- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Düzenleyicin mi var kapaklar için. Nasıl koyuyorsun.Ben kapakları ayrı tencereleri ayrı yere koyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenleyicin mi var kapaklar için. Nasıl koyuyorsun.Ben kapakları ayrı tencereleri ayrı yere koyuyorum
insaallah ya Rabbim hepimizin yardimcisi olsun huzur ve can sağlığı olsun herşey gecerAnladım sizi borçlar benimde var malesef.
öncelik maddi özgürlüğü sağlamak sonrasın da dengeli yaşamak.
sonrasında sizde her ay 1 ihtiyacınızı alıp kendinizi mutlu edebilirsiniz...
Size bir sorum var .
Günde kaç saat uyuyorsunuz ?
Yok kırılacak kapakları ulaşamayacağı bi yere koyuyorum tencereler aşağıda, çelik kapaklar çekmecedeDüzenleyicin mi var kapaklar için. Nasıl koyuyorsun.
Benim 6 tencerem var 5 tanesi cam kapaklı. Dolaba tenceresiz nasıl koyacağımı hayal edemedimYok kırılacak kapakları ulaşamayacağı bi yere koyuyorum tencereler aşağıda, çelik kapaklar çekmecede
Bi tane kullanmadığım tepsinin içine üst üste koydum 3 tane var benimdeBenim 6 tencerem var 5 tanesi cam kapaklı. Dolaba tenceresiz nasıl koyacağımı hayal edemedim![]()
Normalde hepsi çekmecedeydi onları mecbur ayırdım kırmadığı şey kalmadı oğlumun çünküBenim 6 tencerem var 5 tanesi cam kapaklı. Dolaba tenceresiz nasıl koyacağımı hayal edemedim![]()
6 veya 7 saat..
hoş bıraksalar 12 saat uyurum ama :) elime geçmez, oğlumu uyutmayı başardığım an yatağa koşarak gidiyorum![]()
Beni bıraksalar 24 saat kesintisiz uyurum ama 7-8 saat uyuyorum ben de
Sabah mutlaka kahvaltı yapıyorum, önceden yapmazdım ama artık alıştım, kitap akşam okuyorum mutlaka, bakım konusunda çok eksiğim içimden gelmiyor üşeniyorum, sabah 3-4 saat büyük hedef bence biraz küçült mesela ben 7 ye ayarlıyordum saati ama kalkışım 7.20 yi buluyordu, bu sene karar aldım ve hafta içi 6.45 te kalkıyorum, koşturmadan hazırlanıp kahvaltımı yapabiliyorum, yeni hedefim 6.30 ama ne Zaman uygulamaya geçerim bilmiyorumBende doyamıyorum bu yüzden uyudukça uyumak geliyor.
bunu kendimize biz yaptık.
zaman bu yüzden yetmiyor.
kendimden pay biçiyorum
hep söylediğim problemler. kitap okuyamıyorum kendime bakamıyorum, ev dağınık sürekli,kahvaltı yapamıyorum vs vs.
peki bunları sabah yapsam
sabah 3-4 saat vaktim olsa.
saat 5:00 hedefimSabah mutlaka kahvaltı yapıyorum, önceden yapmazdım ama artık alıştım, kitap akşam okuyorum mutlaka, bakım konusunda çok eksiğim içimden gelmiyor üşeniyorum, sabah 3-4 saat büyük hedef bence biraz küçült mesela ben 7 ye ayarlıyordum saati ama kalkışım 7.20 yi buluyordu, bu sene karar aldım ve hafta içi 6.45 te kalkıyorum, koşturmadan hazırlanıp kahvaltımı yapabiliyorum, yeni hedefim 6.30 ama ne Zaman uygulamaya geçerim bilmiyorum
Hadi bakalım bekliyoruz deneyimlerinisaat 5:00 hedefim
yaklaşık 10 gün zor geliyormuş
sonrasında alışıyormuşsun.
eksik yönlerimin temel kaynağı uykudur belki.
yarın başlıyacağım inş :)
uyanırsam buraya yazarım![]()
Bi tane kullanmadığım tepsinin içine üst üste koydum 3 tane var benimde
Anladım canım. Kırılması bi tarafa kendisine zarar gelecek Allah korusun. Büyüyene kadar idare edicez artık.Normalde hepsi çekmecedeydi onları mecbur ayırdım kırmadığı şey kalmadı oğlumun çünkü
sabah 3-4 saat bişeyler yapsam işte enerjim biter benim.Bende doyamıyorum bu yüzden uyudukça uyumak geliyor.
bunu kendimize biz yaptık.
zaman bu yüzden yetmiyor.
kendimden pay biçiyorum
hep söylediğim problemler. kitap okuyamıyorum kendime bakamıyorum, ev dağınık sürekli,kahvaltı yapamıyorum vs vs.
peki bunları sabah yapsam
sabah 3-4 saat vaktim olsa.
belki daha motive olursun bu konuyu araştır bence :)sabah 3-4 saat bişeyler yapsam işte enerjim biter benim.
Aslında erken kalkınca daha enerjik oluyor insan. Güneşi karşılamak ayrı huzur veriyor insana.sabah 3-4 saat bişeyler yapsam işte enerjim biter benim.
Aynen ben de çok korkuyorum cam çok uçuyor bi de görmem parça kalır diye tırsıyorumAnladım canım. Kırılması bi tarafa kendisine zarar gelecek Allah korusun. Büyüyene kadar idare edicez artık.