- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Aminmaşallah enerjiniz süperaman nazar değmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminmaşallah enerjiniz süperaman nazar değmesin
ooo hayırlı bir işmişNe için gideceğiz bir bilsen kızım
Için ayileler tanışacak
Ne için gideceğiz bir bilsen kızım
Için ayileler tanışacak
Evetooo hayırlı bir işmiş![]()
Gözüm üzerimizde ha
Yapmayanı yaz bir kenara
İnşallah ucuzlar da alırız hep beraber... sabah 8 den beri selede çamaşır ser diye bekliyor. Sersem şimdiye kuruyacaktıDediklerinin hepsini denedim. Galiba tek care kurutucu. Onun da fiyatlari pahali geliyor. Bebegim biraz buyuyunce ise baslamak istiyorum ancak o zaman alabilirim.
İyi yolculuklar. Hayırlı haberlerle gel inşallahAy ya işim çok diye fazla giremedim
Yarın şehir dışına gidilecek hazırlık yapıyorum da aspiratör ve ocak silmek olsun benimki kirli ondan
Ben fazlasıyla yapıyorum dimi hocamYapmayanı yaz bir kenara![]()
Benim asıl ilerisi için birikim yapmayı öğrenmem lazımbu sene de gitmedin zaten 2019 da mutlaka git iyi geliyorMia-
tek kart kullanıyorum, üzerimde fazla para taşımıyorum
harcamalarımı karttan yapıp tutar yüksekse taksitlendirme yapıyorum
sonuçta peşin de versem aynı para çıkıyor
nakitte indirim alacağım bir durum varsa zaten nakiti seçerim.
çalışmıyor olsam almak istediğim şey için tabiki para biriktirmem gerekir
o yüzden sen doğru olanı yapıyorsunAnka
Ben fazlasıyla yapıyorum dimi hocam
@Mi_a kaytarıyor hep![]()
bi çaydanlık kaldı yani aşk olsunÇaydanlık ne oldu arkadaşım![]()
bi çaydanlık kaldı yani aşk olsun
Sen yaptın mı ki sanki![]()
Wawwww süpersin o zamanparlattım tabi![]()
Wawwww süpersin o zaman![]()
O programa bayılıyorum :) ben de yaparım bu tarz bir iş çok keyifli.bizde oturduğumuz evi 80 bine almıştık tabi tadilat 110 bini buldu. şuan satsak 200 bine alıcısı var. karlı iş ama satmam.
tlc de bir program var evi alıp tadilat edip satıyorlar. tam benim istediğim iş tarzı![]()
O programa bayılıyorum :) ben de yaparım bu tarz bir iş çok keyifli.
Zaten daha iyisini bulmak gerekiyor bir evi satmadan önce. Bir de satmak her zaman karlı olmayabilir. Tabi ülkemiz koşullarında bir evin bankadan alınan faizi kira değerinden çok yüksek ama yine de ev evdir hani.