
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm..
Esimin tkm elbiselerini gomleklerini yeniliyoruz.
Biraz tuzlu oluyor ama neyse artik.
Degisiklik iyidir.
yiprananlari eledik yerine yenilirini aldik.
Oglumun yoraginini yaptik annemle
Evdeki tek yün yorgan oglumun yorganı.
2 uyku setim var haricinde
onlari kullaniyoruz biz mak. yikiyorum sık sık.
Pelus battaniyelerim var.
Nevresim tkm. yenilemistim gecen sene.
Bu sene eksigim yok.
Bir kac senede almam.
Yipransinlar.
Yastik iclerinin elyaflarinida gecen yıl yeniledim.
Sırayla yeniledikce güzel oluyor.
Yenilenecek tencere, ocak, catal bıcak tkm. kaldı.
Henuz onlara sıra gelemedi.
Onlarıda halledebilirsem uzunca bir sure hic bisi yenilemem.
Merhabalar.Minamal yaşamı yeni araştırmaya başladım.Ben minimal yaşamı elindekiyle yetinmek, yok kullanışlı değil çok vakit harcatan gereksiz şeyler ise elden çıkartmak olarak anladım. Siz ise herşeyi yenilemekten bahsediyorsunuz![]()
Merhabalar.Minamal yaşamı yeni araştırmaya başladım.Ben minimal yaşamı elindekiyle yetinmek, yok kullanışlı değil çok vakit harcatan gereksiz şeyler ise elden çıkartmak olarak anladım. Siz ise herşeyi yenilemekten bahsediyorsunuz![]()
Ben cikarmam gerekeni zaten cikariyorum.Merhabalar.Minamal yaşamı yeni araştırmaya başladım.Ben minimal yaşamı elindekiyle yetinmek, yok kullanışlı değil çok vakit harcatan gereksiz şeyler ise elden çıkartmak olarak anladım. Siz ise herşeyi yenilemekten bahsediyorsunuz![]()
Ben cikarmam gerekeni zaten cikariyorum.
Ama 14 senelik ceyizimden olan tenceremide birakinda yenileyeyim izninizle.
Bilmiyorum da 19 senelik bir de ocagim var (esim bekarken kullanmislar 5 sene bende 14 yildir kullaniyorum) onuda degisicem.Bence size bu soruyu soran kişi minimalizm kavramını daha yeni tanıdığı için sordu.
Bilmiyorum da 19 senelik bir de ocagim var (esim bekarken kullanmislar 5 sene bende 14 yildir kullaniyorum) onuda degisicem.
Yani bunlar gerekli olanlar.
Yenilenmesi gerekenler.
Herkese günaydın. Önceki gün evdeki fotoğraflara fiş fatura tetkik sonuçlarına falan el atmıştım. tv ünitesinin rafını ferahlattım. Bugün de zebramo dan iki ürün sattım ve kargoya verdim. Şu gelinlik ve damatlık da çıksaydı elden.
merhaba kızlar
Mia- yazmasam da okuyorum neler yaptığınızı
bu aralar pek bir ayıklama yapmıyorum evden o yüzden yazmıyorum
son olarak letgoda kızımın 3 sweet 2 pantolonunu sattım, parasını da kızımın hesabına attım
bu ay hiç masraf yapmamalılıyım derken açıköğretim harcı, küçük bir vergi borcu ve evin sigortası çıktı![]()
Günaydınlar...
Ağustos ayı planlarımı oluşturuyorum.
ve bu ay odak noktam erteleme
zamanın da işleri bitirmek istiyorum.
kendime günlük rutin belirleyeceğim.