Ben de sabahın 7.30 unda işteydim
Bugün eşim bıraktı erken geldim
Ne kadar erken gelirsen o kadar erken başlıyor iş ve gün uzun sürüyor :/

Anka Anka şu ayıklama görevini nasıl yapsak ayda 100 parçamı yoksa bölüm bölüm mü.

Bu görev olayı ne oluyor? Evi hiç elden bırakmama gibi bişi mi? Mesela bende kassam bi miktar daha verilecek bişiler çıkar pekte lüzumsuz bişi kalmadı?

Bi de ben bu işi hiç elden bırakmamak istiyorum, biriksin topluca atarımdan ziyade mümkün olduğunca derli toplu ve düzenli tutmaya çalışacağım.

Bu görev olayı ne oluyor? Evi hiç elden bırakmama gibi bişi mi? Mesela bende kassam bi miktar daha verilecek bişiler çıkar pekte lüzumsuz bişi kalmadı?

Bi de ben bu işi hiç elden bırakmamak istiyorum, biriksin topluca atarımdan ziyade mümkün olduğunca derli toplu ve düzenli tutmaya çalışacağım.

Bende sadeleştiğimi sanıyordum ama dün dolaplara baktım boş takı kutuları varmış
ve bir sürü ıvır zıvır buldum.
en az 30 parça elenecek parça vardır.
hem dolaplar elden geçmiş olur.

Altarnatif bir el çamaşır olsun çiçeği olmayanda
Sabah yıkamıştım çamaşırları görev tamam o zaman :5:

Anka Anka şu ayıklama görevini nasıl yapsak ayda 100 parçamı yoksa bölüm bölüm mü.
Bence konmariciana gibi bölüm bölüm yapalım. Herşeye el değmiş olsun. Hepsi çıksın aradan. Mesela yarından itibaren pazara kadar üstleri ve askıdakileri ayıralım. Koltuk altı, baza altı, dolap içi vs evde ne kadar üst varsa ortaya yığalım ayıralım:) sonra askıdakileri halledelim.

11-14 Ekim görevi üstler ve askıdaki kıyafetler :)

Katılanlar el kaldırsın.

pazartesi bildirim yapalım
isteyen fotoğraf atabilir.

Anka Anka hamileyken nasıl ayırıcaz yaaa?? şu an çok muallak durum, sadece zayıf olsam da giymeyeceklerim mi demeliyiz nasıl yapacaksın?

Selam kızlar en büyük sıkıntı çocukların oyuncakları bir de küçük parçalı oluyorlar ama yeri gelince hepsiyle de oynanıyor ama fazla daginiklik. Nedir tavsiyeniz?

Selam kızlar en büyük sıkıntı çocukların oyuncakları bir de küçük parçalı oluyorlar ama yeri gelince hepsiyle de oynanıyor ama fazla daginiklik. Nedir tavsiyeniz?

kızım şuan 2 yaşında oyuncakların çoğunu sakladım 1 ay sonra sakladıklarım çıkartıp diğerlerini kaldırıcam.
4 yaşına geldiğinde oyuncak toplama kendi sorumluluğu olduğunu anlatıcam :)

kızım şuan 2 yaşında oyuncakların çoğunu sakladım 1 ay sonra sakladıklarım çıkartıp diğerlerini kaldırıcam.
4 yaşına geldiğinde oyuncak toplama kendi sorumluluğu olduğunu anlatıcam :)
Iyi fikir aslında ben de öyle yapayım atmaya kıyamıyorum çünkü.

11-14 Ekim görevi üstler ve askıdaki kıyafetler :)

Katılanlar el kaldırsın.

pazartesi bildirim yapalım
isteyen fotoğraf atabilir.

Süper ben de varım
Haftasonu yazlık kışlık ayırımı yapacaktım zaten

Anka Anka hamileyken nasıl ayırıcaz yaaa?? şu an çok muallak durum, sadece zayıf olsam da giymeyeceklerim mi demeliyiz nasıl yapacaksın?
Aynen canım. Mantık şu. Kıyafeti elimize alıyoruz bu bana haz veriyor mu? Benim işime yarar mı? Bunu en son ne zaman giydim gibi sorular soruyoruz. Eğer gerçekten elimizde tutmak istiyorsak kalıyor yoksa gidiyor.

Annem yemeğe çağırdı
iş çıkışı
çiçekler balkonlar ve genel dağınıklık toplanıcak

sonrasında minimal olma yolunda 1. görevime başlarım :)

Back
X