- 23 Eylül 2013
- 25.117
- 51.916
- 798
Kizlar bende atılacak fazla yok
Eşya siz başlayın atınca yazarım
Birde ödev verelim iş için olmazmi
Bir hafta birimiz sonra öbürü
Katılmak isteyen parmak kaldirsin![]()
Ben katılırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bende atılacak fazla yok
Eşya siz başlayın atınca yazarım
Birde ödev verelim iş için olmazmi
Bir hafta birimiz sonra öbürü
Katılmak isteyen parmak kaldirsin![]()
Ben bir kere büyük ayıklama yaptıktan sonra düzenli olarak hoşlanmadığım eşyaları elimden çıkarıyorum.. ama yine de bulurum sizim atacak şeyler bana uyar yaniBaşlayalım bencede. yada görev şeklindemi yapsak konmariciana gibi.
Ben de katılırımBen katılırım.
Ben bir kere büyük ayıklama yaptıktan sonra düzenli olarak hoşlanmadığım eşyaları elimden çıkarıyorum.. ama yine de bulurum sizim atacak şeyler bana uyar yanibelki gözümden kaçanlar vardır bi yığmak lazım ortaya
![]()
Evet işin sırrı orda illa yığacaksın eline alacaksın tek tekİlla yığacaksın ortaya
Görev şeklinde yapalım türlü çok parça bulamam.![]()
Bak bu şekilde
Hatta hatun olayı abartmış çocuğun üstündekileri bile almış![]()
Biz üstler altlar diye grup grup yapacağız ya korkmaGözüm korktu![]()
Biz üstler altlar diye grup grup yapacağız ya korkmaher hafta bir grup
![]()
İg de turkisiminsgame diye etiket var. 30 gün sürüyor. 1. Gün 1 eşya, 2. gün 2 eşya, 3. gün 3 eşya, 30. gün 30 eşya diye devam ediyor. Topik olarak ona başlayalım bizde. Arada gaza gelip 5. gün 15 eşya da atabiliriz ama hiç atmadığımız gün olmayacak ne dersiniz![]()
HahahahahaBak bu şekilde
Bir an kendimi gördüm yaBak bu şekilde
Benim de yok canım. Ama bulabildiğimiz kadar artık. Zaten ondan vazgeçtik grup grup yapalım diyoruz. Mesela ig de nevresimler diye de grup var. Ama benim iki takım kendimin tek takım çocukların bir de misafir nevresimim var ben o gruba katılmayacağım yok çünkü fazla nevresim. Birini yıkayıp birini takıyorum :)) o şekilde ihtiyacımız olan kısımlardan eleme yaparız çıkar illayaaa benim evimde o kadar atacak şey kalmadı ama çıkarırım bi şekilde.
ben de geleyim mi?
Benim de yok canım. Ama bulabildiğimiz kadar artık. Zaten ondan vazgeçtik grup grup yapalım diyoruz. Mesela ig de nevresimler diye de grup var. Ama benim iki takım kendimin tek takım çocukların bir de misafir nevresimim var ben o gruba katılmayacağım yok çünkü fazla nevresim. Birini yıkayıp birini takıyorum :)) o şekilde ihtiyacımız olan kısımlardan eleme yaparız çıkar illa![]()
Konmaride yazlık kışlık olayı da yok. Hiç birşey kaldırmıyoruz hepsi dolapta duruyor. Ben yıllardır kaldırmıyorum.Bir an kendimi gördüm yayazlık ve kışlık lar çıkınca bende öyleyim
Doğumlarımız da yakın bizim. Benimki 30 kasımda inşallah erken gelmezse. O zamana kadar tam düzenimizi oturtalım inşallahbenim de öyle ya, nevresimler benim 2 takım zaten
2 de misafirlik var.
biz zaten sadeleşmişiz
doğumdan önce bişeyleri daha azaltırsam işim çok kolaylaşacak ama
3 çocuk var 4. yoldaKalabalık olunca kaldırıyorum sende
Kaç çocuk var birde hamilesin galiba![]()