Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımSelam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Hayırlı olsun Allah analı babalı ablalı abili büyütsün, sen nasılsın iyi misinSelam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla ve mutlulukla büyüsün. Sen de iyisin değil mi?Selam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Selam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Uzun mutlu ömürleri olsun canımSelam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Çok sağol canımHayırlı olsun canım
Uzun ve sağlıklı ömür diliyorum :)
Teşekkür ederimHayırlı olsun Allah analı babalı ablalı abili büyütsün, sen nasılsın iyi misin![]()
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün
Çok şükür iyiyiz canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla huzurla ve mutlulukla büyüsün. Sen de iyisin değil mi?
Sağol canım iyiyim çok şükürYaaa aklıma geldi biliyo musun, sesin çıkmayınca merak etmiştim seni, sağlıkla gelmiş şükür, sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım.. Çok şükür çok rahat geçtiHayırlı uğurlu olsun, sağlıklı, mutlu, şanslı bir insan olsun ömrünce..
Doğum nasıl geçti, korktuğun gibi olmamıştır umarım ?
Allah razı olsun canımUzun mutlu ömürleri olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın canım çok sevindim. Güzel bir hayatı olsun inşallah.Selam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
Günaydın kızlar herşey gönlünüzce olsun.
Allahım dünden beri 8-9 makine çamaşır yıkadım ne ara o kadar çamaşır çıkmış yaaa
Havlular, nevresimler kuruyan katla kaldır derken bayılıcam valla![]()
uzun süre yine birikmez bu kadar 1 kerede kurtuluyosun
benim çamaşır sepetinin boş kalması mucize olur :)
Günaydın kızlar
Dün itibariyle eve gidince yapılacak işleri yazmaya ve ertesi gün yaptıklarıma tik koymaya başladım
Böyle daha programlı ve o işi yapmaya zorunlu oluyorum
Dün kendime fabooks 2019 ajanda ve günlük bloknot sipariş ettim.
Bullet journal yapmaya hevesim çok ama yarım bırakabilirim diye cesaret edemiyorum