Kızlar bu gün gene sular kesildi
Bende halı almam lazımdı
Kocayla gitik aldık birde içeri terliği
Lazımdı 4 tane aldık geldik kahvaltı yapıldı bende oturma odasının serecektim şu gelince başladım bir fırtına başladı ve ben sildim odanın duvarını altını cam ve kapı televizyon kaldı

güle güle kullan hamarat hatun :)

annem de benden çok etkilenir, bazen hiç yprum yapmam sırf o kendı begendıgını alsın diye, ama muhakkak benı de götürür sen seç der, kıyamam, kendı sevdıgı esyayla yaşasın isterım :) ama o da ısrarla benden fıkır ıster

Ya ev aldığımdan beri kilim seriyordum olmuyor öyle mecbur aldım mavi ton aldım kızım diyor keşkem penbe alsaydın dedi ya

yorgun anneanne yorgun anneanne ne çok su kesintisi oluyor sizin orda
susuzluk çok zor olur, şikayet falan ediyor musunuz?
arada yazın yüksek mercilere
bi işe yarar mı bilmem ama dile getirmekte fayda var.

Günaydın kızlar. Erkenden kalktım dünden yıkanan çamaşırlardan ütülenecekleri ütüledim. Kalanları katladım. Yatakları topladım. Akşam ağrım vardı elde yıkanacak bulaşıklar kalmıştı onları yıkadım. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum. Erkenden kalkıp hiç telefona bakmadan yapılacak işleri aradan çıkarmak çok iyi oluyor. :KK49:
Bu gün aynaları sileceğim ek olarak bi de kırıntı döküntü olursa süpürge açarım

maşallahh sizeee, ama yine de dikkattt, 34 haftadasınız, dinlenerek yapın herşeyi :)

Günaydın kızlar. Erkenden kalktım dünden yıkanan çamaşırlardan ütülenecekleri ütüledim. Kalanları katladım. Yatakları topladım. Akşam ağrım vardı elde yıkanacak bulaşıklar kalmıştı onları yıkadım. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum. Erkenden kalkıp hiç telefona bakmadan yapılacak işleri aradan çıkarmak çok iyi oluyor. :KK49:
Bu gün aynaları sileceğim ek olarak bi de kırıntı döküntü olursa süpürge açarım

günaydınlar
dün çok üşümüşüm iş yerinde eve gelince bir süre oturduğum yerden kalkamadım.
şuan bile 10 derece odam ısıtıcıları açtım.
yemek ve çamaşır dışında hiç iş yapamadım
kızımda grip olmuş biraz huysuzdu gecede zor uyudu.

bugün güzel bir plan yapıp durumu toparlamalıyım.

ahh Mia- Mia- ben dün evden cıkarken buyugun beslenmesı, küçüğün kıyafeti derken kendım montsuz çıkmışım, gün boyu öyle çok üşüdüm kiiii, eve geldiğimde hala ayaklarım ısınmadı, bugun bildiğin 3 kat gıyındım, ama hala üşüyorum, burda hala ısıtıcılar çlaıştırılmadı, ellerımız buzzz, eve gidiğim an sıcaklığın rehavetıne kapılıp kedi gibi kıvranmak ısteyecegımı biliyorum...

üstelik yarın bi şehirdışı planımız var, bu gece hazrılık yapmam lazım :kızgın:
ayyyy haftasonu geldıgıne ılk defa üzülüyorum :KK61:

günaydınlar

ahh Mia- Mia- ben dün evden cıkarken buyugun beslenmesı, küçüğün kıyafeti derken kendım montsuz çıkmışım, gün boyu öyle çok üşüdüm kiiii, eve geldiğimde hala ayaklarım ısınmadı, bugun bildiğin 3 kat gıyındım, ama hala üşüyorum, burda hala ısıtıcılar çlaıştırılmadı, ellerımız buzzz, eve gidiğim an sıcaklığın rehavetıne kapılıp kedi gibi kıvranmak ısteyecegımı biliyorum...

yinede ısıtıcı var burda gerçi ısınana kadar öğlen oluyor ama.
numune yapabilmem için oda sıcaklığına ulaşması lazım.
şuan montumla oturuyorum.
:KK1:

ısıtıcıyı ayaklarına yakın biryere koymaya çalış etkisi olabilir, burda o da yok,
hareketsız ve masa başında olduğumuzdan fazla üşüyoruz biz de....
şu ısıtıcılar açılsaydı allahın izniyleeeee :işsiz: kımse hasta olmadan....

yinede ısıtıcı var burda gerçi ısınana kadar öğlen oluyor ama.
numune yapabilmem için oda sıcaklığına ulaşması lazım.
şuan montumla oturuyorum.
:KK1:

günaydınlar

Ayy o kadar soğudu mu oralar kızlar. Aman dikkat edin hastalanmayın. Bizim kaloriferleri 10 gün falan önce yaktılar ama bence yakmasalar iyiydi aslında çok soğuk değil hava.

ya sanki dışarısı daha ılık gibi, ofis son kat ve catgı sıstemı farklı bişey, dolayısı ile çok üşüyoruz, az da olsa yakılması lazımdı
devamlı oturdugumuz ıcın üşüyoruz

Ayy o kadar soğudu mu oralar kızlar. Aman dikkat edin hastalanmayın. Bizim kaloriferleri 10 gün falan önce yaktılar ama bence yakmasalar iyiydi aslında çok soğuk değil hava.

dün yakın yerlere kar yağmış burda yağmur vardı
bugün güneşli ama içerisi soğuk. donuyoruz.

ya sanki dışarısı daha ılık gibi, ofis son kat ve catgı sıstemı farklı bişey, dolayısı ile çok üşüyoruz, az da olsa yakılması lazımdı
devamlı oturdugumuz ıcın üşüyoruz
Anladım canım. Yakarlar inşallah bi an önce.

Günaydın kızlar, bugün kayseride de hava inanılmaz soğuk, dün bi işim yoktu, biraz hastaydım da, bi güzel dinlendim dicem ama kızım da hasta olunca huzursuzlandı durdu o da.

Back
X