Allahım dünden beri 8-9 makine çamaşır yıkadım ne ara o kadar çamaşır çıkmış yaaa :bicak:

Havlular, nevresimler kuruyan katla kaldır derken bayılıcam valla :işsiz:

Hayırlı olsun canım
Uzun ve sağlıklı ömür diliyorum :)
Çok sağol canım :KK36:
Hayırlı olsun Allah analı babalı ablalı abili büyütsün, sen nasılsın iyi misin:emir_bebek:
Teşekkür ederim:KK36: iyiyiz çok şükür Allah razı olsun :KK36: darısı başına inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün
Sağol canım Allah razı olsun:KK36:darısı başına inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla ve mutlulukla büyüsün. Sen de iyisin değil mi?
Çok şükür iyiyiz canım Allah razı olsun :KK36:

Yaaa aklıma geldi biliyo musun, sesin çıkmayınca merak etmiştim seni, sağlıkla gelmiş şükür, sen nasılsın?
Sağol canım iyiyim çok şükür:KK36: hamdolsun sağlıkla çıktık. Darısı başına inşallah canım..
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı, mutlu, şanslı bir insan olsun ömrünce..
Doğum nasıl geçti, korktuğun gibi olmamıştır umarım ?
Teşekkür ederim canım.. Çok şükür çok rahat geçti:KK36: hiç korktuğum gibi olmadı. Darısı senin de başına inşallah :KK36:
Uzun mutlu ömürleri olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun canım:KK36:

Günaydın kızlar
Dün itibariyle eve gidince yapılacak işleri yazmaya ve ertesi gün yaptıklarıma tik koymaya başladım
Böyle daha programlı ve o işi yapmaya zorunlu oluyorum

Dün kendime fabooks 2019 ajanda ve günlük bloknot sipariş ettim.
Bullet journal yapmaya hevesim çok ama yarım bırakabilirim diye cesaret edemiyorum

Allahım dünden beri 8-9 makine çamaşır yıkadım ne ara o kadar çamaşır çıkmış yaaa :bicak:

Havlular, nevresimler kuruyan katla kaldır derken bayılıcam valla :işsiz:

uzun süre yine birikmez bu kadar 1 kerede kurtuluyosun
benim çamaşır sepetinin boş kalması mucize olur :)

Günaydın kızlar
Dün itibariyle eve gidince yapılacak işleri yazmaya ve ertesi gün yaptıklarıma tik koymaya başladım
Böyle daha programlı ve o işi yapmaya zorunlu oluyorum

Dün kendime fabooks 2019 ajanda ve günlük bloknot sipariş ettim.
Bullet journal yapmaya hevesim çok ama yarım bırakabilirim diye cesaret edemiyorum

Tarihli ajanda bende istiyorum :)

kızlar nevresim değiştirme sıklığınız ne?

Back
X