Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Çiçekleri olmayan için alternatif ne olabilir benim hiç çiçeğim yok kiKizlar bu günkü ödev çiçekleri sulama
Sulama olsun ben iş yapınca yazarım
Akşam annem gitim oda rahatsız
Aldım geldim yanıma doktor gitik
Geldik
Kizlar bu günkü ödev çiçekleri sulama
Sulama olsun ben iş yapınca yazarım
Akşam annem gitim oda rahatsız
Aldım geldim yanıma doktor gitik
Geldik
Altarnatif bir el çamaşır olsun çiçeği olmayandaÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Çiçekleri olmayan için alternatif ne olabilir benim hiç çiçeğim yok ki![]()
Anka şu ayıklama görevini nasıl yapsak ayda 100 parçamı yoksa bölüm bölüm mü.
Bu görev olayı ne oluyor? Evi hiç elden bırakmama gibi bişi mi? Mesela bende kassam bi miktar daha verilecek bişiler çıkar pekte lüzumsuz bişi kalmadı?
Bi de ben bu işi hiç elden bırakmamak istiyorum, biriksin topluca atarımdan ziyade mümkün olduğunca derli toplu ve düzenli tutmaya çalışacağım.
Sabah yıkamıştım çamaşırları görev tamam o zamanAltarnatif bir el çamaşır olsun çiçeği olmayanda
Bence konmariciana gibi bölüm bölüm yapalım. Herşeye el değmiş olsun. Hepsi çıksın aradan. Mesela yarından itibaren pazara kadar üstleri ve askıdakileri ayıralım. Koltuk altı, baza altı, dolap içi vs evde ne kadar üst varsa ortaya yığalım ayıralım:) sonra askıdakileri halledelim.Anka şu ayıklama görevini nasıl yapsak ayda 100 parçamı yoksa bölüm bölüm mü.
Selam kızlar en büyük sıkıntı çocukların oyuncakları bir de küçük parçalı oluyorlar ama yeri gelince hepsiyle de oynanıyor ama fazla daginiklik. Nedir tavsiyeniz?
Iyi fikir aslında ben de öyle yapayım atmaya kıyamıyorum çünkü.kızım şuan 2 yaşında oyuncakların çoğunu sakladım 1 ay sonra sakladıklarım çıkartıp diğerlerini kaldırıcam.
4 yaşına geldiğinde oyuncak toplama kendi sorumluluğu olduğunu anlatıcam :)
11-14 Ekim görevi üstler ve askıdaki kıyafetler :)
Katılanlar el kaldırsın.
pazartesi bildirim yapalım
isteyen fotoğraf atabilir.
Aynen canım. Mantık şu. Kıyafeti elimize alıyoruz bu bana haz veriyor mu? Benim işime yarar mı? Bunu en son ne zaman giydim gibi sorular soruyoruz. Eğer gerçekten elimizde tutmak istiyorsak kalıyor yoksa gidiyor.Anka hamileyken nasıl ayırıcaz yaaa?? şu an çok muallak durum, sadece zayıf olsam da giymeyeceklerim mi demeliyiz nasıl yapacaksın?
Bennnnn11-14 Ekim görevi üstler ve askıdaki kıyafetler :)
Katılanlar el kaldırsın.
pazartesi bildirim yapalım
isteyen fotoğraf atabilir.