Veririz canım beraber eski fit halimize dönücezzzz :KK5:
Benim evimde ihtiyacımı görmeyen 1 tane bile süs eşyası yok. Kim alacak onun tozunu yahu. Ohh ne ala o evin baş köşesinde oturacak hiç işe yaramadan ben gelip gidip toz alıcam:KK70:

ay dimii, süs eşyam çok yoktu ama su setim vardı, hadi o kadar para verdim kullanayım dedim makinede yıkanmıyor, misafir gelince bi çırpıda mutfak yerleşsin istiyorum bardak yıkanmıyor, suplalar yıkanmıyor ee hepsini elde mi yıkıcam misafirin yanında? ay hala lüzumsuz çok şey varmış, aklıma gelenlerin hepsi gitti şükür ki.

Ben yatak örtüsü de kullanmıyorum. Yatağı düzenlemeye bile üşeniyorum kalkınca bi de örtüyle kim uğraşacak :olamaz:

annem o gelinlik gibi olan gelin örtüsünden almadım diye çok üzülmüştü aman allahım tam uykum gelince o koca örtüyü toplamakla mı uğraşacağım dedim ikna etmiştim annemi, büyük bi battaniyem var hem yatağı derli toplu gösteriyo hemde bu mevsimlerde (henüz kaloriferler yanmıyo) sıcacık süper oluyo, onun dışında benim de hepsi gitti, resmen bi ev gitti yaw :KK48:

ay dimii, süs eşyam çok yoktu ama su setim vardı, hadi o kadar para verdim kullanayım dedim makinede yıkanmıyor, misafir gelince bi çırpıda mutfak yerleşsin istiyorum bardak yıkanmıyor, suplalar yıkanmıyor ee hepsini elde mi yıkıcam misafirin yanında? ay hala lüzumsuz çok şey varmış, aklıma gelenlerin hepsi gitti şükür ki.
Aynen şıklıkla beraber kullanım kolaylığı da önemli. İyi yapmışsın.

annem o gelinlik gibi olan gelin örtüsünden almadım diye çok üzülmüştü aman allahım tam uykum gelince o koca örtüyü toplamakla mı uğraşacağım dedim ikna etmiştim annemi, büyük bi battaniyem var hem yatağı derli toplu gösteriyo hemde bu mevsimlerde (henüz kaloriferler yanmıyo) sıcacık süper oluyo, onun dışında benim de hepsi gitti, resmen bi ev gitti yaw :KK48:
Ayy o örtüler iyice uğraştırıcı zaten. :olamaz: kullananın önünde saygıyla eğiliyorum:)
Taşınmak çok iyi oluyor çok sadeleşiyor ev :5:

Ayy o örtüler iyice uğraştırıcı zaten. :olamaz: kullananın önünde saygıyla eğiliyorum:)
Taşınmak çok iyi oluyor çok sadeleşiyor ev :KK5:

kesinliklee, taşınmasam daha el atamazdım bi süre daha, iyi ki taşındım da gördüm bi milyon lüzumsuz şeyi. inşallah yine istiflemem yaa, yerini bulunca kalıyor öylece, ara ara 'oda oda' el atmak lazım yoksa baş edilmiyor gerçekten.

Beni bişey dürtmüyor yahu:-) bi @yesa1 dürtüyordu o da işe başladı hiç dürten yok :KK70:

Sahi yesa taşınıcaktı en son.
işe mi başladı. hayırlı olsun.

ya evdeyken oturamıyorum ki zaten
yemek çay kızla ilgilen derken gittiğim odaları düzenleyip çıkarım.

Sahi yesa taşınıcaktı en son.
işe mi başladı. hayırlı olsun.

ya evdeyken oturamıyorum ki zaten
yemek çay kızla ilgilen derken gittiğim odaları düzenleyip çıkarım.
Evet işe başladı. Alışkanlık haline getirmek lazım aslında bişeyleri. Kısa kısa aralıklarla toplayınca çok vakit almıyor ama ben biriktiriyorum işleri biriktikçe gözümde büyüyor:(
Mesela balkon yıkamam lazım ama balkondaki eşyaları bodruma indirmem lazım bodruma inmeye üşendiğim için balkonda yıkayamıyorum. :)

Evet işe başladı. Alışkanlık haline getirmek lazım aslında bişeyleri. Kısa kısa aralıklarla toplayınca çok vakit almıyor ama ben biriktiriyorum işleri biriktikçe gözümde büyüyor:KK43:
Mesela balkon yıkamam lazım ama balkondaki eşyaları bodruma indirmem lazım bodruma inmeye üşendiğim için balkonda yıkayamıyorum. :)

Yapabilirsin bence :)
bodrum işlerini bende sevmem ama yap kurtul diyorum kendime
bazen eşime diyorum 15. hadi deyişimde yapıyor sağolsun.

Back
X