- 27 Haziran 2010
- 6.753
- 13.810
- 448
MaşallahhhDoğumlarımız da yakın bizim. Benimki 30 kasımda inşallah erken gelmezse. O zamana kadar tam düzenimizi oturtalım inşallah
3 çocuk var 4. yolda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahhhDoğumlarımız da yakın bizim. Benimki 30 kasımda inşallah erken gelmezse. O zamana kadar tam düzenimizi oturtalım inşallah
Tabiki gelyaaa benim evimde o kadar atacak şey kalmadı ama çıkarırım bi şekilde.
ben de geleyim mi?
Maşallah kızDoğumlarımız da yakın bizim. Benimki 30 kasımda inşallah erken gelmezse. O zamana kadar tam düzenimizi oturtalım inşallah
Okumadan bu kadar sadeleştiysen gerek yok zaten. Bi de okuyup evi komple boşaltma
Benim eşim de indirir doğru işten gelince eve girmeden vereyim eline. :)
Yarına kaldı zaten büyük oğlan okula gitmeden yıkamam lazım küçük suyla oynamak için gelip duruyor. Elime sele aldım şimdi odalarda olmaması gerekenleri topladım. Birazdan da tekrar kalkar yerleştiririm
Bilmiyorum pdf olarak canım.
Marie Kondo- Derle Topla Rahatla kitabın adı
Cumadan beri ben de topluyorum kesin.Hiç şaşmadı. Doğuma kadar mutlaka toplayacağım zincir yaptım kendime. sonra 4 çocuklu hayatta inşallah devam ederim
![]()
Doğum iznindeydim canım ise.döndümSahi yesa taşınıcaktı en son.
işe mi başladı. hayırlı olsun.
ya evdeyken oturamıyorum ki zaten
yemek çay kızla ilgilen derken gittiğim odaları düzenleyip çıkarım.
günaydın4 çocuk ?? Waaauv.. tebrik ederim :)
Benim 23 aylık bir kızım var ve kardeş yolda.. tavsiyelerini dinlemek isterim![]()
Kızlar gaza geldim
Önce yatak odama girdim nevresimlerimi taktim
Yıkanmış çamaşırlar vardı çekmecelere yerleştirdim
Giyisi dolabımı ve çorap çekmecemi düzenledim
Sonra kızımın odasına girdim dağınıklığı topladım
Salona girdim etraftaki oyuncakları topladım
Ve elenenler :
En son ne zaman taktığımı hatırlamadığım 1 kemer
Yıllardır üzerime olmadığı için giymediğim 2 bluz
Yıpranmış yada bilumum sebeplerden giymek istemediğim 10 çift çorap
1 telefon kılıfı
Ben de çok mükemmel bi anne değilim maalesef. Doğan cüceloğlu, hatice kübra tongar, şermin yaşar oku bol bol. Ev işleri konusunda da çocuklar mikrop kapmayacak kadar temiz olsun yeter mantığındayım. Bol bol oyun ameliyathane hijyeninde evden daha gerekli4 çocuk ?? Waaauv.. tebrik ederim :)
Benim 23 aylık bir kızım var ve kardeş yolda.. tavsiyelerini dinlemek isterim![]()
Ben de sabah 7 de kalktım akşamdan oyuncakları eşim toplayacaktı toplamamış onları topladım. Makineye çamaşır attım. Gece holüne koyduğum buhar makinesi, süpürge vb elektronik aletlerime dolap ayarladım. Dolaptan çıkan kutuları gözden geçirdim eşimin atmaya kıyamadıklarını daha küçük kutuya yerleştirdim. Vestiyere koydum. Balkonda kaç gündür bodruma inmesi gerekenleri indirdim. Makine bitti çamaşır serdim. Kahvaltı hazırladım çocuklarla kahvaltı yaptık. Şimdi çay keyfi yapıyorum. 11 gibi kalkıp banyo ve tuvaleti dip bucak yıkayacağım. Duvarları falan. Sonra balkonu yıkayacağım inşallah bakalım.Bende dün ıvır zıvır kutumu kontrol ettim baya parça ayırdım.
boş takı kutuları falan vardı. ayırdım baya eşya ama saymadım bugün sayıcam.
Canım Sen çalışıyor muydun?Günaydınlaar, bende kızımın bir kısım oyuncaklarını toparladım ama küçük ıvır zıvır sepetine el atamadım, bugün sıra onda.
Ay bi de bu gün bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp ütüleyeyim diyorum halim kalırsa. Erken doğum riskim var hazırda dursunlar. Lohusa pijaması almam lazım başka ihtiyacım kalmadı gibi inşallah...
Canım Sen çalışıyor muydun?