Ben bugün kızımın kalemleriyle ve boyalarıyla uğraştım komik gelebilir kulağa ama bir sürü yarısı bitmiş, kiminin kapağı yok en kötüsü de lazım olunca bir silgi bir kalem bulamamak.Bitikleri ve soluk yazanları attım sadece kalemlige bir silgi, açacak ve işine yarayacak bir kaç kalem koydum diğerlerini kaldırdım. Ayni kalemden 7-8 tane.

Mrb benim evim temiz şükür dün gecede duş aldıktan sonra duşakabin klozet lavabo her yeri cifledim temizledim çamaşır makinasının üstünde beyazlar ve renkliler için deterjan kutusu vardı artık tel deterjan kullanıyorum oyuzden kutulardan birini eşimin işyerine göndermek için kaldırdım ıvır zıfır koymak için kullansınlar...şimdi makina üstünde tek kutı calgon için bir kutu ve toka falan koymak için minik süslü bişi var derken banyoyu öyle toparladım...

Fakat şöyle bir durum var evim temiz ama dağınık bunun üstesinden gelemiyorum derli toplu olamıyorum becerrmiyorum....

Mesela ayakkabılığın bir bölümünde kağıt havlu kullanmadım vazo alet kutusu falan var yatak odam istediğim gibi olmuyor oğlumun odasını hiç söylemim bile bu dağınıklığı nasıl planlıcam ben ya hiç isteğimde yok...
Onun dışında problem yok camlarımıda sildim tozda alındı heryet temiz

Kizlar bu gün canım çıktı ya
Banyonun kırkını çıkardım
:halay:ondan sonra mutfağa geçtim
Buz dolabını çektim sildim içini
Dışını daha sonra çamaşır makinasını aynı şekil sildim bir el çamaşır yıkandı halen serilecek bekliyor baharat bölümünü bir kısmı silindi bulaşık makinesini boşaltım kirlileri katım

Kizlar bu gün canım çıktı ya
Banyonun kırkını çıkardım
:halay:ondan sonra mutfağa geçtim
Buz dolabını çektim sildim içini
Dışını daha sonra çamaşır makinasını aynı şekil sildim bir el çamaşır yıkandı halen serilecek bekliyor baharat bölümünü bir kısmı silindi bulaşık makinesini boşaltım kirlileri katım
En zor olan banyo o temizlenince ev hiç umurumda olmuyor

Günaydın.
Bu haftasonuda yine dağıldık.
Esim oglum evde malesef orayi toplasam öteki taraf öteki tarafi toplasam diger taraf darmadaginik oluyor.

Dolaba Yerlesecek uyku seti ve battaniye var yikamistim katlanip ust rafa yerlesecek Bulasik mak. bosaltip doldurilacak.
1mak. camasir yikanip iptekiler toplanip katlanip yerlesecek.
Hic yemek yok evde 2 cesit yemek yapilacak.
ev supurulup toz alinacak bitmiyorr bitmiyoor.

Bizde de ozellikle mutfak ve banyo-wc temiz olunca daha rahat hissediyorum.
Bana gelenler genelde mutfak muhabbetini seviyorlar uzun saatlerimiz mutfakda geciyor.
Mutfakda bulasik olmasin toplu olsun diye cabaliyorum ama yine dagiliyor.
Suan bulasik falan var ama halim yok uyicam biraz daha.

Günaydın herkese:KK36:
Dün eşim evdeyken salon oturma odası koltuklarını çektirdim. Altlarınu sildik süpürdük. Baktım eşim hızını alamamış oturma odası koltuklarını da siliyor :KK48:
Bu gün de ben Cumartesi yapamadığım balkonu ve çaydanlık parlatmayı yapacağım. Ödev çok gecikti kusura bakmayın o_O
Bi makine çamaşır yıkayacağım. Bir de ocak silersem başka işim yok çok şükür:KK31:

Bu arada üstleri elden geçirdim 5 parça çıktı. Doğumdan sonra giyerim diyordum ama vazgeçtim ayırdım. İhtiyacı olana vericem baya yeniler.

Günaydın kızlar, ev peşimden gelmedi Allahtan sabahtan, kızımı hazırla kendimi hazırla eşimin isteklerini ver derken geç kalmadan evden çıkacağım diye offf, evin dili olsa da konuşsa..

Günaydınlar
Dün bende banyoyu temizledim
hatta dolap koymuştum ama baktım ki nemden etkilenicek içide boştu.
eşimin dükkanına göndericem .

Ayakkabılar

1 tek bant ayakkabı
1 spor ayakkabı
1 bot
2 mevsimlik bot
1 topuklu ayakkabı

eşiminde tahmini 5 çift kaldı.

Ben bugün kızımın kalemleriyle ve boyalarıyla uğraştım komik gelebilir kulağa ama bir sürü yarısı bitmiş, kiminin kapağı yok en kötüsü de lazım olunca bir silgi bir kalem bulamamak.Bitikleri ve soluk yazanları attım sadece kalemlige bir silgi, açacak ve işine yarayacak bir kaç kalem koydum diğerlerini kaldırdım. Ayni kalemden 7-8 tane.

hamilelik dönemimde benimde kalemim çoktu
sıkıntıdan boyama falan yapıyodum.
geçen yıl hepsini vermiştim.
tükenmez kalem çoğaldı bu seferde
eşim fuarlardan gelirken getiriyor. hediye veriyolarmış. dağıtıcam onlarıda.

Günaydınlar
Dün bende banyoyu temizledim
hatta dolap koymuştum ama baktım ki nemden etkilenicek içide boştu.
eşimin dükkanına göndericem .

Ayakkabılar

1 tek bant ayakkabı
1 spor ayakkabı
1 bot
2 mevsimlik bot
1 topuklu ayakkabı

eşiminde tahmini 5 çift kaldı.
Ayakkabılara mı geçtik bu hafta. Beraber ilerleyelim.

Ayakkabı benimde kalmadı hepsini hallettim
ama çorap ve çamaşır iyi fikir

Back
X