hatırladım, değiştirecektin, neyse sağlık olsun, temizlemiş olacağız her durumda :KK54:

benimkiler çok çabuk kirlendiler lekelerde belli.
küçük odada ki tülleri yenilerim umuduyla yıkamamıştım.
yani durumu toparlamam şart :)

hatırladım, değiştirecektin, neyse sağlık olsun, temizlemiş olacağız her durumda :KK54:

evet önceliklerimi değiştirdim.
kendi ihtiyaçlarımı almayı düşünüyorum.

evin eksiklikleri tadilatını kafaya çok fazla taktığımı hissettim,kendimi unuttuğumu.
evi şuan için otel niyetine kullanıyoruz yazın özellikle.
bende isterdim ev tam olsun ama çabaladıkça olmuyor. Pes etmedim tabi sadece yoruldum :)

biliyor musun, çok doğru bir karar vermişsin,
aynen evi otel gibi kullanıyoruz, kendi eksiğin çok daha önemli, hem zaten ertelemekten bahsediyoruz, vazgeçmekten değil ;)

evet önceliklerimi değiştirdim.
kendi ihtiyaçlarımı almayı düşünüyorum.

evin eksiklikleri tadilatını kafaya çok fazla taktığımı hissettim,kendimi unuttuğumu.
evi şuan için otel niyetine kullanıyoruz yazın özellikle.
bende isterdim ev tam olsun ama çabaladıkça olmuyor. Pes etmedim tabi sadece yoruldum :)

benim tüller perdeler ütü istiyor o yüzden üşeniyorum
yoksa rustik tüller takması kolay.

yaa acilen değiştir o tülleri o zaman mia, nasıl öyle bi tüle denk geldin ya, en gıcığı.

benim ev komple zebra stor, en rahatı oldu bize.

Günaydınlar
Dün rutin işleri yaptım.
2 mak çamaşır yıkandı
bulaşık mak çalıştırıldı.
dağınıklık toplandı.
ocağın tellerini parlattım

bugün
tülleri makineye atıp camları içten silerim.ütüler asarım.
halıları yıkamaya gönderirim

yarında koltuk yıkama silme
baza altını ve yerini silme
yatak odası tülü

eskiden olsa temizlik zamanı tüm çekmeceler dolaplar dışarıya çıkardı.günlerce işin içinden çıkamazdım.
şimdi düzenli tuttuğum için ve odayı süpürürken çekmece ve dolaplara da tutuyorum.

genel temizlikte tüller cam kapı dolap dışları ve yerler odak noktası.

yaa acilen değiştir o tülleri o zaman mia, nasıl öyle bi tüle denk geldin ya, en gıcığı.

benim ev komple zebra stor, en rahatı oldu bize.

evlenirken almıştım.
satıcıları aynı taktikle malesef ütü istemez demişti.
buruşuk takmak da en sevmediğim görüntü
ben jaluzi istiyorum yaza doğru alabilirim inş.

evlenirken almıştım.
satıcıları aynı taktikle malesef ütü istemez demişti.
buruşuk takmak da en sevmediğim görüntü
ben jaluzi istiyorum yaza doğru alabilirim inş.

inşallah canım, kurtul bi an önce.

10 bin biriktirme hedefim devam ediyor.
şuan 600 tl birikmiş
hedefe kalan: 9400 tl.
bütün birikimi tek yerde biriktirmek istiyorum.
şişe veya kavanoz gibi birşey bulmalıyım :)

Selam kızlar nasılsınız. Annemler gitti bu sabah. İlk gün için herşey sakin ilerliyor bakalım akşama yemek yapabilirsem gerisi sorun değil inşallah. En çok 10 yaşındaki oğlum yoruyor:( bebekliğinden beri çok zor bi çocuktu büyüdükçe düzelir dedik ama yok sorunları da büyüyor:(

Günaydınlar
Dün rutin işleri yaptım.
2 mak çamaşır yıkandı
bulaşık mak çalıştırıldı.
dağınıklık toplandı.
ocağın tellerini parlattım

bugün
tülleri makineye atıp camları içten silerim.ütüler asarım.
halıları yıkamaya gönderirim

yarında koltuk yıkama silme
baza altını ve yerini silme
yatak odası tülü

eskiden olsa temizlik zamanı tüm çekmeceler dolaplar dışarıya çıkardı.günlerce işin içinden çıkamazdım.
şimdi düzenli tuttuğum için ve odayı süpürürken çekmece ve dolaplara da tutuyorum.

genel temizlikte tüller cam kapı dolap dışları ve yerler odak noktası.

antalya çok yağışlı halıları yıkatma işinden vazgeçtim.
koridor için yedek halım var.
mutfak halısına örtü seriyorum yoksa çok kirleniyor örtüyü yıkamak kolay oluyor.
salonda da oğlum yerde oynadığı için kalın örtü seriyorum.

marta kadar idare edeceğim. zaten bebek görmeye o zaman gelirler. hem de bahar temizliği yaptırırım diye düşündüm. umarım pişman olmam.

ah yaaa, tahmin edebiliyorum,
en sancılı dönemdesin şuan, ama gececek, umarım yormadan, yani çok yormadan geçer, aklıma geliyorsun arada bir, allah yardımcısı olsun diyorum vallaa :anne:

Selam kızlar nasılsınız. Annemler gitti bu sabah. İlk gün için herşey sakin ilerliyor bakalım akşama yemek yapabilirsem gerisi sorun değil inşallah. En çok 10 yaşındaki oğlum yoruyor:KK43: bebekliğinden beri çok zor bi çocuktu büyüdükçe düzelir dedik ama yok sorunları da büyüyor:KK43:

antalya çok yağışlı halıları yıkatma işinden vazgeçtim.
koridor için yedek halım var.
mutfak halısına örtü seriyorum yoksa çok kirleniyor örtüyü yıkamak kolay oluyor.
salonda da oğlum yerde oynadığı için kalın örtü seriyorum.

marta kadar idare edeceğim. zaten bebek görmeye o zaman gelirler. hem de bahar temizliği yaptırırım diye düşündüm. umarım pişman olmam.

Bizim burası da yağışlı ama halı yıkama şirketi özel kurutma yeri var kapalı oraya seriyor.
hem bizim baya kirlendi örtü sermiyorum ...

Selam kızlar nasılsınız. Annemler gitti bu sabah. İlk gün için herşey sakin ilerliyor bakalım akşama yemek yapabilirsem gerisi sorun değil inşallah. En çok 10 yaşındaki oğlum yoruyor:KK43: bebekliğinden beri çok zor bi çocuktu büyüdükçe düzelir dedik ama yok sorunları da büyüyor:KK43:

Alışma süreci zor olabilir.
Geçicek bu günlerde inş

Bizim burası da yağışlı ama halı yıkama şirketi özel kurutma yeri var kapalı oraya seriyor.
hem bizim baya kirlendi örtü sermiyorum ...
10 günde getiriyorlar kış günü okadar süre halısız duramayız oğlum hep yerde oynuyor. normalde bende örtü sevmiyorum ama bu kış deneyeceğim. cuma günü doğum iznine çıkıyorum evi doğuma kadar elden geçireceğim. eleme yapmak için bol vaktim olacak :halay:

10 günde getiriyorlar kış günü okadar süre halısız duramayız oğlum hep yerde oynuyor. normalde bende örtü sevmiyorum ama bu kış deneyeceğim. cuma günü doğum iznine çıkıyorum evi doğuma kadar elden geçireceğim. eleme yapmak için bol vaktim olacak :halay:

Az kalmış :)
Evde dinlenmek çok iyi gelicektir sana
sonra ev işi yaparsın.
bende şubat gibi izne ayrılırım. kızımla 1 hafta geçiririm.

Back
X