Dediklerinin hepsini denedim. Galiba tek care kurutucu. Onun da fiyatlari pahali geliyor. Bebegim biraz buyuyunce ise baslamak istiyorum ancak o zaman alabilirim.
İnşallah ucuzlar da alırız hep beraber... sabah 8 den beri selede çamaşır ser diye bekliyor. Sersem şimdiye kuruyacaktı :KK43:

Ay ya işim çok diye fazla giremedim
Yarın şehir dışına gidilecek hazırlık yapıyorum da aspiratör ve ocak silmek olsun benimki kirli ondan
İyi yolculuklar. Hayırlı haberlerle gel inşallah :KK36:
Benim ocağım temiz aspiratör silerim ama. Aspiratörün alüminyum filtresini bulaşık makinesi tabletiyle ocakta kaynatınca çok güzel oluyor. Aklıma gelmişken yazayım dedim :)

Anka Anka bak görev yetkisi bende ona göre iyi davran bana:KK70:

:KK17: KK da en en en sevdiğim canım arkadşım benim :KK53: ben gebeyim ona göre ödev ver kıyma bana :KK53:
Yapmayanı yaz bir kenara:KK48::sus::KK36:
Ben fazlasıyla yapıyorum dimi hocam :temizlik:
@Mi_a kaytarıyor hep :KK53:

bu sene de gitmedin zaten 2019 da mutlaka git iyi geliyor Mia- Mia-

tek kart kullanıyorum, üzerimde fazla para taşımıyorum
harcamalarımı karttan yapıp tutar yüksekse taksitlendirme yapıyorum
sonuçta peşin de versem aynı para çıkıyor
nakitte indirim alacağım bir durum varsa zaten nakiti seçerim.
çalışmıyor olsam almak istediğim şey için tabiki para biriktirmem gerekir
o yüzden sen doğru olanı yapıyorsun Anka Anka
Benim asıl ilerisi için birikim yapmayı öğrenmem lazım:( 11 yıllık evliyiz ne ev ne araba ne kenarda para var. Eşya için 3-5 bin biriktirmek kolay da yatırımı beceremedik hiç:(

bizde oturduğumuz evi 80 bine almıştık tabi tadilat 110 bini buldu. şuan satsak 200 bine alıcısı var. karlı iş ama satmam.
tlc de bir program var evi alıp tadilat edip satıyorlar. tam benim istediğim iş tarzı :KK70:
O programa bayılıyorum :) ben de yaparım bu tarz bir iş çok keyifli.
Zaten daha iyisini bulmak gerekiyor bir evi satmadan önce. Bir de satmak her zaman karlı olmayabilir. Tabi ülkemiz koşullarında bir evin bankadan alınan faizi kira değerinden çok yüksek ama yine de ev evdir hani.

O programa bayılıyorum :) ben de yaparım bu tarz bir iş çok keyifli.
Zaten daha iyisini bulmak gerekiyor bir evi satmadan önce. Bir de satmak her zaman karlı olmayabilir. Tabi ülkemiz koşullarında bir evin bankadan alınan faizi kira değerinden çok yüksek ama yine de ev evdir hani.

türkiyede olması biraz zor bir iş.
zaten tadilat çok pahalı sadece fayans döşeme maliyeti 5-7 bin.
ayrıca kaliteli malz bulmak zor.
misal minik 6 gen yer döşemesi bulamıyorum hala :KK70:

Back
X